Tüp Bebek Merkezleri dr zeki akkumda tüp bebek

Inan hiç fark etmedim hissetmedim gözümü yatağımda açtım korkacak bişi yok sen ilkini nerde yaptın

Benim 2 tane denemem oldu vene vidi de şişli düşündüm sonra vaz geçtim tedavi uzun sürüyor evim gibi rahat olmam diye zeki hoca ya gittim iyiki gitmiştim Venevidi çok uğraştırdı 2-3 günde bir kontrol vardı karmaşık bi sürü ilaçlar sonuç negatif kafana takma e2 testini Dr gerek duysa yapardı

Opu anesteziyle yapılıyo canm hiç korkma, fakat opudan sonra benm çok fazla gaz sancım oldu lavaboda çok zorlandm idrarımı yaparken falan ama çok şükür bi günlük bişydi geçti.
Canım Zeki Bey kongreye gidicekmiş die duydum tarihini kesin olarak biliyo musun ?

Yarın kontrolüm var iğnenin 9. Günü bugün ayy ortada kalmam inş tarih belli değil ama iğneler cumartesi yada pazar biter diye düşünüyorum demiştim bu tahmine göre pazartesi yada salı olur diye tahmin etmiştim kongre ne Zaman bilginiz var mı

Yok canm yaa ortada kalmazsınz. Zeki Bey gidince Bahçeci İstanbul'dan bi doktor göndercekmiş. Bende tarihi kesin olarak bilmiyorum malesef Bayramda die duydm birinden ama emin değilim.
4 temmuzda çıkacakmış Bayram'da olmayacak yani

Rabbim zeki beyden razı olsun çok çok mutluyum darısı tüm isteyenlerin başına inşallah bugün test yaptım pozitif
Ne güzeeeel Allah tamamına erdirsin biraz bahsedebilir misin hangi ilaçları hangi dozda kullandığını kaç yumurta toplandı kaç embriyo transfer edildi dondurlmuş embriyoysa ne kadar ara verdikten sonra transfer edildi çok soru sordum :)

Allah razı olsun darısı başına ben
Puregon 300 ünite
Merinol 75 ünite
Orgalutron 025 mg folden
Transferden sonra Lucrin 0/08
Clxane 600 estrofem 2 mg ve
Coraspin kullandım 8 yumurta toplandı 3 oluştu 17.gün transfer yapıldı canım

İnş sağlıkla kucağınıza alırsınız çok sevindim Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın peki üçüde transfer edildi mi

İnş sağlıkla kucağınıza alırsınız çok sevindim Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın peki üçüde transfer edildi mi
Üçüde transfer yapıldı ben düşündüm ama kabul ederim diye çekindim transfer günü kendisi üçü diyince çok mutlu oldum şimdilik salı gününü bekliyorum inşallah değerlerim yükselir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…