Tüp Bebek Merkezleri dr zeki akkumda tüp bebek

Morfolojinin tedavisi yokki yine tüp bebek yapacaksiniz degisen bisey olmadiki
En azından sorunumuzun ne oldugunu anladık. Madem tedavisi yok insanlar neden deli gibi uğraşıyor. Yada morfolojinin önemiöyok üçü kez a kalite toplam 6bebektrn hiç biri neden tutmaz ?? Bunların cevabını aldık. Zeki beyle üç sene uğrastık ve bu sorulara cevap bulamadık nedense...

Ben de anlamadım üstelik Türkçe öğretmeniyim yani üniversite mezunuyum

Iste buraya açık açık yazıyorum kimse gitmesin ye biz yandık kimse yanmasın artık zeki denen hoca sözde hoca hiçbir şey bilmiyor tek bildiği kağıda yazıp yazıp göndermek dik başlı iki soru sorsan gülerek lafı gecistirir hemşireler desen suratsız bir tane sarışın Kokos vardı ilaç anlatan o da zoraki kibar iste

Canım merhaba ben de bahceciye gidecektim ama yazdıklarını okuduktan sonra çok moralim bozuldu memorial nasıl acaba uğur hocada 1 defa aşılama yaptırdım tutmadı ondan sonra bir güvensizlik oldu bende tüp e cesaret edemedim ne yapacam ben yaa

Kimseye climera fort yazilmadimi
Canım merhaba yazdıklarını en basında okudum bende de pko var ve eşimde morfoloji sorunu..hamile kalmışsın çok şükür zeki hoca hakkında güzel şeyler duymaya ihtiyacım var çünkü diyarbakır bahçeci ve dicle memorial dışında bir seçeneğim yok mardin de yaşıyorum tedavi sürecinde zeki hocadan yana bir problem yaşadın mı morfoloji üzerinde duruyor mu çok acaba lütfen bana güzel şeyler söyle canım lütfen

Canım inşallah en kısa zamanda rabbim sana da isteyen herkese nasip etsin Zeki hoca iyi Dr evet bizimde morfoloji ye bakılması daha çok benim tahlillerin üzerine yorum yaptı bu işler nasip kısmet işi benim ilk denemem veni vidide yapmıştım sonradan çok pişman oldum daha sonra bahçeci de denedik tütü çok şükür artık hayırlısı

Inşallah canım sağol allah razı olsun :) peki bahçecide başlamadan önce esin birşeyler kullandı mi biz şu an evicap ve proxeed plus kullanıyoruz önereceğin birşey var mı bir de son olararak ne kadara mal oldu tüp bebek

Eşim hiç bir ilaç kullanmadı eşime hiç bir tahlil yapılmadı biz şehir dışından gelip gittik ilaçlarla beraber 20 bin TL yakın tutu

Eşim hiç bir ilaç kullanmadı eşime hiç bir tahlil yapılmadı biz şehir dışından gelip gittik ilaçlarla beraber 20 bin TL yakın tutu
Hiç tahlil yapılmaması biraz riskli olmuş değil mi neyse ki tutmuş 20 bin çokmuş gerçekten şehir dışından uçakla falan gidip geldiniz heralde..bu arada çok içimi rahatlattin ya canım rabbim bebeğini sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah

Sağol canım rabbim sana nasip etsin inşallah .bu kadar çok tutmanın sebebi merkezin SGK ile anlaşması yok ilaçlar çok para tuttu . hayırlısı olsun seni n için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…