- 20 Mayıs 2015
- 901
- 440
- 33
- 38
Anladım canım hayırlısı olsun sizin için de.. 250 vurunuyordum günlük canım. Önceki denememi hiçbir ama hiç hatırlamıyorum ama bu sefer her gün 250 gonal -f vurundmBenim kadar istekli değil ama çok konustum beni üzmek istemediği için daha ılımlı artık. ..ilac icin maximum doz 375 sana ne kadar verildi
İnşallah guzel haberlerini bekliyoruz cnm..Anladım canım hayırlısı olsun sizin için de.. 250 vurunuyordum günlük canım. Önceki denememi hiçbir ama hiç hatırlamıyorum ama bu sefer her gün 250 gonal -f vurundm
Allah razı olsun canım. Senden de inşallah alırızİnşallah guzel haberlerini bekliyoruz cnm..
Canim nasilsin naptin tedavi nasil gidiyorcanm aklım sende tahlil yaptın mı
merhaba cnm sagol sorduğun icinCanim nasilsin naptin tedavi nasil gidiyor
Bebcede kötü düşünmeyin inşallah bebisleriniz sizinledir..kaçıncı gün emb.? Blast ise 10.gun kanda çıkar. guzel haberler verin bize inşallahmerhaba cnm sagol sorduğun icin
transferim gerçekleşti 7. günüm cok korkuyorum Zaman gecmiyor
birde idrar yollari enfeksiyonuna yakalandım cok afedersin her idrarda kan var , antibiyotik başladım
kotu düşünmek istemiyorum ama ins tutar . sen nasılsın
sagol cnm amin ins . 3. gun cnmBebcede kötü düşünmeyin inşallah bebisleriniz sizinledir..kaçıncı gün emb.? Blast ise 10.gun kanda çıkar. guzel haberler verin bize inşallah
Merhaba canım ben de zeki bey 'deyim daha transfer olmadı. Estrofeme başladım. Nasıl hissediyorsun kendini ,var mi belirtin falan ?:)sagol cnm amin ins . 3. gun cnm
ayyy cok gecmıs olsun ıyı dusun ıyı olsun ınan coktan sorucaktım ama forsat olmadı ben uzgunum ama hayat devam edıyormerhaba cnm sagol sorduğun icin
transferim gerçekleşti 7. günüm cok korkuyorum Zaman gecmiyor
birde idrar yollari enfeksiyonuna yakalandım cok afedersin her idrarda kan var , antibiyotik başladım
kotu düşünmek istemiyorum ama ins tutar . sen nasılsın
Var cnm ozelden yazarım ben genelde whatupdan soruyorum o cevap yazıyor veya yanındaki hemşire yazıyorArkadaşlar sizlerde zeki hocanın numarası var mı? herhangi bir sorunuz olduğunda kime soruyorsunuz merkezde.
Gönderirsen çok sevinirim canım tesekkurlerVar cnm ozelden yazarım ben genelde whatupdan soruyorum o cevap yazıyor veya yanındaki hemşire yazıyor
Gonderdim cnm tica ederim. .Gönderirsen çok sevinirim canım tesekkurler
cnm bu benim 3. denemem hic bi belirtim yok sadece heyecanlıyım bisey hissetmiyorum ins guzel sonuclar aliriz seninde hayırlı olsun tedavinMerhaba canım ben de zeki bey 'deyim daha transfer olmadı. Estrofeme başladım. Nasıl hissediyorsun kendini ,var mi belirtin falan ?:)
Güya süreyya hanım numarasını verdi istediğiniz zaman arayin diye. İki defa aramam gerekti sagolsun ikisinde de ne açtı ne de geri döndü. Hatta sitem ettim ben. İlkinde hastaydim falan filan dedi. Ikincisini tekrarlama gereği duymadim! Bi daha aramadim. Doktor beyi aradik hemşiresi açıyor cevap veriyor gerekirse doktora sorup dönüyor canim. Arkadaş gonderecem demiş sana yoksa bende de var gönderirim olmazsa..Arkadaşlar sizlerde zeki hocanın numarası var mı? herhangi bir sorunuz olduğunda kime soruyorsunuz merkezde.
Benim de 3.olacak. Hadi hayırlısı canım inşallahhh Allah' ın izniyle güzel haberler verirsin bizecnm bu benim 3. denemem hic bi belirtim yok sadece heyecanlıyım bisey hissetmiyorum ins guzel sonuclar aliriz seninde hayırlı olsun tedavin
teşekkür ederim canım aldim numarayı. evet ben de senin gibi sorunlar yaşadım bu konuda canım sıkıldı doktor beyi araRim artikGüya süreyya hanım numarasını verdi istediğiniz zaman arayin diye. İki defa aramam gerekti sagolsun ikisinde de ne açtı ne de geri döndü. Hatta sitem ettim ben. İlkinde hastaydim falan filan dedi. Ikincisini tekrarlama gereği duymadim! Bi daha aramadim. Doktor beyi aradik hemşiresi açıyor cevap veriyor gerekirse doktora sorup dönüyor canim. Arkadaş gonderecem demiş sana yoksa bende de var gönderirim olmazsa..
Rica ederim canım. Kendisi çıkmıyor ama en azından açan hemşire oluyor ve doktora danışıp dönüyorteşekkür ederim canım aldim numarayı. evet ben de senin gibi sorunlar yaşadım bu konuda canım sıkıldı doktor beyi araRim artik
sureyya Hanma daha cok ulaşabiliyorum doktordan sağolsun yardımcı oluyor ama insan bi yerde doktoruyla konuşmak istiyorGüya süreyya hanım numarasını verdi istediğiniz zaman arayin diye. İki defa aramam gerekti sagolsun ikisinde de ne açtı ne de geri döndü. Hatta sitem ettim ben. İlkinde hastaydim falan filan dedi. Ikincisini tekrarlama gereği duymadim! Bi daha aramadim. Doktor beyi aradik hemşiresi açıyor cevap veriyor gerekirse doktora sorup dönüyor canim. Arkadaş gonderecem demiş sana yoksa bende de var gönderirim olmazsa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?