Dr. Zeki Akkum Genesis Hospital

mrb kızlaarrrrrrr
nabersiniz yeni arkadaşlar eklnmiş hoşgeldiniz tüya deniz hayırlı olsun allh yavrunu sna bağışalsın benimde sana sormak istediklrim elbette olacak zamanla doğumla ilgili
 
arkadaşlar bende zeki beyin hastasıyım çok memnunum herkese tavsiye ederim
yalnız ben aralık ayında aşılama yaptım bebeğimi kaybettim dış gebelikti ve şu an onun tedavisini görüyorum ama inşaallah bir dahaki hamileliğim başa kadar devam eder çoçuk isteyipte olamayan herkesede. ben diyarbakırlıyım buraya yeni gelmiş arkadaşlara diyarbakırla alakalı merak ettiğiniz bir şey varsa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. aranızda dış gebelikten sonra normal hamile kaln arkadaşlar lütfen benle tanışırmısınız tavsiyelerinize ihtiyacım var.
 
Canımın Icı. seLam bende Zekı Akkumun Hastası olacam Artık Ikıncı Cocuguma Hamıleyım Durumuna cOk uzuLdum Allah Gonlune Gore verır Ins.
 
tşk seadeniz allah hepimizin gönlüne göre versin bende zeki beyin ününü çok duydum tavsiye üzeri gittim 4 ayımız bitti sonuç aldık ama kısmet değilmiş allah sana hayırlı az ağrılı doğum yapmayı nasip etsin.
 

canımın içi hoşgeldin aramıza geçmiş olsun allah bi daha vermesin inş en yakın zamanda sende sonuç alır hamile kalırsın
 
Hoşgeldin canım Allah en kısa zamanda seninde kucaağını doldurur inş.

Seadeniz ben Ankaradan geldim haziran ayında daha yeniyim burda iata cıyım ama burda bi bağlantı kurmadım daha kısmetse doğumdan sonra.

Sen nerde çalışıyorsun?
 
hoş bulduk tşkler murgiz ve tk646 amin kısmet arkadaşlar ne yapalım yüce allah bizlrin sabrını sınıyor herşeyin hayırlısı sağlığımız bozulmasın allah hayırlısı ne zamansa o zaman versin hepimize sizlerin bebeği varmı
 

evet canımıniçi en önemli şey sağlık allh sağlık versin baştahayırlısı olsun
inş allh kismet etse bizde yavrularımıza kavuşaaz inş ilk bebeklerimiz olacak
 
Aaa bende 26sında gidicemmmm ama saati hatırlamıyorum :)) Ptesi arar sorarım bi hemde teyit etmiş olurum ay ne güsel belki karşılaşırızda sen kaçta gidicen.
 
Aaa bende 26sında gidicemmmm ama saati hatırlamıyorum :)) Ptesi arar sorarım bi hemde teyit etmiş olurum ay ne güsel belki karşılaşırızda sen kaçta gidicen.

hadi yaaaaaa diğer sefer kaçırmıştık belki bu sefer karşılaşırız benim randevum saat 6 da :))))))))99
 
Ay bende 6 değilse bile o saatlere değiştirmeye çalışıym eşimin iş durumuna göre hem tanışmış oluruz.
 
çok iyi olur zaten çok bekliyoz muhabbette ederiz bayağı bi :)))))))bak 6 diyom ama eşimin gelip beni alması 6.30 da olabilir işlerini ona göre ayarlayacak ama gecikebiliriz yinede onuda söyleyeyim
 
Ok canım ptesi tekrar haberleşiriz burdan.

Hem yakamıza ne renk çiçek takacağımızı konuşuruz :))))
 
tık tık kimse yokmuuu gece gece kim olcakki sabah görürsünüz canımıniçi inş en kısa zamanda bebek sahibi olursun neyse yarın grşrz inş
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…