Diyarbakırda ne veni vidi ne memorial ikisini de önermiyorum. Veni vidi zaten kasap gibi, memorial dersen ilgisiz alakasız başarısız bir embriyolog. Zeki akkum tüp bebekte bir numara batı illerinden bile tüp bebeğe zeki hocaya gelenler var, zaten bahçeci tüp bebek merkezi kalite demek, sadece tüp bebek işini yaptıklarından dünyadaki bütün yeni gelişmeler yakından takip ediliyor. Ben kendim denemediğim yer kalmadı, sonunda 4. Denememde zeki hocamdan allah razı olsun gebe kaldım. Kimseye de ondan başkasını önermiyorum
canm meraba bugun opu oldum bitti cok şukurAnladim canim ne,dielim ,,elinde olmayan sebeblerden dolayi,korkuyosun,,allah yardimcin olsun,,,
Ayy kiyamam cok gecmis olsun,,,bugun tlfn sikintim vardi, ,,bende,mesaj atamadim soramadim,,benimde,9,yumurta imis,,,8 i olgun cikmis,,,ama malesef 4u dollenmis,,,yarinda bilgi alcam inşallah 4 yumurtam kaliteli olur,,,cumlemizincanm meraba bugun opu oldum bitti cok şukur
8 tane yumurta toplandı bakalım ins döllenir bazen hic döllenmeye de biliyormuş Allah korusun . Allah emeklerimizi boşa cikarmasin
ameliyathaneyi ayağa kaldırdım ağlamaktan kusmaktan bağırmaktan en sonunda anestezi dru kizdi bana yapma senin gerginliğin bizi de etkiliyor diye , dru hic gormedim yarım saat surmuş polip yokmus Rabbime binlerce defa sukur . ins dollenir guzel haberler paylaşırım
seni aradılar mı merkezden bilgi vermek için
hadi ya . kismet cnm üzme kendini ins tutar hepsi 4 cocuk yeter artar bileAyy kiyamam cok gecmis olsun,,,bugun tlfn sikintim vardi, ,,bende,mesaj atamadim soramadim,,benimde,9,yumurta imis,,,8 i olgun cikmis,,,ama malesef 4u dollenmis,,,yarinda bilgi alcam inşallah 4 yumurtam kaliteli olur,,,cumlemizin
ins kaliteli olur cnm hepsi Hakknda hayirlsiiAyy kiyamam cok gecmis olsun,,,bugun tlfn sikintim vardi, ,,bende,mesaj atamadim soramadim,,benimde,9,yumurta imis,,,8 i olgun cikmis,,,ama malesef 4u dollenmis,,,yarinda bilgi alcam inşallah 4 yumurtam kaliteli olur,,,cumlemizin
İnşallah cumlemizin,,,korkuyorumacikcaso,,,peki sen,panik,atagim dedin ama,,,seni,bukadar kusacak kadar tetikleyen ne oldu ortam asistanlar vs mi,,,bende hic dr u gormedimins kaliteli olur cnm hepsi Hakknda hayirlsii
Aminnn canim inşallah rabbim sesimi duysun ilk dememde kalote kotuydu buda ole olcak doe korkuyorum,,,zati bugun dollendi dediler,,,,bolunme islemi ancak yarina belli oluyormus,,,allahim bizi sevindirdirsin inşallahhadi ya . kismet cnm üzme kendini ins tutar hepsi 4 cocuk yeter artar bile) ins benimde dollenir cok heyecanlıyım
bazen duyuyorum 25 yumurta toplananlar oluyor masallah . Allah yardımcımız olsun ins cnm
ben ameliyathaneden o kokusundan falan baya gerildim . bide çevremde benim gibi cocuk sahibi olmak icin boyle uğrasan kimse yok o da ayri bi güçsüzlük oluşturdu bendeİnşallah cumlemizin,,,korkuyorumacikcaso,,,peki sen,panik,atagim dedin ama,,,seni,bukadar kusacak kadar tetikleyen ne oldu ortam asistanlar vs mi,,,bende hic dr u gormedim
Anladim canim sende haklisin,,,bende dr u gormedim kimse konusmadi benimle,zaten iki dk oldu,bitti,bAyildim enson dr gelio diolardi uyumusumben ameliyathaneden o kokusundan falan baya gerildim . bide çevremde benim gibi cocuk sahibi olmak icin boyle uğrasan kimse yok o da ayri bi güçsüzlük oluşturdu bende2 başarısız deneme vs vs hepsi tetikliyor beni
anestezi dru cok iyi Bi insan cok ilgilendi cok konuştu benimle sağolsun ama zeki hocayı hic gormedim ne yazikki
korkmamak elde değil ki cnm Allah emeklerimizi boşa cikarmasin hem maddi hem manevi .. insan tek gecelik zevkle hamile kalanlara özeniyor .. ins olur da seviniriz ya
bu arada 2 defa talip Gül'de yapmıştım onu opu oncesi 10 dk falan görüyordum sohbet ediyorduk asistanlara benim hakkimda bilgiler veriyordu bide opu sonrası aileme hep talip hoca bilgi veriyordu eşimde annemde şaşırmışlar zeki hoca gelmeyince
oyle düşünme canm iyi düşünelim iyi olsun biz elimizden geleni yaptık iğnelerden delik deşik olduk anestezi aldık para verdik .. gerisi Allah'ın takdiri Allaha tevekkül etmekten baska bi çaremiz yok .Elimde,olmayan,bi,huzursuzluk,var icimde,,aglamak,istiyorum ama tutuyorum,,uzuldum desem deil umidim var guzel tutunucaklar die,,ama korkuyorum ki ya guzel bolunmezlerde transferim iptal olursa,,
Allahim tabiki neyi hakkimizda nasip,ederse o olacak ama bilmiyorum, ,inşallah bakalim,,bi tane olsun kaliteli,olsun inşallah, ,rabbim bizlero,hepimiz sevindirsin aminoyle düşünme canm iyi düşünelim iyi olsun biz elimizden geleni yaptık iğnelerden delik deşik olduk anestezi aldık para verdik .. gerisi Allah'ın takdiri Allaha tevekkül etmekten baska bi çaremiz yok .
bu arada benim 2 ayri tanıdığım defalarca tup denedi ikisinde son kalan kalitesiz denilen yumurtası tutundu
kismet olunca oluyor Allah buyuk
cnm cok heyecanlıyım ins döllenme olmustur, aramadılar cok korkuyorum , senin icin de gece her uyandığımda dua ettim . ins guzel haberler alırızAllahim tabiki neyi hakkimizda nasip,ederse o olacak ama bilmiyorum, ,inşallah bakalim,,bi tane olsun kaliteli,olsun inşallah, ,rabbim bizlero,hepimiz sevindirsin amin
Ayyy allah razi olsun canim tesekkurler, ,bende hastaneyi aradim ulasamadim,,,sabah islem vardi,,,simdi ise musait deillerdi, ,,bugun pazar dediler, ,,sen direkt aracnm cok heyecanlıyım ins döllenme olmustur, aramadılar cok korkuyorum , senin icin de gece her uyandığımda dua ettim . ins guzel haberler alırız
İnşallah canim hadi bebeklerin tutunmus olsun,,,,senin kac yumurtam vardi canim kakitesi neydikızlar benim transferimde beşinci günüm. zaman geçmek bilmiyor. belirti yok şimdilik. inşallah tutunmuşlardır bana. çok zor dönemler gerçekten, psikolojisi çok başka. hepimiz için hayırlısı olsun inşallah.
benim ilk yapılışta sadece bir adet embriyo üçüncü güne gitti ikinci kalite dedi Zeki Bey. onu transfer etmedik, havuz yapalım dedi olmadı istanbula dönmem gerekti o sırada. istanbuldakinde üç toplandı ikisi üçüncü güne gitti, zaten o ikisi içimde şimdi :)İnşallah canim hadi bebeklerin tutunmus olsun,,,,senin kac yumurtam vardi canim kakitesi neydi
Seninki,dondurulmus olucakti olmayinca taze embriyo,oldu demi,,,,hadi inşallah ikiside seninledir bebeklerin canimbenim ilk yapılışta sadece bir adet embriyo üçüncü güne gitti ikinci kalite dedi Zeki Bey. onu transfer etmedik, havuz yapalım dedi olmadı istanbula dönmem gerekti o sırada. istanbuldakinde üç toplandı ikisi üçüncü güne gitti, zaten o ikisi içimde şimdi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?