- 20 Mayıs 2015
- 901
- 440
- 33
- 38
Evet sana katiliyorum canım kesinlikle 7/24 ulaşabilmeliyiz ona. Dediğin gibi kıskanıyorum doktoruyla konuşanı yazışanı :) sen süreyya hanima ulaşıyorsun en azından inan ona da ulaşamıyorum ben. Bişey soracak oluyoruz açmıyor telefonu. Bu kadar maddi manevi etkileniyoruz istiyoruz ki ulaşabilelim.kizlar bende korktuğum bi durumda kimseye ulaşamıyorum ! zeki hocayı defalarca arıyorum ulasana kadar .. sureyya hanıma da pek ulaşamıyorum anca çevrimiçi yakalarsam hemen yazıyorum
bi cok kişinin yorumlarını okuyorum burda hasta dr ilişkileri cok iyi olanları görüyorum imreniyorum .. (zeki hocayla olan degil, forumdaki baska kızların yorumlari )
zor süreçlerden geçiyoruz tmm dr da yogun ama bence içimizi rahatlatmak onun gorevi yanlis miyim ?
talip gul Prof olmasına rağmen ben sürekli onu cepten arıyordum müsait olmayınca toplantıdayım diye mesaj atıyordu , cevapsız aramami gorur görmez kendi donuyordu ve sabırla her sorumu cevaplıyordu
ben genelde çevrimiçi yakalayıp yazıyorum hemen:) aynen dediğin gibi maddi manevi etkileniyoruz destek istiyoruzEvet sana katiliyorum canım kesinlikle 7/24 ulaşabilmeliyiz ona. Dediğin gibi kıskanıyorum doktoruyla konuşanı yazışanı :) sen süreyya hanima ulaşıyorsun en azından inan ona da ulaşamıyorum ben. Bişey soracak oluyoruz açmıyor telefonu. Bu kadar maddi manevi etkileniyoruz istiyoruz ki ulaşabilelim.
Akıllıca :) du ben de öyle yapayım :) senin 8.gün mü canım?ben genelde çevrimiçi yakalayıp yazıyorum hemen:) aynen dediğin gibi maddi manevi etkileniyoruz destek istiyoruz
evet cnm bugun 9. gun cok korkuyorumAkıllıca :) du ben de öyle yapayım :) senin 8.gün mü canım?
Korkma canım mutlu ol umutlu ol.. Yiyecek ekmeği varsa gelecek o bebek: ) inşallahhhhh pozitifi görürsün canımevet cnm bugun 9. gun cok korkuyorum
Test günün nr zaman canım?evet cnm bugun 9. gun cok korkuyorum
cumartesi insTest günün nr zaman canım?
Hafta hayırlısı canım inşallah. Öncesinde idrar yapmayi düşünüyor musun?cumartesi ins
korkuyorum yapmaya gecen tedavilerde sürekli yaptım ve hep tek çizgiydiHafta hayırlısı canım inşallah. Öncesinde idrar yapmayi düşünüyor musun?
Yapma o zaman canım mutlaka gününü bekle inşallah güzel haberler verirsin c.tesikorkuyorum yapmaya gecen tedavilerde sürekli yaptım ve hep tek çizgiydio Zaman ilaçlarımı içmek istemiyorum igne vurmak bile daha cok acı veriyor
ins cnmYapma o zaman canım mutlaka gününü bekle inşallah güzel haberler verirsin c.tesi
ins cnm
ins guzel seyler yazarım cnm , senin ikiz mi değerin kaçtı cnmMerhabalar.
Merhaba canım
İdrar testi yaptırma bence. Hem daha önceden de sıkıntı yaşamışsın, normal hamileliklerde bile doğru sonuç vermeyebiliyor o testler benim başıma gelmişti. En mantıklısı yarını beklemen. Hele bir de tüpbebek yapıyoruz ya bence tam doğru da çıkmıyorlar. Kesin sonuç kan testi. Benim çok şükür gebeliğim devam ediyor. İnşallah sen de bize güzel haberler verirsin.. Yarın mutlaka yaz bize
umarım bir yükselme olur değerlerinde canım.ilk denemenmiydi senin.sizde sorun ne.bizim sperm değerlerimiz kötü.mayıs gibi bende zeki beyde yapmayı düşünüyorum.kızlar olmadı değerim 15 kusur bisey iki güne bi daha yapacam zeki hoca umutlanmayalım dedı . ilaca bağlı olabilirmiş .
3. denememdi cnm , diger ikisini talip gulde yapmıştım esimde sorun yok , bende cikolata kıstı 6 cm ve yapisiklik vardı talip gul ameliyat etti laparaskopiyle oyle cnm . tedavin şimdiden hayırlı olsunumarım bir yükselme olur değerlerinde canım.ilk denemenmiydi senin.sizde sorun ne.bizim sperm değerlerimiz kötü.mayıs gibi bende zeki beyde yapmayı düşünüyorum.
neden mayıs'a kadar bekliyorsun cnm geciktirme ben keske ilk evlendiğimde yapsaydım diyorumumarım bir yükselme olur değerlerinde canım.ilk denemenmiydi senin.sizde sorun ne.bizim sperm değerlerimiz kötü.mayıs gibi bende zeki beyde yapmayı düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?