- 16 Ekim 2015
- 842
- 927
- 33
- 43
Hayırlısıyla inşallah kucağına alırsın bende 12. Gün testimi yaptım pozitif inşallah salı günü bidaha yapacamSlm kızlar. Test sonucum 12. gün. 264.5 14.gün 506.7 umarım bekleyen herkes pozitifi görür
Ben de soracaktım iyi oldu. Sağolun. Peki yerine kesin biri olur mu?4 temmuzda çıkacakmış Bayram'da olmayacak yani
Ben de soracaktım iyi oldu. Sağolun. Peki yerine kesin biri olur mu?
Hayırlı olsun :)Slm kızlar. Test sonucum 12. gün. 264.5 14.gün 506.7 umarım bekleyen herkes pozitifi görür
Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallahSlm kızlar. Test sonucum 12. gün. 264.5 14.gün 506.7 umarım bekleyen herkes pozitifi görür
Ben iki tane transfer olabilir mi dedim çok riskli bakalım falan dedi Zeki Bey üstelik yaşım 38 hiç anlamadımÜçüde transfer yapıldı ben düşündüm ama kabul ederim diye çekindim transfer günü kendisi üçü diyince çok mutlu oldum şimdilik salı gününü bekliyorum inşallah değerlerim yükselir
Amin canım inşallah.Slm kızlar. Test sonucum 12. gün. 264.5 14.gün 506.7 umarım bekleyen herkes pozitifi görür
Dondurulmuş transfer değil mi sormadınız mı riskiBen iki tane transfer olabilir mi dedim çok riskli bakalım falan dedi Zeki Bey üstelik yaşım 38 hiç anlamadım
Donduruldu ama daha önce iki kaybım var malesef. Sordum ondan mı yok dedi ikiz olursa riskli dedi sonuçta normal gebelik değil riskli gebelik kategorisindeyim.Dondurulmuş transfer değil mi sormadınız mı riski
Anladım Hayırlısı olsun dr nuza güvenin bence içinizi ferah tutun inş sağlıklı bebekleriniz olurDonduruldu ama daha önce iki kaybım var malesef. Sordum ondan mı yok dedi ikiz olursa riskli dedi sonuçta normal gebelik değil riskli gebelik kategorisindeyim.
Amin inşallah sen ve bekleyen herkes de bebeğini kucağına alır.bugün sonucum bildirdim doktor beye. perşembe veya cuma günü kese görmeye gidecem.inşaallah bir sıkıntı olmazHayırlısıyla inşallah kucağına alırsın bende 12. Gün testimi yaptım pozitif inşallah salı günü bidaha yapacam
umarım sen de güzel haberler alırsınAmin canım inşallah.
İnşallah sıkıntı olmaz darısı ben ve benim gibi bekleyenlerin başınaAmin inşallah sen ve bekleyen herkes de bebeğini kucağına alır.bugün sonucum bildirdim doktor beye. perşembe veya cuma günü kese görmeye gidecem.inşaallah bir sıkıntı olmaz
güveniyorum şu ana kadar bana en güven veren doktor. umarım sonuç iyi olur.Anladım Hayırlısı olsun dr nuza güvenin bence içinizi ferah tutun inş sağlıklı bebekleriniz olur
Dr güven çok önemli inşallah sonuç güzel olacak ben tedaviye başladığımda çok güvendim dr çok yanlış kişilerde tedavi olduğumu anladım eşim biraz kararsızdı şimdi yanıldığını anladı tabigüveniyorum şu ana kadar bana en güven veren doktor. umarım sonuç iyi olur.
Benim öncekiler normal yolla oldu. Birini 7 aylık hamileyken birini üç aylıkken kaybettim. Kan pıhtılaşması varmış. Hiçbir doktor bulamadı Zeki Bey hemen buldu sorunu. Rezervim çok azalmış zamanla malesef. Normal yolla olamıyor iki senedir deniyoruz. Artık tüp yapalım dedi Zeki Bey.Dr güven çok önemli inşallah sonuç güzel olacak ben tedaviye başladığımda çok güvendim dr çok yanlış kişilerde tedavi olduğumu anladım eşim biraz kararsızdı şimdi yanıldığını anladı tabi
önceki denemeleri nerde yapmıştın sorununuz ne sizin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?