Teşekkürler ilaçlar da galiba yapılacak tedaviye göre farklılık gösteriyormuş ben bu ayın 9unda adet olmayı bekliyorum olur da bir mucize olsa keşke gerek kalmasa adetin 2. Günü mü gitmek mantıklıcanım hiçbir merkezde ilaçlar dahil değilki bahçecide de ben ilaçları eczaneden ekstra aldım
Kaçıncı haftanda başka doktora gitmeye başladın canmm12 kadar ama ben ona girmiyorum takipte iyi değil yoğun olduğu için öncelik tüp bebek
Anladım canm. İnsallahh RABBİM hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsinBenim bu ikinci ilk erken doğum oldu ikincide tiransferden sonra hiç gitmedim
Diyarbakır da hangi doktora gidiyor canmBenim bu ikinci ilk erken doğum oldu ikincide tiransferden sonra hiç gitmedim
Tatillerde merkez kapalı mı olur mesela büyük bir ihtimalle bayram tatiline 2. Günüm denk gelecek acaba nasıl olacak
Çok teşekkür ederim canım benimGeçen gün kontrole gittiğimde hocam acil bir şey olursa bayramda size nasıl ulaşırız diye sormuştum. Bayram programı henüz belli değil demişti hoca ama 2 doktor beraber çalışıyorlarmış biri olmazsa diğeri muhakkak orada oluyormuş öyle demişti Zeki bey.
Canım o çekmiyor yönlendiriyorZeki hocada hsg (rahim filmi) çektiren var mı
Hımm o zaman urfaya bakayım ben de. Çok sağol canmmCanım o çekmiyor yönlendiriyor
canım rahim duvarının kalınlaşması için nar suyu içmeyi denedin mi nar suyu kalınlaştırıyor diye biliyorum. Bende transfer için estrofem kullanıyorum şuanArkadaşlar merhaba. Ben de Zeki beyin hastasıyım. Şu an transfer sürecini bekliyorum. Rahim duvarım kalınlaşmadığı için transfer olamıyorum. Bunun için farklı ilaçlar kullanıyorum. Elimde bu ay kullandığım ve sonuç alamadığım climara Forte flaster var. 1 kutu artı bir tane de diğer kutudan kalma flaster. Toplamda 5 flaster yani. 70tl ye satıyorum isteyen varsa elden ulaştırabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?