Tüp Bebek Merkezleri dr zeki akkumda tüp bebek

inşallah 4.denenen de pozitif sonuç alırsın meslektaşım.benim kuzeninde Ahmet hocada 3 kere yaptı ucu de başarısız oldu maalesef.Peki ozel degilse siz deki rahatsızlık neydi acaba
insallah canm benm rahimde yapışıklık var ve kanallar kapalı

Benim de yapışıklık vardı histereskopi oldum. Ve aynı şekilde iki tüpüm de kapalı.

Aranızda transferden sonra duphaston kullanan var mı arkadaşlar? Benim sürekli adet ağrım oluyo bunun yüzünden mi acaba diyorum. Normalde adet ağrım bu kadar olmazdı bu çok kasıyo beni.

hayırlı olsun canm çok sevindim inşallahh yükselir değerin bu arada zeki hoca sana ne gibi işlemler yaptı acaba tüp bebek öncesi
sadece histereskopi oldum. rahim filmim falan vardı elimde ve kan pıhtılaşması olduğunu gösteren tahlil sonucum.

hayırlı olsun canm çok sevindim inşallahh yükselir değerin bu arada zeki hoca sana ne gibi işlemler yaptı acaba tüp bebek öncesi
çok teşekkür ederim canım inşallah senin değerin daha güzel olur ve ağrısız bir dönem geçirirsin. Darısı başına diyemiyorum çünkü benimki daha belli değil :)

sadece histereskopi oldum. rahim filmim falan vardı elimde ve kan pıhtılaşması olduğunu gösteren tahlil sonucum.
kan pıhtılaşması testi istiyor mu hoca tedaviden önce bana hiç öyle bir şey demedi ama elimdeki tahlillere baktı istediğinde gel başlayalım dedi kafa karıştı

çok teşekkür ederim canım inşallah senin değerin daha güzel olur ve ağrısız bir dönem geçirirsin. Darısı başına diyemiyorum çünkü benimki daha belli değil :)

canm olsun da süreç ağrılı geçse de olur yeter ki sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım. insalah bebisin sana tutunmuştur çok zor bir süreş Rabiim hepimizin emeklerini boşa çıkarmasın

canm olsun da süreç ağrılı geçse de olur yeter ki sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım. insalah bebisin sana tutunmuştur çok zor bir süreş Rabiim hepimizin emeklerini boşa çıkarmasın
Tabi canım önemli olan sağlıklı bi şekilde kucağımıza alabilmek ama ağrı endişelendiriyor insanı onun için dedim inşallah çok rahat bir süreç geçirirsin. Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın.

yok canım istemedi. Ben ilk görüşmeye gittiğimde elimde ne varsa gösterdim.
hımm anladım canım çok soru sordum başını yedim ama son bir soru sorsam yani tedavi gerçekten çok mu zor bir süreç bir de iğneler çok can yakıyor mu ben gerçekten büyük korkuyla başlayacağım tedaviye

Size dondurulmuş olanlar mi transfer yapılacak şuan kullandığıniz ilaç varmi doktor bana cironine jel verdi birde climira bant verdi duphoston hap verdi vitaminlerede devam etmemi söyledi
Canım sen duphastonu nasıl kullandın ve ne zamana kadar kullandın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…