- 4 Ekim 2015
- 1.052
- 884
- 123
Kısmet canım İnşallah gelecek ay sana Uğur getirir Allah bekletiyorsa güzelleştiriyordurMerhaba arkadaşlar. Benim transferim iptal oldu. Rahim kalınlığı 8 olmalıymış en az benimkisi 6 küsürdü o yüzden öbür aya kaldım. Climara forte flaster verdi. Estrofem kullanmayacağım öbür adetimde. İlaç değişikliğine gittik. Hayırlısı bakalım.
Canım çok güzel sayı umarım Sağlıkla gelişir embriyolarSlm arkadaşlar bugün opu oldum 21 tane yumurta toplandı dua edin güzel haberler verirler
Merhaba transfer öncesi bir kısım alıyorlar geri kalanını transfer sonrasında kredi kartı geçiyordu 4900 fln tutmuştu tabi ilaçlar muayene flnda varMerhaba arkadaşlar biz de inşallah Kasım gibi düşünüyoruz da ucret nasıl ve ne zaman ödeniyor taksit oluyor mu acaba.bilgi verir misiniz.
Her işte hayır vardır yeter ki pozitif olsun da hangi ay olduğu önemli değil.Merhaba arkadaşlar. Benim transferim iptal oldu. Rahim kalınlığı 8 olmalıymış en az benimkisi 6 küsürdü o yüzden öbür aya kaldım. Climara forte flaster verdi. Estrofem kullanmayacağım öbür adetimde. İlaç değişikliğine gittik. Hayırlısı bakalım.
Öyle tabi de ne bileyim temmuzda başladım daha transfer olamadım. Beklemek zor geliyor insana. Bir an önce güzel sonucumu almak istiyorum.Her işte hayır vardır yeter ki pozitif olsun da hangi ay olduğu önemli değil.
Anladım canım.saolMerhaba transfer öncesi bir kısım alıyorlar geri kalanını transfer sonrasında kredi kartı geçiyordu 4900 fln tutmuştu tabi ilaçlar muayene flnda var
ben opudan 5 gün sonra adet olmuştum. Normal yani erken gelmesiSlm arkadaşlar birşey sormak istiyorum opu dan sonra erken adet oldunuz mu ben çok erken adet oldum bilgi verirseniz sevinirim
2 tane canım. 15 yumurta toplandı ama sadece 2 embriyom varCanım senin kaç embriyon dondurulmuş
adet olmayı bekliyorum canım. 1 hafta sonra olurum sanırım. Sonra 13. günü çağırıyor biliyosun. Tam tarihi yok şimdilik. Senin yumurtanda çokmuş ama niye böyle oluyor anlamıyorum. Demek ki kaliteli değiller ki çok azı embriyo oluyor.Transferin ne zaman yapılacak
Adet oldugunuzda ilaca başlanıcak bazı tahliller yapılacak e2 fln Rahim kalınlıgınız da uygunsa transfer için gün verilecek kaçıncı gün embriyosuydu sizinSlm arkadaşlar yumurta dondurulup ne zaman transfer yapılıyor bu konuda bilgi verirseniz sevinirim benim 4 embriyom donduruldu cuma günü muayenem var transfer ne zaman yapılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?