Tüp Bebek Merkezleri dr zeki akkumda tüp bebek

gözden nasıl kaçıyor ki?

Kizlar nerelerdesiniz,,,yada aktif olan baska grup varsa söyleyin bende oraya geleyim,,yarin sabah yumurta toplama islemi var hayirli si ile

Kizlar nerelerdesiniz,,,yada aktif olan baska grup varsa söyleyin bende oraya geleyim,,yarin sabah yumurta toplama islemi var hayirli si ile
ohoo bir sürü grup var 2016 ağustos ayında tüp bebeğe başlayacaklar çok aktif. bir de eylül, ekimdeki var o da iyi.

hadi hayırlısı cnm ins
bende kontrole gittim benimde ins cumartesi sabah 9 da nasip olursa
korkuyorum

Kafamda deli sorular,,yumus
cnm ne yaptın merak ettim
sagol canım sukur ıslem bıttı sıkıntım yok....ısleme saatınde grdım 45 dk vs surdu galıba...9 yumurta almıslar...sukur rahmım temız cıkmıs...dr bakcam demıstı gerekırse hıstereskopı yapılcaktı gerek kalmadı...suan embrıyoları ıncelıyolardır..ınsallah guzel guzel dollenırler...darısı basına olsun

cnm dualarim seninle ins sag Salim toplanır yumurtaların güzelce döllenir
amınnnnn allah razı olsun canım benım.. bız sekız bucugu gecıoduk gttık...benı ıcerı aldılar...arkamdan esımı almıslar ıcerı...tam 9 bucukta operasyon saatımdı..en son dr gelıo dedıler onu hatırlıorum...sonra gozumu actım esım yanımdaydı meyve suyu kek vardı elınde...dedıgım gbı sıkıntım agrım vs yok...oglen oldu evımdeydım yanı...zaten merkeze yakınımda...endıselerın varsa sıkılma....esımınde testı sukur ıyı...zaten en ıyısını secıolar..tek sıkıntım sıgara kullanıorum...hakkımda hayırlısı

cnm dualarim seninle ins sag Salim toplanır yumurtaların güzelce döllenir
bıde ıkı ılac almıs esım...sanada anlatırlar hap zaten adet olunca baslancak...bıde bugun ıcın bolll su ıc dedıler...yatmadanda dusunu al dedıler...ben herkese duacıyım rabbım utandırmasın hayırlı evlatlar nasıp etsın cumlemıze

ben cok korkuyorum cnm inan başımdan gecti evet anestezi doktorunu hatırladım cok Babacan biriydi :) benim damarlar sıkıntılı anami ağlatıyorlar bulana kadar ne kadar sürdü bide anesteziden uyanınca zor mu uyandın cok mu narkoz veriyorlar ( ben ameliyathaneyi ayağa kaldırmıştım bağırmaktan

anladim cnm niye uzun surmuş ya bu kadar ay ben cok korkuyorum hakkimizda hayirlisi ins cnm
bana da gerekirse histeroskopi dedı ama polip varsa bi sonraki ay alacakmış

anladim cnm niye uzun surmuş ya bu kadar ay ben cok korkuyorum hakkimizda hayirlisi ins cnm
bana da gerekirse histeroskopi dedı ama polip varsa bi sonraki ay alacakmış
sanada tedavın hayırlı ugurlu olsun canım...zaten ılk dememdede 40 dk surmustu buda ole...bakma 10 dk dıolar ama 40 dk normal yanı....rahımden yumurta topluo hassas...sen buzamana kadar anestezı almadın mı hıc

sanada tedavın hayırlı ugurlu olsun canım...zaten ılk dememdede 40 dk surmustu buda ole...bakma 10 dk dıolar ama 40 dk normal yanı....rahımden yumurta topluo hassas...sen buzamana kadar anestezı almadın mı hıc
cok aldım cnm hatta transferi bile anestezili istedim ama gene de korkuyorum panik atak var bende uyanınca kotu hissediyorum kendimi dayak yemiş gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…