Tüp Bebek Merkezleri dr zeki akkumda tüp bebek

Merhabalar
Ben de Bahçeci’ de Zeki bey’in hastasıyım ama burda olsun kliniğin içinde ve çevremde olsun Ahmet bey’in adını çok duydum. Urfa’ da yıllarca çalışmış bayağı deneyimli bir hekim kendisi de. Ki zaten Bahçeci’yi anlatmama gerek bile yok sanırım. Bir uğra istersen. Görüş derim ben Ahmet bey ile.

Kızlar yarın test günüm. Çok korkuyorum ama bi o kadar da heyecanlıyım. Bugün silik çizgiyi gördüm umarım değerim iyi çıkar ve katlanır. Bu arada çok ağrım var. Yatıyorum sürekli. Sizlerin ağrısı oldu mu?

Bnde ahmet hocanın hastasıyım tavsiye ederim

Siz kaç aylik hamilesin iz

Merhabalar, bugün çok mutluyum. Az önce yine muhteşem haberi aldım.Dondurulmuş embriyo transferim tuttu. Hamileyimmm
Burda hamileyim demisiniz ve hala doğum yapmadınız mi mesajlarınıza baktım da bu vakite kadar hamileyim demişiniz hala hamikesiniz bnde mi anlamadım acaba 63.sayfadan beri 2.çocuğa hamilesin iz

canm ben de urfada öğretmenim 3 tüp bebek denemesi yaptım her üçünü de ahmet özdoğru yaptı maalesef üçü de negatifle sonuçlandı. kendisi gerçekten çok iyi bir doktor ama benm olmadı. ben de simdi haziranı bekliyorum 4. denemeyi zeki akkumda yaptırmayı düşünüyorum

Bana reklam yapionuz gibo geldi yanlış anladiysam kusura bakmayin

İnş 4.denemen de kavusursun canım yavruna

arkadaşlar benm başarırısız 3 tüp bebek denemem var. haziranda tekrar başlayacam insallah...benm sorunum rahimde yapışıklık ve yumurta tembelliğim var... benmle aynı sorunu olup zeki beyde hamile kalan var mı acaba

inşallah 4.denenen de pozitif sonuç alırsın meslektaşım.benim kuzeninde Ahmet hocada 3 kere yaptı ucu de başarısız oldu maalesef.Peki ozel degilse siz deki rahatsızlık neydi acaba

Kızlar değerim 47 çıktı. 11. günümde. Rabbimden umut kesilmez inşallah yükselir. Salı tekrar test yapıcakmışım.

Birşey sormak istiyorum transfer sürecinde estrofemi 4 adet kullandığınız zaman ne şekilde alıyorsunuz sabah akşam iki iki mi yoksa gün içinde ayrı ayrı mı 8 saatte bir alsak daha iyi değil mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…