Tüp Bebek Merkezleri dr zeki akkumda tüp bebek

Akşam a doğru merkez kapanmadan ararlar diye düşünüyorum kapanmaya yakın hala aramazlarsa ben arycm

Kızlar herkese geçmiş olsun öncelikle bir sorum olcak aranızda polikistik over hastası olup tüp bebek yaptiran var mı ?

Kızlar herkese geçmiş olsun öncelikle bir sorum olcak aranızda polikistik over hastası olup tüp bebek yaptiran var mı ?
Bende polikistik over hastasıyım bizde tüp Bebek tedavisi ne başladık perşembe günü transfer im yapıldı şuan test gününü heyecanla bekliyorum

Bende polikistik over hastasıyım bizde tüp Bebek tedavisi ne başladık perşembe günü transfer im yapıldı şuan test gününü heyecanla bekliyorum
İnşallah güzel sonuçlanır canım ben daha o aşamaya geçmedim ama klomen iğne falan fayda etmiyor bana yumurtalarim buyumuyor sende de mi aynı problem olduğu için tüp bebeği tercih ettin

Mojo44 Ben de pko hastasıyım ama zeki bey olmadığımı söyledi. Diğer doktorlar hafif pko olduğumu söylemişlerdi. Adetlerim düzenli sadece biraz kıllanmam var. Benim tüpümde geçiş olmadığı için biz de tüp bebek tedavisi görüyoruz. Ayrıca şunu belirteyim izmirde bir tüp bebek doktoru bana şöyle demişti pko hastaları tüp bebek tedavisi için çok uygun kişiler. Çok yumurtaları olur ve rezervleri zengindir. İnşallah olumlu sonuç alırsınız. Ne zaman başlıyorsunuz tedaviye?

Öncelikle hayırlı olsun rabbim emeklerini boşa cikarmasin doktor size hangi ilaçları verdi kaç embriyo transfer edildi

Öncelikle hayırlı olsun rabbim emeklerini boşa cikarmasin doktor size hangi ilaçları verdi kaç embriyo transfer edildi
Canım bana 2 embriyo transfer edildi 5. Gün embriyosu transferden sonra ilaçlara devam denildi ayrıca bide ismini şimdi hatırlayamadığım göbekten yapılan kan sulandırıcı iğne verildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…