Hayirli olsun canim arkadasim inslahh tutar ve sap saglam kocagina alirsin zeki hoca mi yapti transferi bana cledana degil okspar diye igne yazmisti. Birde kac embiryo transfer edildiSağ ol canım. Bana clexane yadı dr. Sizin transferiniz ne zaman oldu?
Sağ ol canım. İnşallah sen de sağ salim kavuşursun bebeğine. Ben de kan pıhtılaşma sorunu var ondan mı acaba farklı ilaç bilemedim. Bana 1 tane 5. gün embriyosu transfer edildi iyi kalitede dedi embriyolog. Bugün biraz batmalarım var. Sende batma oldu mu? Ay bu günler nasıl geçecek bilmiyorum çok sabırsızlanıyorum. Ha bu arada evet Zeki hoca yaptı.Hayirli olsun canim arkadasim inslahh tutar ve sap saglam kocagina alirsin zeki hoca mi yapti transferi bana cledana degil okspar diye igne yazmisti. Birde kac embiryo transfer edildi
Hakkınızda hayırlısı olsun canım. İnşallah bir daha ki sefere pozitif görürsünüz.Benim 22 Kasım di cnm ama malesef negatif oldu.
Hayırlı olsun transferiniz inş pozitif olur .sizin iki embriyo değil miydi ? Birde clexan 6000 lik mi kullanıyorsunuz?Hakkınızda hayırlısı olsun canım. İnşallah bir daha ki sefere pozitif görürsünüz.
Çok teşekkür ederim. Evet iki tane ama bir tane transfer edelim dedi. Ben de öyle uygun buldum açıkçası. clexane 6000 lik kullanıyorum. Sizin transfer ne zaman kısmetse?Hayırlı olsun transferiniz inş pozitif olur .sizin iki embriyo değil miydi ? Birde clexan 6000 lik mi kullanıyorsunuz?
Zeki hoca genelde iki transfer yapıyor şaşırdım :) hayırlısıyla olur inş bende adet olunca başlarız büyük ihtimalleÇok teşekkür ederim. Evet iki tane ama bir tane transfer edelim dedi. Ben de öyle uygun buldum açıkçası. clexane 6000 lik kullanıyorum. Sizin transfer ne zaman kısmetse?
Aslında ilk gittiğimde 2 demişti ama sonra 1 e karar verdi. Olsun tutsun da önemli değil gerisi. Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. Sizin de hayırlı olur inşallah.Zeki hoca genelde iki transfer yapıyor şaşırdım :) hayırlısıyla olur inş bende adet olunca başlarız büyük ihtimalle
Çok teşekkür ederimAslında ilk gittiğimde 2 demişti ama sonra 1 e karar verdi. Olsun tutsun da önemli değil gerisi. Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. Sizin de hayırlı olur inşallah.
Naptın cnm test yaptırdın mı?Kızlar benim test günüm cumartesine denk geliyor. Siz nerede kan tahlili yaptırdınız?
Yok canım haftaya test günüm. 23.12Naptın cnm test yaptırdın mı?
Hakkımıza hayırlısı inşallahYok canım haftaya test günüm. 23.12
Yok canım haftaya test günüm. 23.12[/QUOTE
Genesiste yaptırmıştım cnm hafta içiydi ama ctesi gününe geliyorsa sabah erkenden gidersin ztn bhcg istiyorum diyince dr girişine gerek yok kan veriyorsun bir saate çıkar erken git öğleden sonraya hastane kapanırsa fln
Rica ederim cnm güzel haberler verirsn inşAllah bişey hissediyomusun biz de başka bi şehirde deneme kararı aldıkCanım çok teşekkürler. Bende kabul ederler mi diye düşünüyordum özel hastaneleri. Erkenden giderim artık.
İnşallah güzel haberler alırsınız yeni denemenizde. Her gün farklı bir şey hissediyorum. Bu gün mesela adet olacakmışım gibi ağrım oldu gece uyuyamadım hatta baya şiddetliydi şimdi o ağrım yok gibi.Rica ederim cnm güzel haberler verirsn inşAllah bişey hissediyomusun biz de başka bi şehirde deneme kararı aldık
Eger imkanın varsa halil ibrahim tekin’i öneririm cnm kac yıllık evlisinBenim gibi fsh yüksek olan yarim rahimli olan yok mu bi tek benmiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?