Niye denemekte tereddüt ediyorsunuz? Benim 2 tane var dondurulmuşum ve ikisi de transfer olacak. Başka yok maalesef. İnşallah tutar da tekrar ilaçlara başlamak zorunda kalmam. Sizin varmış ne güzel tekrar deneyebilirsiniz.Yok yok ben anlamamistim başta :) sonradan aklıma geldi ödemenin ayrı ayri yapıldığı.. Geçen aralik ayında yapmıştık biz. Dondurulmusu denesek mi denemesek mi kararsiziz açıkçası onun için transfer ücretine göre karar vermek istedik
Keşke olmasaydi diyoruz aslında biz :) şöyle anlatayım canim. Bizim sorun erkek infertilitesi. Sperm çok çok az. Veni.vidi 'de iki defa denedik Bahçecide de bir kez denedik. Her seferinde tuttu ancak her defasında düştü yani kimyasal oldu. Biz başka bi problem vardır dedik ve eşimin spermlerinde sorun vardır deyip onu tedavi edelim dedik. 8ay boyunca uğraştık ama ilerleme kaydedemedik. Istanbul Bahçeci' ye gittik orda bize pgt önerildi. Yani ordakileri yapmak istemiyoruz nasıl olsa ayni şey olacaktır diye ama aralik ayında tekrar bi dondurma için ücret odemesi var biz de öylesine bi deneyelim onu da dedik transfer ücreti çok degilseNiye denemekte tereddüt ediyorsunuz? Benim 2 tane var dondurulmuşum ve ikisi de transfer olacak. Başka yok maalesef. İnşallah tutar da tekrar ilaçlara başlamak zorunda kalmam. Sizin varmış ne güzel tekrar deneyebilirsiniz.
Kaç tane var dondurulmuş? Bence dondurma ücreti vermektense tekrar denemek daha mantıklı. İyi düşünmüşsünüz. Pgt de çok pahalı bir işlem. Bu tüp bebek insanı ne kadar yoruyor yahuKeşke olmasaydi diyoruz aslında biz :) şöyle anlatayım canim. Bizim sorun erkek infertilitesi. Sperm çok çok az. Veni.vidi 'de iki defa denedik Bahçecide de bir kez denedik. Her seferinde tuttu ancak her defasında düştü yani kimyasal oldu. Biz başka bi problem vardır dedik ve eşimin spermlerinde sorun vardır deyip onu tedavi edelim dedik. 8ay boyunca uğraştık ama ilerleme kaydedemedik. Istanbul Bahçeci' ye gittik orda bize pgt önerildi. Yani ordakileri yapmak istemiyoruz nasıl olsa ayni şey olacaktır diye ama aralik ayında tekrar bi dondurma için ücret odemesi var biz de öylesine bi deneyelim onu da dedik transfer ücreti çok degilse
Sorma canm 2 yıldır mahvolduk. Rabbim sabır versin bize ve tez zamanda bebekler.. İnşallah burdaki herkes kavuşur yavrularina. İki tane var canm dondurulmus. Hiç isteğim yok çünkü ayni şekilde olacağını biliyorum hatta hiç tutmaya da bilir ama senin de dediğin gibi dondurmaya para vereceğimize transfere verelim dedik. Pgt ücreti zaten hohoooo çoookKaç tane var dondurulmuş? Bence dondurma ücreti vermektense tekrar denemek daha mantıklı. İyi düşünmüşsünüz. Pgt de çok pahalı bir işlem. Bu tüp bebek insanı ne kadar yoruyor yahu
Hadi hayırlısı. İnşallah güzel haberler verirsin buradan.Slm arkadaşlar biz bugün tedavimize başladık dua edin her şey yolunda gider
Hayırlı uğurlu olsun arkadaşim inşallah tutar ve devami gelirSlm arkadaşlar biz bugün tedavimize başladık dua edin her şey yolunda gider
Biz de 6 yıl oldu evleneli sürekli uğraştık ama ilk kez tüp bebek yaptırıyoruz. İçimde bi umut olacak bu sefer diyor. Karamsar değilim. İnşallah hepimizin yüzü güler. Burdan durumlarımızı paylaşalım arkadaşlar. Bir birimize umut olalım.Sorma canm 2 yıldır mahvolduk. Rabbim sabır versin bize ve tez zamanda bebekler.. İnşallah burdaki herkes kavuşur yavrularina. İki tane var canm dondurulmus. Hiç isteğim yok çünkü ayni şekilde olacağını biliyorum hatta hiç tutmaya da bilir ama senin de dediğin gibi dondurmaya para vereceğimize transfere verelim dedik. Pgt ücreti zaten hohoooo çoook
Sakıncası yoksa probleminiz ne ? Erkek kaynakli olunca gerçekten çok zor oluyo. Bu arada biz de 3 yil oldu evleneliBiz de 6 yıl oldu evleneli sürekli uğraştık ama ilk kez tüp bebek yaptırıyoruz. İçimde bi umut olacak bu sefer diyor. Karamsar değilim. İnşallah hepimizin yüzü güler. Burdan durumlarımızı paylaşalım arkadaşlar. Bir birimize umut olalım.
benim tüplerim tıkalı maalesef. Onun dışında bi problemimiz yok.Sakıncası yoksa probleminiz ne ? Erkek kaynakli olunca gerçekten çok zor oluyo. Bu arada biz de 3 yil oldu evleneli
Ozaman Allah' in izniyle ilk seferde olur inşallah çünkü o bildiğim kadarıyla tüp bebekte önemli bisey değilbenim tüplerim tıkalı maalesef. Onun dışında bi problemimiz yok.
İnşallah canım hepimizin olur. Hayırlı vakitte sağlıklı çocuklarımız olur hepimizin inşallah.Ozaman Allah' in izniyle ilk seferde olur inşallah çünkü o bildiğim kadarıyla tüp bebekte önemli bisey değil
A aryastark1 canım bizimde 3.gün embriyomuz var dondurulmuş ben geçen seneden kalan 1250tl yi ödedim geçen ay.transfer bu senenin bakım ve muayene ücreti için 2400 dendi bize
Canm çok özür dilerim de tam anlamadim. 1250 lirayı ödediniz sonra transfer yaptiniz ona da 2400 mü ödediniz?A aryastark1 canım bizimde 3.gün embriyomuz var dondurulmuş ben geçen seneden kalan 1250tl yi ödedim geçen ay.transfer bu senenin bakım ve muayene ücreti için 2400 dendi bize
canım geçen sene nin dondurma ve bakım ücretini birlikte verdim 1250tl bu sene içinde bakım transfer ve muayene için bana 2400 gibi bir fiyat çıkardılar benmi yanlış anladımMerhabalar. Bi yanlış anlaşılma olmuş sanırım bende 2420 tl ödedim bu yıl transferimde ama onu bakım için değil muayene ve transfer ücreti olarak ödemiştim.
Tamm şimdi anladm canm. Biz bakim dondurma ücretini bir yillik vermiştik aralık ayinda bitiyor tekrar ona verecegimize transfer yapalim dedikCanım geçen sene transferim oldu negatif olunca geriye kalan 2 dondurulmuş embriyomuzu imha ettirmerdik dondurma ücretin i fln vermemiştik hem bakım hem dondurma ücretini geçen ay Yen'i ödedik onlarda sıkıştırmadılar kalan embriyoları transfer ettirmedik daha 2 yada 3 ay içinde transfer ettrcz Allah'ın izniyle transfer vakti 2400 vericez hastaneden öyle dediler 200 muayene ücreti geriye kalan 2200 de transfer ücreti olcak A aryastark1
Canm çok özür dilerim de tam anlamadim. 1250 lirayı ödediniz sonra transfer yaptiniz ona da 2400 mü ödediniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?