- 14 Aralık 2014
- 80
- 74
- 18
Amin inşallah sen ve bekleyen herkes de bebeğini kucağına alır.bugün sonucum bildirdim doktor beye. perşembe veya cuma günü kese görmeye gidecem.inşaallah bir sıkıntı olmaz
ikinize de hayırlı olsun rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inş sizin adınıza çok sevindim. bende bekliyorum tedaviye başlamak için inş zeki beyde başlayacamAllah Zeki beyden razı olsun iyiki rabbim karşıma zeki beyi çıkardı ona çok çok teşekkür ederim test yaptım değerlerim artmış anne olacam önce Allah sonrada zeki beyin sayesinde
Sağol canım darısı başına inş ne zaman başlıyorsunuz tedaviyeikinize de hayırlı olsun rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inş sizin adınıza çok sevindim. bende bekliyorum tedaviye başlamak için inş zeki beyde başlayacam
Sağol canım darısı başına inş ne zaman başlıyorsunuz tedaviye
Hayırlısı olsun inş sendeen yakın zamanda pozitif haberler verirsin bize2 veya 3 gün sonra gidicem inş canım
Opu öncesi kadar uzmanlık isteyen bi kontrol olmuyor o süreçte 1-2 defa ancak gidersin.Sanırım kist oluşumu var mı diye bakılıyor.Başka bir doktorla idare edilebilecek bir süreç.transferinde gelmiş olacaksa sorun olmaz bence.Hangi tarihler arasında yokmuş?kızlar bi yardımcı olur musunuz randevu almak için aradım bugün zeki bey kongreye gidecekmiş gideceği tarihlere gelmesin diye bi hesaplama yaptılar. yumurtalar toplandıktan sonra 4 temmuz gibi ilaç başlamam gerekiyormus 2 hafta kullanacakmışım bu süreç içinde de muayene ve kontrol oluyo mu? zeki bey bayramda yokmuş
Bayramda yok sadece dediler ama zeki beyle gidip görüşücem yoksa içime sinmeyecek pek süreci bilmiyorum ilk kez yaptırıcam sağol bilgilendirdiğin için.Opu öncesi kadar uzmanlık isteyen bi kontrol olmuyor o süreçte 1-2 defa ancak gidersin.Sanırım kist oluşumu var mı diye bakılıyor.Başka bir doktorla idare edilebilecek bir süreç.transferinde gelmiş olacaksa sorun olmaz bence.Hangi tarihler arasında yokmuş?
Canim hayirli olsun Allah kucagina almayi nasip etsin.Allah Zeki beyden razı olsun iyiki rabbim karşıma zeki beyi çıkardı ona çok çok teşekkür ederim test yaptım değerlerim artmış anne olacam önce Allah sonrada zeki beyin sayesinde
Merhaba canim bende bayramda gitmeyi dusunuyodum dedigin gibi burda degilmis o yuzden bi sonraki adet dönemine erteledim ben.ben konusmadim drla sekreterle görüştüm baska bi drla baslayabilirsniz dedi ama ben zeki beyle baslamak istiyorum.bi görüş ne diyorsa dr oyle yaparsin.Böyle mükemmel bir doktora denk gelmedim ben dün opum vardı akşamına çok şiddetli bir ağrı yaşadım aradım hastaneye git kan sayımı yaptır belli olmaz kanama olabilir dedi neyse gittim daha sonuçlar çıkmadan Merak edip aradı sonuçları gönderdim hemen dönüş yaptı gece 3 te bile onu aratabileceğimi
Söyledi istersen yarın gel kontrol edeyim dedi gerçekten sonucum ne olursa olsun vazgeçmem böyle iyi insanlar iyi ki varlar Allah razı olsun
Allah razı olsun darısı tüm isteyenlerin başına tez zamandaCanim hayirli olsun Allah kucagina almayi nasip etsin.
bende de aynı sıkıntı var bayram sonrası reglime kaldı anlaşılankızlar bi yardımcı olur musunuz randevu almak için aradım bugün zeki bey kongreye gidecekmiş gideceği tarihlere gelmesin diye bi hesaplama yaptılar. yumurtalar toplandıktan sonra 4 temmuz gibi ilaç başlamam gerekiyormus 2 hafta kullanacakmışım bu süreç içinde de muayene ve kontrol oluyo mu? zeki bey bayramda yokmuş
Canım opudan sonra adet olmayı bekliyosn //ben 5 gün sonra adet oldm// adetin ilk oniki günü için estrofem ve coraspin kullanıyosn 13. günü muayneye gidiyosn. Yani yaklaşk opudan 20 gün sonra muayne oluyo Zeki Bey gelmiş olur o süreçte canmkızlar bi yardımcı olur musunuz randevu almak için aradım bugün zeki bey kongreye gidecekmiş gideceği tarihlere gelmesin diye bi hesaplama yaptılar. yumurtalar toplandıktan sonra 4 temmuz gibi ilaç başlamam gerekiyormus 2 hafta kullanacakmışım bu süreç içinde de muayene ve kontrol oluyo mu? zeki bey bayramda yokmuş
Canım değişiyor ben 2 gün sonra adet oldum geçen arkadaş 20 gün sonra hala adet olmayı bekliyordu belli olmuyor her kadında farklı oluyorCanım opudan sonra adet olmayı bekliyosn //ben 5 gün sonra adet oldm// adetin ilk oniki günü için estrofem ve coraspin kullanıyosn 13. günü muayneye gidiyosn. Yani yaklaşk opudan 20 gün sonra muayne oluyo Zeki Bey gelmiş olur o süreçte canm
Yok canm yaa ortada kalmazsınz. Zeki Bey gidince Bahçeci İstanbul'dan bi doktor göndercekmiş. Bende tarihi kesin olarak bilmiyorum malesefBayramda die duydm birinden ama emin değilim.
Evt bende geçen ay gittiğimde bize biraz daha beklemeyi önerdi doğal yoldan olur die,, bende en fazla bi ay beklerim demştim o halde bu ay başlayalm gelecek ay o tarihlerde kongrede olucam dedi.. Transferiniz adetin kaçıncı günü olmuştu kızlar ? Neye göre oluyor acaba transfer ? Bide transfer öncesi muayeneler vajinal mi oluyor ? Oruç bozulur vajinal muaynede öyle değil mi ??Temmuz'un ilk haftası kongrede olacakmış Zeki Bey. Yerine o yokken doktor gelmeyecekmiş. Zeki Bey hastaları zor durumda kalmasın diye tedavi sürelerini ona göre hesaplıyormuş zaten. Bende merkeze gidip görüştüm kendisi ile, bayramı da atlatalım öyle başlayalım tedaviye dedi. Hayırlısı bakalım :)
Sağol canm benmBenim apu dan 2 gün sonra adet oldum ilk gün ilaçlara başladım 13 gün gittim vajinal muayene yapılıyor aynı gün test yaptım test sonucunu aynı gün içinde kendisine bildirdim 2 gün sonra aradı ertesi gün transfer yapıldı yani adetin 16.gün transfer yapıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?