- 14 Ekim 2014
- 1.566
- 1.229
- 133
- 37
canım seni aradılar mı beni hala aramadılarCanım aramadılar benide Bugün haber verecekler. Benim 3.gün embryosu
Yok aramadılar cnmcanım seni aradılar mı beni hala aramadılar
aynen bende akşama kadar aramazlarsa aramayı düşünüyorum. Birde neyi bekliyorlar anlamıyorum ki.Akşam a doğru merkez kapanmadan ararlar diye düşünüyorum kapanmaya yakın hala aramazlarsa ben arycm
Canım aradılar beni 12:30 da olckmış transfer seni aradılarmıaynen bende akşama kadar aramazlarsa aramayı düşünüyorum. Birde neyi bekliyorlar anlamıyorum ki.
Evet evet aradılar canım bende aramayacaklar sandım benim sende önce olacak saat 10:30 11:00 gibi burda ol dedilerCanım aradılar beni 12:30 da olckmış transfer seni aradılarmı
Hadi hayırlı olsun inşAllah tutunur bebeklerinEvet evet aradılar canım bende aramayacaklar sandım benim sende önce olacak saat 10:30 11:00 gibi burda ol dediler
İnşallah canım inşallahHadi hayırlı olsun inşAllah tutunur bebeklerin
Bende polikistik over hastasıyım bizde tüp Bebek tedavisi ne başladık perşembe günü transfer im yapıldı şuan test gününü heyecanla bekliyorumKızlar herkese geçmiş olsun öncelikle bir sorum olcak aranızda polikistik over hastası olup tüp bebek yaptiran var mı ?
İnşallah güzel sonuçlanır canım ben daha o aşamaya geçmedim ama klomen iğne falan fayda etmiyor bana yumurtalarim buyumuyor sende de mi aynı problem olduğu için tüp bebeği tercih ettinBende polikistik over hastasıyım bizde tüp Bebek tedavisi ne başladık perşembe günü transfer im yapıldı şuan test gününü heyecanla bekliyorum
Sağol canım inşallah test gününde hayırlr haberler verebiliriz benim test tarihim 15 kasımcemre cemre Denizinkokusu kızlar sizler ne durumdasınız? Hayırlı olsun tekrardan. İnşallah güzel haberlerinizi alırız buradan. 3 oldunuz artık :)
Sağol cnm inşAllah güzel haberler veririz benimki 17 kasım inşAllah o gün hayırlı haberlerle gelirimcemre cemre Denizinkokusu kızlar sizler ne durumdasınız? Hayırlı olsun tekrardan. İnşallah güzel haberlerinizi alırız buradan. 3 oldunuz artık :)
Canım benimde hiç bi hissim yok ama ilerde pdikolojik olarak kendimi suçlu hissetmemek adına 3-4 gün yatmayı planlıyorumBu arada hiç bi his yok hiç uzanmadım
Canım bana 2 embriyo transfer edildi 5. Gün embriyosu transferden sonra ilaçlara devam denildi ayrıca bide ismini şimdi hatırlayamadığım göbekten yapılan kan sulandırıcı iğne verildiÖncelikle hayırlı olsun rabbim emeklerini boşa cikarmasin doktor size hangi ilaçları verdi kaç embriyo transfer edildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?