- 27 Aralık 2014
- 1.023
- 697
- 133
Canım şuana kadar kimle konştysam 2 tane transfer yaptılar merkezde. Sormuyolar zaten 2 tane koyuyolar direk. Şansı arttırdığı için olsa gerek. Bana da 2 tane transfer ettiler birisi tutundu. Bu arada bende gizli yaptm tüp bebeği, bizim toplumumuzda en güzeli söylememek aksi halde çok strese sokuyolar büyüklerimiz bizleriins tutar cnm ins ya ben ikiz istiyorum zeki hoca bu istegimi goz ardı eder mi2 tane transfer etse keske
sagol cnm Allah razı olsun , kimse bilmiyor ama heran agliyorum stres yapicak bisey buluyorum ins pozitifi görürümCanım şuana kadar kimle konştysam 2 tane transfer yaptılar merkezde. Sormuyolar zaten 2 tane koyuyolar direk. Şansı arttırdığı için olsa gerek. Bana da 2 tane transfer ettiler birisi tutundu. Bu arada bende gizli yaptm tüp bebeği, bizim toplumumuzda en güzeli söylememek aksi halde çok strese sokuyolar büyüklerimiz bizleriHayırlı olsun tedavin canmm
benim bildigim 13-14. gunde oluyor oyle hatırlıyorum ama emin değilim ins tutunur cnm bebislerinmerhaba arkadaşlar bende zeki akkum da tüp bebek tedavisi görüyorum bizim sorunumuz sebepsiz infertilite 28 yaşındayım geçen ay kısa protokol tedaviye başladım. 10 yumurtam toplandı bunların 7 si döllendi 2 si 5. gün blastosist aşamasında donduruldu. 2 yumurtam da 6. gün donduruldu. kısmetse gelecek ay transfer olacağım öğrenmek istediğim adetin kaçıncı günü transfer olur acaba? Allah herkese nasip ederinşallah
18. gün olur büyük ihtimalle canm. Benmde 5. Gün embriyosuydu adetin 18. günü oldu transferim.merhaba arkadaşlar bende zeki akkum da tüp bebek tedavisi görüyorum bizim sorunumuz sebepsiz infertilite 28 yaşındayım geçen ay kısa protokol tedaviye başladım. 10 yumurtam toplandı bunların 7 si döllendi 2 si 5. gün blastosist aşamasında donduruldu. 2 yumurtam da 6. gün donduruldu. kısmetse gelecek ay transfer olacağım öğrenmek istediğim adetin kaçıncı günü transfer olur acaba? Allah herkese nasip ederinşallah
Sağol canm inşallahsagol cnm Allah razı olsun , kimse bilmiyor ama heran agliyorum stres yapicak bisey buluyorum ins pozitifi görürüm
ins sende sag Salim kucagina alırsın
canım benimki 19. günde olacak 2. gün embriyosu geç değil mi şaşırdım şimdi?18. gün olur büyük ihtimalle canm. Benmde 5. Gün embriyosuydu adetin 18. günü oldu transferim.
merhaba ben dun gittim bugun yeni bi iğneye başlıyorum insMrb kizlar nasil gidiyor kontroller
bende bugun ıkıncı ıgneye gecıom bıyandanda...o ıgne yumurtalar erkekn catlamasın dıyemıs...evet yandakı eczane uygun verıo...bıdaha kı kontrolum salı gunu...nasıpse prsmbe yada cuma toplan ır yumurtalar ...hadı hayırlısı olsun...bugun cok yogundu zekı bey sehır dısına cıkıomus..merhaba ben dun gittim bugun yeni bi iğneye başlıyorum ins
çatlamamasi icin verdi
bugun zeki hoca gergin degildi sukur :) bu arada ben ilaçlarımı Batman'dan cok pahalıya almistim , dun Diyarbakır Ege eczanesine gittim zeki hocanın hastasıyım dedim baya indirim yaptılar keske ilk iğneleri de ordan alsaydim sen ne yaptın cnm
bana ya persembe ya cuma toplanır dedı hayırlısı neyse o olsun insallah rabbim utandırmasınbende bugun ıkıncı ıgneye gecıom bıyandanda...o ıgne yumurtalar erkekn catlamasın dıyemıs...evet yandakı eczane uygun verıo...bıdaha kı kontrolum salı gunu...nasıpse prsmbe yada cuma toplan ır yumurtalar ...hadı hayırlısı olsun...bugun cok yogundu zekı bey sehır dısına cıkıomus..
Amin canim cumlemizi inşallah rabbim utandirmasin,,bana ya persembe ya cuma toplanır dedı hayırlısı neyse o olsun insallah rabbim utandırmasın
coook gecmıs olsun canım....benımde kurtajım varya baska dr demıstı belkı rahımde sorunvardır...hısteroskopı yapalım bakalım dıe....ama zekı hoca yumurta toplarken bakcam rahmıne demıştı.....bende bugun dr gttım...yumurtalarım sag taraf kucuk kalmıslar bakalım nasıp...yarın tekrar bakcak cuma toplanırmıs....duacı olalım ınsallah tum yollda yuruyen arkadaslarkızlar nasılsınız ne aşamadasınız bugun doktora gittim zeki hocaya , rahimde polip olabilir dedı şok oldum histeroskopi yapalım dedı .
ben 2 mayista fakültede hem laparaskopi hemde histeroskopi olmustumgözden kaçmıştır dedı
polıpten korkma arkadasım vardı oda cocuk ıstıodu...dr polıp var su ılacları kullan amelıyat etcem dedı...yemınle ben sahıdım ılac kullanıp edet olmayı beklerken amelıyat olsun dıe...arkadas hamıle kaldı ıkızlerıne dogal yoldankızlar nasılsınız ne aşamadasınız bugun doktora gittim zeki hocaya , rahimde polip olabilir dedı şok oldum histeroskopi yapalım dedı .
ben 2 mayista fakültede hem laparaskopi hemde histeroskopi olmustumgözden kaçmıştır dedı
bi an duyunca şok yasadım ya üzüldüm de ne yalan söyleyeyim cok korkak bi yapım var zaten bugun zeki hoca sey dedı sanki sen kurbanlık koyun , bende senin celladınpolıpten korkma arkadasım vardı oda cocuk ıstıodu...dr polıp var su ılacları kullan amelıyat etcem dedı...yemınle ben sahıdım ılac kullanıp edet olmayı beklerken amelıyat olsun dıe...arkadas hamıle kaldı ıkızlerıne dogal yoldan
korkma canım hadı hyırlısı olsun ınsallah....oldun yumurtan kac tane...ben kucuk kalmıs dıe bugun yıne 250 lıra verıp ıgne aldım cumaya kadar kullncambi an duyunca şok yasadım ya üzüldüm de ne yalan söyleyeyim cok korkak bi yapım var zaten bugun zeki hoca sey dedı sanki sen kurbanlık koyun , bende senin celladın
benimkilerde kucuk kalmış dedı cumartesi toplarız dedı bi sorun olmazsa
bende devam iğnelere valla canm yeni aldım bugun . inan hic sormadim annemde kizdi bana Nasıl sormazsın kac yumurta olduğunu dedı . bi dahakine soracam inskorkma canım hadı hyırlısı olsun ınsallah....oldun yumurtan kac tane...ben kucuk kalmıs dıe bugun yıne 250 lıra verıp ıgne aldım cumaya kadar kullncam
Anladim canim hadi hayirli herkese,,,benim ilk denememde 12 toplamdi,10u dollendi,,,5tane iyi kotu 4,gune geldi tutmadi tabi,,,,suan tedavide ise tambolarak kactane bilmiom ama sagdaki yumurtalar kucuk kaldi,,,solda 3 iyi vardi,nasip hersey,,,rabbim neyi yazmissa onu yasicazbende devam iğnelere valla canm yeni aldım bugun . inan hic sormadim annemde kizdi bana Nasıl sormazsın kac yumurta olduğunu dedı . bi dahakine soracam ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?