Tüp Bebek Merkezleri dr zeki akkumda tüp bebek

Niye denemekte tereddüt ediyorsunuz? Benim 2 tane var dondurulmuşum ve ikisi de transfer olacak. Başka yok maalesef. İnşallah tutar da tekrar ilaçlara başlamak zorunda kalmam. Sizin varmış ne güzel tekrar deneyebilirsiniz.

Keşke olmasaydi diyoruz aslında biz :) şöyle anlatayım canim. Bizim sorun erkek infertilitesi. Sperm çok çok az. Veni.vidi 'de iki defa denedik Bahçecide de bir kez denedik. Her seferinde tuttu ancak her defasında düştü yani kimyasal oldu. Biz başka bi problem vardır dedik ve eşimin spermlerinde sorun vardır deyip onu tedavi edelim dedik. 8ay boyunca uğraştık ama ilerleme kaydedemedik. Istanbul Bahçeci' ye gittik orda bize pgt önerildi. Yani ordakileri yapmak istemiyoruz nasıl olsa ayni şey olacaktır diye ama aralik ayında tekrar bi dondurma için ücret odemesi var biz de öylesine bi deneyelim onu da dedik transfer ücreti çok degilse

Kaç tane var dondurulmuş? Bence dondurma ücreti vermektense tekrar denemek daha mantıklı. İyi düşünmüşsünüz. Pgt de çok pahalı bir işlem. Bu tüp bebek insanı ne kadar yoruyor yahu

Kaç tane var dondurulmuş? Bence dondurma ücreti vermektense tekrar denemek daha mantıklı. İyi düşünmüşsünüz. Pgt de çok pahalı bir işlem. Bu tüp bebek insanı ne kadar yoruyor yahu
Sorma canm 2 yıldır mahvolduk. Rabbim sabır versin bize ve tez zamanda bebekler.. İnşallah burdaki herkes kavuşur yavrularina. İki tane var canm dondurulmus. Hiç isteğim yok çünkü ayni şekilde olacağını biliyorum hatta hiç tutmaya da bilir ama senin de dediğin gibi dondurmaya para vereceğimize transfere verelim dedik. Pgt ücreti zaten hohoooo çoook

Biz de 6 yıl oldu evleneli sürekli uğraştık ama ilk kez tüp bebek yaptırıyoruz. İçimde bi umut olacak bu sefer diyor. Karamsar değilim. İnşallah hepimizin yüzü güler. Burdan durumlarımızı paylaşalım arkadaşlar. Bir birimize umut olalım.

Sakıncası yoksa probleminiz ne ? Erkek kaynakli olunca gerçekten çok zor oluyo. Bu arada biz de 3 yil oldu evleneli

A aryastark1 canım bizimde 3.gün embriyomuz var dondurulmuş ben geçen seneden kalan 1250tl yi ödedim geçen ay.transfer bu senenin bakım ve muayene ücreti için 2400 dendi bize

A aryastark1 canım bizimde 3.gün embriyomuz var dondurulmuş ben geçen seneden kalan 1250tl yi ödedim geçen ay.transfer bu senenin bakım ve muayene ücreti için 2400 dendi bize

Merhabalar. Bi yanlış anlaşılma olmuş sanırım bende 2420 tl ödedim bu yıl transferimde ama onu bakım için değil muayene ve transfer ücreti olarak ödemiştim.

Canım geçen sene transferim oldu negatif olunca geriye kalan 2 dondurulmuş embriyomuzu imha ettirmerdik dondurma ücretin i fln vermemiştik hem bakım hem dondurma ücretini geçen ay Yen'i ödedik onlarda sıkıştırmadılar kalan embriyoları transfer ettirmedik daha 2 yada 3 ay içinde transfer ettrcz Allah'ın izniyle transfer vakti 2400 vericez hastaneden öyle dediler 200 muayene ücreti geriye kalan 2200 de transfer ücreti olcak A aryastark1

Merhabalar. Bi yanlış anlaşılma olmuş sanırım bende 2420 tl ödedim bu yıl transferimde ama onu bakım için değil muayene ve transfer ücreti olarak ödemiştim.
canım geçen sene nin dondurma ve bakım ücretini birlikte verdim 1250tl bu sene içinde bakım transfer ve muayene için bana 2400 gibi bir fiyat çıkardılar benmi yanlış anladım

Tamm şimdi anladm canm. Biz bakim dondurma ücretini bir yillik vermiştik aralık ayinda bitiyor tekrar ona verecegimize transfer yapalim dedik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…