- 16 Eylül 2009
- 3.469
- 3.747
- 133
bende aradım işlemdeler dendi bana daSen,stres yapma,hadi inşallah hepsi guzel guzel dollenmislerdir,,bolunmuslerdir,,rabbim cunlemizi sevindirsin,,guzel haberler nasip etsin
Kiyamam canim stres yapma,,masallah sukur suan iyiyim aradilar,,bitanecik,embriyo dondurulmaya musaitmis,,orta kalite. Sinirinda olsada,,nasip hersey bakalim,,ben,cok uzgundum oda ölecek transfer iptal diebende aradım işlemdeler dendi bana dacok stres yaptım Ateşim var bide üşüme titremem var
beni aramadılar cnm ya acaba aradılar da eşim mi söylemiyor , onun numarasini vermiştik .. simdi aradım not ettik adınızı dediler . cok üşudugumu Ateşim olduğunu da söyledim arayacaz dediler bakalım . gözün aydın cnm benim ins o tek yumurta da saglikli olur ikiz olur :) olur mu olur yanı Allah buyukKiyamam canim stres yapma,,masallah sukur suan iyiyim aradilar,,bitanecik,embriyo dondurulmaya musaitmis,,orta kalite. Sinirinda olsada,,nasip hersey bakalim,,ben,cok uzgundum oda ölecek transfer iptal die
Ayy telas yapma,,bidaha sen,arasaydin,,allah sesini duysun,inşallah guzel dileklerin,icin,cok sagolbeni aramadılar cnm ya acaba aradılar da eşim mi söylemiyor , onun numarasini vermiştik .. simdi aradım not ettik adınızı dediler . cok üşudugumu Ateşim olduğunu da söyledim arayacaz dediler bakalım . gözün aydın cnm benim ins o tek yumurta da saglikli olur ikiz olur :) olur mu olur yanı Allah buyuk
Esini aramis,olabilirler,,benimde esimin numarasi var orda,,ama,surekli ben,ariom die,,benim adimi ezberlediler artik direkt beni ariolar,,sagolsunlar,,,beni aramadılar cnm ya acaba aradılar da eşim mi söylemiyor , onun numarasini vermiştik .. simdi aradım not ettik adınızı dediler . cok üşudugumu Ateşim olduğunu da söyledim arayacaz dediler bakalım . gözün aydın cnm benim ins o tek yumurta da saglikli olur ikiz olur :) olur mu olur yanı Allah buyuk
Sen bidaha ara,,merkez aciktir,die,dusunuyorum,,hadibguzel haberlerle gel,,rabbim,kaliteli embriyolar nasip etsin sanada herkese inşallah icindede bana,,beni aramadılar cnm ya acaba aradılar da eşim mi söylemiyor , onun numarasini vermiştik .. simdi aradım not ettik adınızı dediler . cok üşudugumu Ateşim olduğunu da söyledim arayacaz dediler bakalım . gözün aydın cnm benim ins o tek yumurta da saglikli olur ikiz olur :) olur mu olur yanı Allah buyuk
Canim ne yaptin,aradilar mi,merak ettim,senibeni aramadılar cnm ya acaba aradılar da eşim mi söylemiyor , onun numarasini vermiştik .. simdi aradım not ettik adınızı dediler . cok üşudugumu Ateşim olduğunu da söyledim arayacaz dediler bakalım . gözün aydın cnm benim ins o tek yumurta da saglikli olur ikiz olur :) olur mu olur yanı Allah buyuk
cnm yeni girebiliyorum cok hastaydim serumlarla falan yatıyordum , eşimi aramışlar çok şükür 3 tanesi bölünmüş ama kaliteleri hakkinda bisey demediler diyor , Nasıl demezler arkadaşlara soylemisler dedim yok valla söylemediler dedı , Yarin ins arayacam . ama kalitesiz olsaydi söylerlerdi bence cok sagol merak ettiğin için cnm amin ins burdan hep guzel haberler paylaşırız pozitifi görürüzEsini aramis,olabilirler,,benimde esimin numarasi var orda,,ama,surekli ben,ariom die,,benim adimi ezberlediler artik direkt beni ariolar,,sagolsunlar,,,
geçen tedavimde 4 tane dondurulmuştu 2 si iyiydi 2 si orta kaliteydi , bunu da zeki hocadan ögrendim dosyamdan baktıAyy telas yapma,,bidaha sen,arasaydin,,allah sesini duysun,inşallah guzel dileklerin,icin,cok sagol
gecmıs olsun canım hadı hayırlısı hakkında...arkadas dedıgın ben ısem ben senden bıgun onceyım tabıkı buasamada sana hucre sayısı solemezler..cunku daha dollenmedeler bolunmeye bugun yada yarın baslıolargeçen tedavimde 4 tane dondurulmuştu 2 si iyiydi 2 si orta kaliteydi , bunu da zeki hocadan ögrendim dosyamdan baktı
pardon esınden bahsetmıssın ...ben dr la konustunda dra arkadasa solemıssınız dedınız sandın....senın bugun dollenme asamasındaydı...yarın ınsallah guzel guzel boluncekler...senı bıdaha kıne carsamba ararlar 3.gun olcak yacnm yeni girebiliyorum cok hastaydim serumlarla falan yatıyordum , eşimi aramışlar çok şükür 3 tanesi bölünmüş ama kaliteleri hakkinda bisey demediler diyor , Nasıl demezler arkadaşlara soylemisler dedim yok valla söylemediler dedı , Yarin ins arayacam . ama kalitesiz olsaydi söylerlerdi bence cok sagol merak ettiğin için cnm amin ins burdan hep guzel haberler paylaşırız pozitifi görürüz
yok cnm :) eşime söyledim arkadasa soylemisler sana da söylemişlerdir sen anlamamışsındir dedim yok valla söylemediler dedıpardon esınden bahsetmıssın ...ben dr la konustunda dra arkadasa solemıssınız dedınız sandın....senın bugun dollenme asamasındaydı...yarın ınsallah guzel guzel boluncekler...senı bıdaha kıne carsamba ararlar 3.gun olcak ya
Seni dedigim,gbi carsamba gunu aricaklar,,cunku ogun embriyon 3,gununde oluo,,ogun tekrar okumasi yapiliomus,nhadi hayirli olsun bakalım guzel haberlerle gel,,sende kendini sikma,,ben cok sıkıldım hala kafamda deli sorular,,ama,uzuldugum,sey degerler hersey guzel hic dollenme bolunme,olmucak o,sonuncudada sandim,,transfer iptal olcak dedim,,bakalim hayrola hakkimizdayok cnm :) eşime söyledim arkadasa soylemisler sana da söylemişlerdir sen anlamamışsındir dedim yok valla söylemediler dedı
yok canım zeki beyde bir adet embriyo 2. kalite 7 hücreli 3. gün donduruldu. havuz yapacaktık. istanbula gelmem gerekti iş durumumdan istanbulda bir daha toplandı ve donduruldu 2 adet, onlar transfer oldu canım.Merhaba kizlar hayirli olsun insallah guzel haberler verirsinz..
Kasim gibi dondurulmuslarla basliycz Allahin izniyle
Ilki tutmadi malesef.herseyde var bi hayir.
mavimli canim senin suanki denemen zeki beyde mi oldu.
Dondurulmusun varmiydi
Zeki bey tavsiye etti ama istanbuldaki doktorumu. hatta konuştular.Merhaba kizlar hayirli olsun insallah guzel haberler verirsinz..
Dondurulmusun varmiydi
amin canım inşallah. bir haftaya çıkacak sonuç. 2. gün dondurulmuşlardı, çözülüp üçüncü güne gitmeleri beklendi ve o gün transfer oldu canım.Anladim cnm hayirli olsun insallah seninle bebislerin..
Dondurulup cozdurdukten sonra bekledilermi embriyolari incelemek icin
Hadi,hayirli si olsun canim sen embriyolar nasil inşallah guzeldir ve seninle olur evladinMerhaba kizlar hayirli olsun insallah guzel haberler verirsinz..
Dondurulmusun varmiydi
cnm bugun aradılar beni , bugun benim 3. gun mu oluyor ? cumartesi opu oldumSeni dedigim,gbi carsamba gunu aricaklar,,cunku ogun embriyon 3,gununde oluo,,ogun tekrar okumasi yapiliomus,nhadi hayirli olsun bakalım guzel haberlerle gel,,sende kendini sikma,,ben cok sıkıldım hala kafamda deli sorular,,ama,uzuldugum,sey degerler hersey guzel hic dollenme bolunme,olmucak o,sonuncudada sandim,,transfer iptal olcak dedim,,bakalim hayrola hakkimizda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?