Dr. Zeki Akkum Genesis Hospital

Acaba ben hiç aramadan gitsemmi sonuçta randevum yazıyor orda elbette randevu verdiklerine bi öncelik tanıyacaklardır diyorum. İnşallah biran evvel düzelir yaa devlet hastanesi gibi olurmu ööle şey.

inş canım ya benim umudum cumartesi kalabalık olmaz randevusuz kimse gelmez diye inş çok beklemezsin beklemeyi bırak zeki beyinde başı dönüyo bu yoğunluktan bide o var

Ay evet Gizem asıl korkum o adam bişi dicek olur bişeye bakacak olur yoğunluktan unutur falan yani yoksa bekleriz nolcak.

tkcim ne oldu gittinmi
çok bekledinmi bi düzene koymuşlarmı
oğluşun nasıldı her şey yolundamı

Saol canım herşey yolunda hala 1 hafta önden gidiyor.

33+1 görünüyor bide iri bi bebek olacak dedi.

15 ün sonra gidicem tekrar o zaman doğum türünü falan konuşucaz ama normal görünüyor şuan dedi sevindim bende.

Normal doğumda ben şiddetle epidurali tavsiye ediyorum dedi ben bu Zeki Beye baaayyyıılldııımm yaa..:))

Amaaa randevu şekli hala aynı izdiham bu arada Niyazi bey izinde ve Zeki bey onun hastalarınada bakıyor(Pazartesi dönecekmiş Allahtan.

Ama hala randevu veriliyor aklında olsun akşam saatlerinede olsa. Hem rahat oluyormuş o saatler.

maaşalahcanım çok şükür sevindim iyi olmanıza
inş istediğin gibi normal doğurursun
tkcim yani hala randevu ile çalışıyor demek akşamlarıda olsa buna çok sevindim zaten biz akşamları gidiyoz eşimin yoğunluğundan dolayı ben 4 şubatta gidecem hemen hemen aynı günlerde gidecez demkki biz 4 şubat pazartesi akşam gideriz o zaman gerçi bana şeker testi yapılacak onun içinde herhelde aç karnına olmak lazımmış onun içinde ertesi sabah gideriz herhelde dediğin gibi beklemek önemli değil yoğunluktan bişşiyi atlarsa diye korkuyom o yüzden yoğun olmayan saatleri seçeyim diyom
çok şükür canım allh bebeişlerimizi korusun sağ sağlim doğmayı nasip etsin
buarada sen hala çalışıyonmu yoksa izin aldınmı

Canım benim randevu günümde 4 şubat akşam 20.00 :)))

Ama o gün babamı yolcu edicez akşam o yüzden galiba 2 şubata alıcam ben

Bu arada ben henüZ işe başlamadım burda canım şuan evdeyim doğumdan sonra bakıcam artık.

Şeker yükleme aç tok farketmiyo canım ben tok gittim ama tabii Zeki bey ne dediyse odur sana.

Şeker yükleme aç tok farketmiyo canım ben tok gittim ama tabii Zeki bey ne dediyse odur sana.

aaa inanmıyorum ya bende 4 şubatta aynı o sate düşünüyom değiştirmezsen karşılaşırız belkiya testi nasıl yapacağımızı konuşmadık ben aç karnına duymuştum tok karnınaysa daha iyi tabisırnaşık şeygerçi çook korkuyomm kan vermekten fisfisfis
buarada ya sen doğum için gecelik pjama falan aldınmı ben boynerden iki takım pijama takımı aldım cicili bicili şık bişiy ama diyolarki gecelikte al fisfisfissen aldıysan gecelik buldumu nasıl

Benim çeyizde 2 tane gecelik var penye canım onlardan birini götürücem hastaneye birde pijema takımı alıcam önü tamamen düğmeli olanlardan ama onuda alma ben alırım burdan diyo kardeşim ankaradan.

1 tanede sabahlık koyarım çantaya yeter herhalde.

Şeker testi için p.tesi arayıp bi sor canım sekretere sorsun zeki beye belki sende tok gideceksindir boşa aç kalma.

Sen emzirme sütyeni aldınmı peki ten çok iyimiş aklında olsun içi dikişsizmiş toparlıyormuş bayaa burda nerelerde ten satılıyor bilirsin sen almadıysan ten al.

canım iki gecelik takımınıda koy sen bence pijamada lazım tabi de ben sırf süsten önü düğmeli olandan değil önü açık olandan aldım büstiyer bide üzerine ceketi var zıbın gibi:roflol:ama gecelik şartmış bende alcam onlardan ama sanki pijama daha hoş gibi
canım ofiste obje içgiyim var tam sanat sokağının oralarda yanında kırtasiye falan var orda ten var ama ben çeyizliklerimi ordan aldım bayağı pahalı biyer ben gecelik ve emzirme sütyeni bulamazsam oraya bakmayı düşünüyorum
ama teni başka yerden de bulabiliriz ofis yeraltında çamaşırcılar var eşarp ve iç çamaşırı satıyolar ve ofis tuhafiyede var ordada ten satılıyo orayada bakabilirsin
bide bizim meşhur balıkçılar çarşımız var otobüs durağının karşısında vakıflar iş hanı var kime sorsan gösterir ordada ten dahil çeşitli iç çamaşırları bulabiliyosun
canım buarada ben iki tane almayı düşünüyorum bi tanesi önden açılandan olsun diyorum daha iyi oluyomuş :tomato:

evet dediğin gibi yarın arayıp hem randevumu alayım hemde şeker testini sorayım iyi olur

Benim dediğim bu.

Sen önden tamamen açılan diyorsun evet onada iyi diyorlar bebek dokununca rahat edermiş ama ondada darmadağan oluruz :)) :tomato:

En iyisi şu ucundan açılan

gerçektende çok iyi görünüyo dediğin gibi toparlıyoda en iyisi bundan almak herhalde bende bundan alayım biraz şekle girsin sonra oğullatımız rahatşlasın dimi:))))

Aynen walla bende o vakıflar çarşısına bi bakıym üşenmezsem. Göbeğim direksiyona değiyo arabayı kullanamıyorum artık.:)))
Eşimde gündüzleri yok tabi

Dolmuşlada üşeniyorum walla dışarı çıkmaya.
Ne çok bahane ürettim dışarı çıkmamak için dimi

Ben 1 tane bundan 1 tanede dediğin gibi önden açılandan alalım derim hem onu normal zamanlardada kullanırız sonuçta göğüs pedi kullanıcaz bişi olmaz ama yinede yedekli olması iyi yıkayınca kalırız ortada süt güğümleri gibi :)))

ya canım kullanma artık zaten
bende üşenmiyorum korkuyom en son dışarı çıktığımda rahatsızlanmıştım ya
gerçi hava güzel üşümeyizde çıkınca ama korkuyom yaaa
annem haftaya cumartesi burda gelsin onla gidelim balıkçılara hamileyken hiç gitmedim normalde sık giderim severim orda dıolaşmayı bak pijama bakacaksanda ordada var bide asfçileri biliyosundur dar bi sokak orda ilk pasaj var orda bi kaç tane çeyizci var orayada bakabilirsin
ya ben alışverişi gezmeyi çook seviyom yaaa ama evde tıkalıyımm yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…