Dr. Zeki Akkum Genesis Hospital

buarada emzirme atletide varmış ben bulsam ondanda alcam çünkü doğumdan sonra atletsiz üşüğtürüz atletlede nasıl emzirecez gerçi bulacağımı zannetmiyom ama

Bende aynı :)) Ankara bekle bizi 40ı çıksın uçuyoruz hemeeennnn inşallah tabi.

Bu arada ip askılı atlet al bence lastikli oluyorya indirirsin aşağı azcık askıyı.. Emzirme atleti düşünmüyorum ben. bide sadece internette var onada nasıl güvenip alıcaz. Penyemi gelir naylonmu.

evet bende bulacağımı zannetmiyorum zaten bulursam alırım ben seryan düşününüyom ya herşeyin en rahat olması lazım bende internetten gördüm internetten alışveriş te etmiyom zaten güvenmiyorum gerçi bazen uygun şeyler oluyo fiyat olarak ama yindede tercih etmiyom

Ne geleceğini bilmiyoruz işte o var yoksa ben bildiğim şeyleri alıyorum internetten ama ilk defa alınacak bi ürün konusunda insan tereddüt ediyor tabi canım.

slm arkadaslar bir kaç haftadır okuyorum yazdıklarınızı fakat üye alımı olmadıgı için yazamadım diyarbakırda yasıyorum işimiz geregi öğretmenim 1 aralıkda dogum yaptım bir oglum oldu genesisde yaptım dogumu dr um da zeki bey di sormak istediginiz bir şey olursa cvplamaya hazırım ben dogumumdan cok memnun kaldım her sey cok guzeldi hastane guzel dr iyi ilgi süper hiç endişeniz olmasın

Allah bağışlasın oğlunu canım.

Ne demek sorunuz varmı sen yeterki iste ben seni şimdi soru bombardımanına tutarım :)

Deniz aslen nerelisin canım nerden geldin diyarbakıra.

BU arada özel mesajın kapalı onu açarsan bikaç özel sorum var

amin cumlemizinkini allah analı babalı buyutsun inş zonguldak lıyım eşimin işi dolayısyla burdayız bu sene gidicez inş oglumun adı deniz bu arada msjlarımı actım soruları alim

Arkadaslar merhaba Dunden berı yazdıklarınızı okuyorum ve gercekten benım ıcın cok yararlı oldugunu dusunuyorum:) ama uyelıgım ancak aktıflestı ben ıkıncı cocuguma hamıleyım zekı akkumu daha once cok duydum ama bırıncı cocugumda bıle hıc ugramadım zekı beye tam dun ole bı karar aldım genesıste tedavı goreım dıe genesıs yazınca karsıma burası cıktı ve okudum:) uye oldum hemen bugunde sabah 8 bucukta aradım randevu almak ıcın ama bana ne zaman a randevu verdı tahmın edın 12 mart:) ben nasıl sabredecem kı o gune kadar yınede sabredemedım baska bı hastaneye gıttım ama 12 marttada zekı beye gıdecem sızınle her seyı paylasmak ıstıyorum cunku gercekten yararlı seyler var burda yazarsanız sevınırım

Nerdesiniz kızlaarrr...
Deniz canım randevu almana gerek yok ben beklerim sorun olmaz dersen eğer sabahtan git aşağıdan poliklinik muayene için sıra al zeki beye biraz beklersin ama sonuçta 12 marta kadar diil...

Hoşgeldin bu arada

selam tuya bende zeki beyin hastasıyım çok memnunum senle tanışmak isterim tecrubene ihtiyacım var

Tk cım SaoL ama :) Calısmaktan Fırsat buLsam Gıdıp Aksama kadar beklerım ama bulamıyorum kı bak bıde senınle meslektasız:) tk646 Ank Dıy :) 15 .05 :) hb bu arada Tuya Denız benımde Kızımın Adı Denız :)

Evet deniz yaa meslektaşmışız :)

Acentedemisin sen inşallah doğumdan sonra bende başlıycam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…