Tüp Bebek Merkezleri dr zeki akkumda tüp bebek

Mrb canim gonalf f 450lik 3kutu almistim galiba, ,icinde 600 luk cikiomus, ,hepsini kullandim,,225 ile doz olarak basladim,,sorna 300 e cikti,,,tabi doza takilmayin cunku herkese uygun olanla baslatio dr,,fiyata gelince hemen yaninda eczane var orasi uygun verio baskabyerden alma,,,tam hatirlamiom ama birbucuk yada 1000,küsur verdim galiba ,,jel aldim 100 lira,haplar vs onlari esim aldi hatirlamiom, ,catlatma ignesine para vermedim,,onu hemsire verio,,,ama ilacim yetmedi igne bidaha aldim 250 verdim,,asagi yukari,böyle

Anladım canım çok çok sağol cevap verdiğin için. 7.gün erken canım ben geçen seferimde 6.gün yapmıştım çıkmamıştı 11.gün çıkmıştı 95'ti değerim.. Şimdiden onun stresini yapma. Bugün başladık biz de hayırlısı ile.doktor çok yoğundu ya sanki böyle çok ilgilenemeden başlattık gibi oldu. Test yapmadi. Gonal -f 300 ile başladık. Bakalım

Alttan bakmadi ki kontrol edip bakio ultrasonda ona göre ilac yazio,,,zeki,bey evet yogun,,,bigun coook güler yüzlü bigun cook,ciddi,,,az oz,konusan dr

HAyırlı olsun tedavin canim, ,benim,ikinci,denemem,,ne bileyim stres fazka ondan test yaptim tutamadim

HAyırlı olsun tedavin canim, ,benim,ikinci,denemem,,ne bileyim stres fazka ondan test yaptim tutamadim
Sağol canım inşallah.. Benim 3.denemem olacak. Ilk ikisi hakan 'da yaptik. Kan tahlili yaptirip öyle başlatıyordu. Zeki bey tahlil istemeyince şaşırdım.. Dediğin gibi bi iyi bi ciddi falan: ) stres yapma canm olacak inşallah

Yook,canim zaten senin eski testkerinvarsa keske gsterseymissin dicem ama ben gsterdim unuttu zaten,,,,,rahim filmin varsa onu mutlaka istio,,,,,esinize test yapilio zaten ,,sizede yapilio, ,,ekstra bisi yok,,,bende ilk gttigimde ya vitamin,vs verin,dedim,,,hicccc bi,ise yaramio,dedi,,,bizim hersey yolumuzda idi,şükür ama malesef 9,yumurtanin 4u dollendi sadec e biri,bolundu, ,3gune geldi, ,orta kalite nin ikinci kalitesi 9,hucreli ,,hersey nasip bakalim artik,hayrola,,,

Canım dediğin gibi her şey nasip inan ki. Benim ilkinde 5.gün 1.kalite ikincisinde 6.gün 1.kaliteydi yine. Tuttu ama devami gelmedi kismet yani. Hayırlısı inşallah hepimiz için

c
cnm nasılsın bugun geldin aklıma senin icin dua ettim test gunun ne Zaman yarın mı ins guzel sonuc alirsin cnm ins

c

cnm nasılsın bugun geldin aklıma senin icin dua ettim test gunun ne Zaman yarın mı ins guzel sonuc alirsin cnm ins
Sagoolll canim allah razi olsun dualarin icin,,,,test gunum 8 kasim,,,sali,gunu,,,,,pek,belirti yasamadim inceden inceden,,,,7 8 ve bugun olmak uzere evde test yaptim tabiki negatif,,,,,ama dun ikinci jeli yapmadan once lavaboya gttim jel tortu seklinde beyaz ve arada kahve olarak gelio geri camasira,,,ama dun aksam kahve leke ve pembemsi kirmizimsi lekede vardi ,,,korktum tabiki ve biyandanda umitlendim acaba yerlesme kanamasi,mi ki,die,,,,cunku bidaha gelmedi,kesildi,,,,,sabah bugun iste evde test yaptim negatif,,,yarin 10 gunum ve ben dayananayip kan testi yapicam galiba,,,duaci ol,inşallah ,,saliyi beklemicem azda olsadegerim kanda cikar varsa eger die ümit ediyorum

canm aklım sende tahlil yaptın mı

Azoncebgeldim canim eve maalesef negatif uzgunum ama yapacak birseyim yok,,insallah sen,guzel haberler veririsn
Hakkınızda hayırlsı olsun inş yakın zmanda hayırlı evlatlarınız olur benimde Haziran'da toplandı üç embriyo var üçüncü gün donduruldu ve ben hala transfer e gitmedim negatiften korkuyorum

Hakkınızda hayırlsı olsun inş yakın zmanda hayırlı evlatlarınız olur benimde Haziran'da toplandı üç embriyo var üçüncü gün donduruldu ve ben hala transfer e gitmedim negatiften korkuyorum
Gt canim nasiptej oteye gidilmiyor hakkinda hayırlı si olsun canim

Azoncebgeldim canim eve maalesef negatif uzgunum ama yapacak birseyim yok,,insallah sen,guzel haberler veririsn
canm test gününde bi daha yap . rabbimden umut kesilmez
2 defa başarısız sonuc aldım Nasıl bi duygu bilirim

Evet canim dun 10 gunumdu,,,ama deger ,sifir oldugu icin,degismez iki gunnicinde kismet deilmis
İstersen yarın bir daha yaptır. Nasip kısmet canım biz ne desek boş. Olmayınca olmuyor. Üzme kendini çok. Hayırlısı ile gelecek birgün canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…