Sagol canim allah razi olsun inşallah ,bakalim nasipCanım üzülme desem de üzüleceksin ama yıpratacak kadar üzme kendini. Hayırlısı değilmiş. Allah' in izniyle inşallah diğer denemende olur..
Hayırlı olsun.. Maalesef bende ilaç yok olan belki çıkar ama sanmıyorum canım. Doktor fazladan aldırmıyor. Zeki bey' de tedavisi yarim kalani duymadim ama belli olmaz inşallah temin edersin ilaçları. Kaç gündür iğne oluyorsun ?Merhaba suan zeki beyde 3. Denemeyi yapıyoruz toplamda 4. Tüp bebek. ilac aşamasındayım
3 adet Merional ve 1 adet gonaf 450 ilac satabilecek olan varmı
Bugun ilaçların 10.günü yarin kontrol varHayırlı olsun.. Maalesef bende ilaç yok olan belki çıkar ama sanmıyorum canım. Doktor fazladan aldırmıyor. Zeki bey' de tedavisi yarim kalani duymadim ama belli olmaz inşallah temin edersin ilaçları. Kaç gündür iğne oluyorsun ?
Hadi hayırlısı inşallah.. P.tesi salı gibi yumurtalarin toplanir o zaman inşallahBugun ilaçların 10.günü yarin kontrol var
En gec çarşamba olur bencede..sizin durum nedirHadi hayırlısı inşallah.. P.tesi salı gibi yumurtalarin toplanir o zaman inşallah
Bizimki de sanırım 9gün oldu yarın kontrol var bakalım.perşembe günü yoğundu biraz yumurta sayısını falan sormak aklıma gelmedi ama yetersiz dedi tekrar ilaç verdi küçük kalmışlar dediEn gec çarşamba olur bencede..sizin durum nedir
Çok çok üzüldüm canım. Rabbim hayırlısıni bilir senin için. Bi iki ay dinlen sonra inşallah Çok daha güzel bi tedavi ile yumurtalarin büyüyecektir. Zeki bey bişey dedi mi peki ?Benim yumurtalarin gelisimi durdu.tedavim iptal..
Sağolsun her soruma yanıt verdi..rezerv dusuk, fsh yüksek, yaş malum baslarkende soylemisti..son yumurtaya kadar devam...Çok çok üzüldüm canım. Rabbim hayırlısıni bilir senin için. Bi iki ay dinlen sonra inşallah Çok daha güzel bi tedavi ile yumurtalarin büyüyecektir. Zeki bey bişey dedi mi peki ?
Kesinlikle yumurtamiz oldukça denemeye devamm.. Allah hayırlısıni versin inşallah hepimizeSağolsun her soruma yanıt verdi..rezerv dusuk, fsh yüksek, yaş malum baslarkende soylemisti..son yumurtaya kadar devam...
Slm cnm nasıl gidiyor tedavin..yumurtalar toplandımı..Hadi hayırlısı inşallah.. P.tesi salı gibi yumurtalarin toplanir o zaman inşallah
Selam canım ismimi değiştirdim :) evt bugün toplandi meraktayim çok.. Bakalım yarın arayip döllenmişler mi haber vereceklerSlm cnm nasıl gidiyor tedavin..yumurtalar toplandımı..
Ay inşallah hepsi dollenir hic sorun çıkmaz Kaç tane yumurta olgun çıktı cnmSelam canım ismimi değiştirdim :) evt bugün toplandi meraktayim çok.. Bakalım yarın arayip döllenmişler mi haber verecekler
İnşallah canım inşallah... Ya önceki tedavimde 12 toplanmıştı olgun olarak 5'i döllenmişti. Bu defa niye öyle oldu bilmiyorum da yarı yarıya indi 6 yumurta toplandi. Çok korkuyorum hiç dollenemezler diyeAy inşallah hepsi dollenir hic sorun çıkmaz Kaç tane yumurta olgun çıktı cnm
Korma inşallah herşey cok guzel gider bebislerin sana sımsıkı tutunur..allah gonlune gore versin cnm.. ben maximum ilaclarla zar zor 3 yumurta elde ederken, normal bir kontrolde, dr denezmi "4 büyük yumurta gelişmiş ilacmi kulladin?yok dedim ilacla bile o kadar olmuyo...her ay farklı calışıyor hormonlar..tedavide iyi bir aya denk gelmek şans kısmet. .umutlu ol güzel haberlerini bekliyoruz..İnşallah canım inşallah... Ya önceki tedavimde 12 toplanmıştı olgun olarak 5'i döllenmişti. Bu defa niye öyle oldu bilmiyorum da yarı yarıya indi 6 yumurta toplandi. Çok korkuyorum hiç dollenemezler diye
Sağol Allah razı olsun canım. Cümleten inşallah kavusuruz tez zamanda yavrularimiza. Dediğin gibi aslında bi ayimiz öbür ayimiza uymuyor ama ister istemez insan kıyaslıyor. Zeki bey 'e güveniyorum aslında. Eşim içime kurt düşürdü yok niye bukadar az bu sefer falan filan. Bizr bi yumurta bi sperm bile yeter ama işte bunların kaçı döllenecek kaçının gelişimi devam edecek 3. Güne kadar gelebilecek mi falan korkuyor insan.. Allah hayırlısıni versin inşallah. Haber veririm mutlaka. Sen de inşallah en yakın zamanda baslarsin canım bnmKorma inşallah herşey cok guzel gider bebislerin sana sımsıkı tutunur..allah gonlune gore versin cnm.. ben maximum ilaclarla zar zor 3 yumurta elde ederken, normal bir kontrolde, dr denezmi "4 büyük yumurta gelişmiş ilacmi kulladin?yok dedim ilacla bile o kadar olmuyo...her ay farklı calışıyor hormonlar..tedavide iyi bir aya denk gelmek şans kısmet. .umutlu ol güzel haberlerini bekliyoruz..
Canimsin ya sen de az çekmemişsin. Tabii Rabbim biliyor bizim için hayırlısıni. Ben de veni vidi de yaptım iki defa. İlki olmadi ikincisi kimyasal oldu. Zeki bey 'i herkes çok övdü ki gerçekten iyi ilgili mantıklı çok da umut vermeyen bütün sorularimiza sabırla cevap veren bi doktor. Ben de çok memnunum. Sadece belki ilk defa gittim diye ilaç dozunu ayarlayamamiş olabilir. Bakalım üç gün sonrasina gelecek olck mi.. Donasyon Türkiye' de yok sanırım değil mi ? Ben bu sperm ya da yumurta donasyonuna sıcak bakanlardanım ama erkekler sıkıntı edebiliyor eşin nasıl bakıyor cnm ?Icin rahat olsun ben zeki bey ile 2 tane denedim negatif olunca birde istanbulda deneyelim dedik hemde çok bilindik bir hastanede. ..5 yumurtam toplandı 3 tane olgun olana işlem yapıldı, 2tanesi 3.gune gitti ve gelişim durdu.transfer iptal oldu..simdi yine döndüm zeki beye ve artık kac kere daha yapabilirsem sonuna kadar zeki beyle devam edicem içim çok rahat..olmasza son çare donasyon düşünüyorum
Benim kadar istekli değil ama çok konustum beni üzmek istemediği için daha ılımlı artık. ..ilac icin maximum doz 375 sana ne kadar verildiCanimsin ya sen de az çekmemişsin. Tabii Rabbim biliyor bizim için hayırlısıni. Ben de veni vidi de yaptım iki defa. İlki olmadi ikincisi kimyasal oldu. Zeki bey 'i herkes çok övdü ki gerçekten iyi ilgili mantıklı çok da umut vermeyen bütün sorularimiza sabırla cevap veren bi doktor. Ben de çok memnunum. Sadece belki ilk defa gittim diye ilaç dozunu ayarlayamamiş olabilir. Bakalım üç gün sonrasina gelecek olck mi.. Donasyon Türkiye' de yok sanırım değil mi ? Ben bu sperm ya da yumurta donasyonuna sıcak bakanlardanım ama erkekler sıkıntı edebiliyor eşin nasıl bakıyor cnm ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?