Evet deniz yaa meslektaşmışız :)
Acentedemisin sen inşallah doğumdan sonra bende başlıycam :)
arkadaşlar bende zeki beyin hastasıyım çok memnunum herkese tavsiye ederim
yalnız ben aralık ayında aşılama yaptım bebeğimi kaybettim dış gebelikti ve şu an onun tedavisini görüyorum ama inşaallah bir dahaki hamileliğim başa kadar devam eder çoçuk isteyipte olamayan herkesede. ben diyarbakırlıyım buraya yeni gelmiş arkadaşlara diyarbakırla alakalı merak ettiğiniz bir şey varsa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. aranızda dış gebelikten sonra normal hamile kaln arkadaşlar lütfen benle tanışırmısınız tavsiyelerinize ihtiyacım var.
tkcim çok şükür büyüyolar minnoşlarımız oğluşlarımız seninde az kalmış canım ya inş sağ sağlim bi ağrıda kurtulursun buarada senin kontrol ne zaman benimki 26 şubattaGizem maşallah kocaman oldu senin minnoşta.
hoş bulduk tşkler murgiz ve tk646 amin kısmet arkadaşlar ne yapalım yüce allah bizlrin sabrını sınıyor herşeyin hayırlısı sağlığımız bozulmasın allah hayırlısı ne zamansa o zaman versin hepimize sizlerin bebeği varmı
Aaa bende 26sında gidicemmmm ama saati hatırlamıyorum :)) Ptesi arar sorarım bi hemde teyit etmiş olurum ay ne güsel belki karşılaşırızda sen kaçta gidicen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?