Tüp Bebek Merkezleri dr zeki akkumda tüp bebek

canım geçen sene nin dondurma ve bakım ücretini birlikte verdim 1250tl bu sene içinde bakım transfer ve muayene için bana 2400 gibi bir fiyat çıkardılar benmi yanlış anladım

Aynen bende o şekilde ödedim 1250 tl dondurma ve saklama ödedim. Daha sonra 2400 olan tutarı muayene ve transfer için ödedim. Kalan embriyom olmadığı için bu yıl bakım ücreti almadılar.

Slm arkadaşlar bende bu sefer kalan embriyolarimi dondurmak istiyorum anladığım kadarıyla 1250 TL ilk ödeme transfer ve bakım 2400 TL ödeme yapılacak

Bizde iğnelere başladık size doktor hangi ilaçlarıverdi bana d.vitamini Filik asit başladı birde şeker testi istedi polik över kist olduğunu söyledi şimdiye kadar hiçbir doktor bana pko olduğunu söylemedi

Aynen bende o şekilde ödedim 1250 tl dondurma ve saklama ödedim. Daha sonra 2400 olan tutarı muayene ve transfer için ödedim. Kalan embriyom olmadığı için bu yıl bakım ücreti almadılar.
O zmn bizimde o şekilde olur peki zeynepçim transfer sonrası hangi ilaçları kullandın bana
Crionene jel estrofem clexane iğne coraspin vermişti
T taliha21 cnm d vitamini ni ne için verdi eksikliği fln mı var

Bizde iğnelere başladık size doktor hangi ilaçlarıverdi bana d.vitamini Filik asit başladı birde şeker testi istedi polik över kist olduğunu söyledi şimdiye kadar hiçbir doktor bana pko olduğunu söylemedi
Bende pko olduğumu biliyordum Zeki hoca olmadığımı söyledi. :) Çok şaşırmıştım bende

Banada D vitamini + folik asit + estrofem transfere kadar bunlar
Canım bana d vitamini vermemişti test fln yapıldı mı sana .ne için veriyormuş sordunmu iğne jel fln transfer sonrası ekleniyor bana coraspinde vermişti öncesinde sonrasında da kullandım

Canım bana d vitamini vermemişti test fln yapıldı mı sana .ne için veriyormuş sordunmu iğne jel fln transfer sonrası ekleniyor bana coraspinde vermişti öncesinde sonrasında da kullandım
d vitaminini ve folik asiti ilk kontrole gittiğim zaman verdi. Yani tahlil falan yapmadı bunun için. Sanırım herkese veriyor. Sormadım ne için olduğunu ama iyi bişeydir herhalde :) Bende kan pıhtılaşması var sanırım transfer öncesi banada verir corasprini. adetimin 13. günü gideceğim o zaman verir belki

Anladım cnm bana ilk tedavimde vermemişti d vitamini ni muhtemelen Yen'i vermeye başladı bir sene geçti sonuçta pıhtılaşma varsa kesin verir cnm pıhtılaşma için hangi testleri yaptırmıştın

Anladım cnm bana ilk tedavimde vermemişti d vitamini ni muhtemelen Yen'i vermeye başladı bir sene geçti sonuçta pıhtılaşma varsa kesin verir cnm pıhtılaşma için hangi testleri yaptırmıştın
Ben tüp bebek tedavisine başlamadan yaptırmıştım. Tahlilin ismini bilmiyorum canım ya. O zamanki doktorum istemişti. Senin transfer kısmetse ekimde mi?

Slm arkadaşlar bugün kontrolüm vardı zeki hoca yumurtaların iyi dedi d vitamin ilacını sordum o da kaliteli yumurta olsun diye veriyoruz dedi pazar tekrar kontrolüm var dua edin bir aksilik çıkmasın
Pazar günü calisiyormuymus zeki hoca. Hayırlı olsun tedavin bende yarın gidicem

Evet hasta olmasına bağlı hasta varsa geliyorlarmis zeki hoca öyle söyledi siz tedavi de ne aşamadasiniz

Ben tüp bebek tedavisine başlamadan yaptırmıştım. Tahlilin ismini bilmiyorum canım ya. O zamanki doktorum istemişti. Senin transfer kısmetse ekimde mi?
Ekimde düşünüyorum canım sadece takıldığım nokta 3.gün embriyosu olması tutan arkadaşlar transfer sonrası neler yaptınız

Merhaba arkadaşlar. Benim transferim iptal oldu. Rahim kalınlığı 8 olmalıymış en az benimkisi 6 küsürdü o yüzden öbür aya kaldım. Climara forte flaster verdi. Estrofem kullanmayacağım öbür adetimde. İlaç değişikliğine gittik. Hayırlısı bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…