Tüp Bebek Merkezleri dr zeki akkumda tüp bebek

Canm serumu ne zaman kullandın. Bir de fiyatı nedir. Benim de 4. denemede tuttu ama maalesef 5+2 de düşük oldu. Serum tutunmaya mı yardımcı oluyor
canım serumu transfer günü kullandım bi de bi hafta sonra kullandım valla canım tutunmaya yardımcı oldu mu olmadı mı bilmiyorum

aynen canım bir şey söylediğin zaman eline kağıdı kalemi oluyor yaz babam yaz o yazarken insan yoruluyor soru felan sorası da gelmiyor birde insanı aptal yerine koyuyor arkadaşım yazmadan anlat anlarız zaten ne o öyle ilk okul öğretmenleri gibi yazıyorda yazıyor ne zaman kontrole gitsek eşim diyor aman soru felan sorum deme yine yazı yazmaya bi başlarsa vallla yarım saatten önce çıkamayız diyor. :) Zaten o yazdıkça insan soracağı soruyu da unutuyor

Ahah tam da benim hissettiklerimi yazmışsın canım zaten soru sorunca bozuluyor beyefendi ki sormasınlar diye yazıyor zaten yüzümüze bakmak için

Gerçekten öyle eve geldiğimde tonla yazılmış sayfa gardnere göre bilmem ne
Cd56 I kaç çıkmıştı rahimden parça alınarak mı bakıldı

Canım bizede de 2idi morfoloji iki tane embriyomuz tuttu donduruldu bu bir engel değil zaten lazım olan bir kaç sperm onlarda en sağlıklı olanlarını seçiyorlar inşallah nasib olsun hepinize bebisler Aminnn

Canım bizede de 2idi morfoloji iki tane embriyomuz tuttu donduruldu bu bir engel değil zaten lazım olan bir kaç sperm onlarda en sağlıklı olanlarını seçiyorlar inşallah nasib olsun hepinize bebisler Aminnn
Ya çok sevindim darısı başımıza inşallah peki tüp bebekte rahim filmi istiyorlar mı önceden çeksem mi

Ya çok sevindim darısı başımıza inşallah peki tüp bebekte rahim filmi istiyorlar mı önceden çeksem mi
Cektirsen iyi olur canım, Yani orda istenen belgeler içinde var Garanti olsun diye, Sen cektirmezsen orda verebilirler ya da bir hastaneye yonlendirirler uğramamış olursun önceden çekilirse çünkü birazda ağrılı bir işlem seni etkileyebilir , çok konuştum Özetle önceden cekilmeni tavsiye ederim

Teşekkür ederim

Merhaba kızlar. 2. tüp bebek tedavimi görüyorum. Transferimin 8. günü bugün. 3 gündür idrar testi yapıyorum negatif çıkıyor. Aklıma takılan bir durum var sizlere sormak istedim. Transfer esnasında embriyomun kalitesini söyledi embriyolog. Yanılmıyorsam 3BC gibi birşey söyledi. 5. gün embriyosu. Kalitesinden dolayı geç tutunma olabilir mi? Kalitesi hakkında bilgi verebilecek olan var mı? 3CB de olabilir bu arada.

Olabilir canım bence 2 gün daha bekle sizin sorununuz neydi Özek değilse erkek faktörü mü

Canım benimkilerde kalitesizdi ve tutundu sen ona takılma

Senin adına çok sevindim canım. Çok uğraştın. Hayırlı olsun. Geç tutunma olabilir mi diye düşünüyorum. Onun için kalitesine takıldım. Bugün de çıkmadı idrar testinde.

Yarın test günüm kızlar. Hiç umudum yok. İdrar testi hep tek çizgi. Tekrar başa dönmek ne zor. Dondurulmuş olsa bu kadar düşünmezdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…