Acaba ben hiç aramadan gitsemmi sonuçta randevum yazıyor orda elbette randevu verdiklerine bi öncelik tanıyacaklardır diyorum. İnşallah biran evvel düzelir yaa devlet hastanesi gibi olurmu ööle şey.
Saol canım herşey yolunda hala 1 hafta önden gidiyor.
33+1 görünüyor bide iri bi bebek olacak dedi.
15 ün sonra gidicem tekrar o zaman doğum türünü falan konuşucaz ama normal görünüyor şuan dedi sevindim bende.
Normal doğumda ben şiddetle epidurali tavsiye ediyorum dedi ben bu Zeki Beye baaayyyıılldııımm yaa..:))
Amaaa randevu şekli hala aynı izdiham bu arada Niyazi bey izinde ve Zeki bey onun hastalarınada bakıyor(Pazartesi dönecekmiş Allahtan.
Ama hala randevu veriliyor aklında olsun akşam saatlerinede olsa. Hem rahat oluyormuş o saatler.
Şeker yükleme aç tok farketmiyo canım ben tok gittim ama tabii Zeki bey ne dediyse odur sana.
Benim çeyizde 2 tane gecelik var penye canım onlardan birini götürücem hastaneye birde pijema takımı alıcam önü tamamen düğmeli olanlardan ama onuda alma ben alırım burdan diyo kardeşim ankaradan.
1 tanede sabahlık koyarım çantaya yeter herhalde.
Şeker testi için p.tesi arayıp bi sor canım sekretere sorsun zeki beye belki sende tok gideceksindir boşa aç kalma.
Aynen walla bende o vakıflar çarşısına bi bakıym üşenmezsem. Göbeğim direksiyona değiyo arabayı kullanamıyorum artık.:)))
Eşimde gündüzleri yok tabi
Dolmuşlada üşeniyorum walla dışarı çıkmaya.
Ne çok bahane ürettim dışarı çıkmamak için dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?