- 14 Ekim 2014
- 1.566
- 1.229
- 133
- 37
Günaydın canım embriyolarini al başka merkeze gigit derim imkanın varsaGünaydın kızlar bende bi kez zeki hocada tüp bebek yaptırdım olumsuz oldu 4 tanedondurulmuş embriyom var onlar için tekrardan yaptırmayı düşünüyorum söylwdiklerinizde sonuna kadar haklısınız ilgi alaka sıfır hemşirelere ulaşmak nerdeyse imkansız ama tekrar yaptırmasam da dondurulan embriyolarım orda ne yapacam bilemedim
Hem hangi merkeze gideyim ki gerçekten ne zor sınavımız varmış bi türlü bebek göremedik yaGünaydın canım embriyolarini al başka merkeze gigit derim imkanın varsa
Hımm anladım canım sen bilirsin o zaman biz de öyleyiz iki taraf çalışınca zorŞuan gitmem zor eşimde bende çalışıyoruz izin alıp başka bi şehire gitmem inkansız
Ben de araştırma içindeyim Antep le görüştüm ama kesin bir şey yok kafamda yazı bekliyorum o vakte kadar arıyorum ama gerçekten çok zormuş tüp bebeğin sürecini de yaşamak ayrı bir zorHem hangi merkeze gideyim ki gerçekten ne zor sınavımız varmış bi türlü bebek göremedik ya
Polis ya da öğretmen misiniz ben de tayin bekliyorum malesef doğuda imkan çok azArtık burda kaldığımız süre içinde diyarbakırda yine en iyi yer orası orda tekrarlayacam batıya da tayinimiz çıkınca batıda tekrar deneriz
Aynen canım aynen. Benim 3 tüp bebek denemem oldu 3 üfe kimyasal gebelikle sonuçlandıBen de araştırma içindeyim Antep le görüştüm ama kesin bir şey yok kafamda yazı bekliyorum o vakte kadar arıyorum ama gerçekten çok zormuş tüp bebeğin sürecini de yaşamak ayrı bir zor
Eşim askeri personel bende kamuda memurumPolis ya da öğretmen misiniz ben de tayin bekliyorum malesef doğuda imkan çok az
Ucunu de orda mi yaptın canım el mahkum isteAynen canım aynen. Benim 3 tüp bebek denemem oldu 3 üfe kimyasal gebelikle sonuçlandı
Yok canım ilk 2 sini veni vidide sonuncusunu zeki akkumdaUcunu de orda mi yaptın canım el mahkum iste
bizim bu derdimiz yetmiyor bir de izin işin içine giriyor çalışırken en yakın merkez avantaj da işte keşke böyle olmasalar oradakiler inşallah hayırlısı olsun canımEşim askeri personel bende kamuda memurum
Canin mahalle kavgasi istiyorsa onu burda bulamazsin,kendi kalitendekilerin yanina dön.sen yokken ben burdaydim fikrimi sen soramazsin.hemen sahiplenmissin kendi çöplügün zannederekÜniversite mezunu olmanızda konunun ne alakası var tam olarak? Mesele diplomayad bendede var en alasından .. Tecrübelerimizi paylaşıyoruz gayet normal ir durum size fikir sorulırsa eğer söylersiniz. Bu neyin savunması anlayamafım doğrusu
Bize bunu söyleyen bir embriyologtu.nasil düzeldi morfolojiMorfolojinin tedavisi var bizim %4 ten % 8 e çıktı mesela
Çok ala bi yerde okudugun yazindaki yazım yanlislarindan belliÜniversite mezunu olmanızda konunun ne alakası var tam olarak? Mesele diplomayad bendede var en alasından .. Tecrübelerimizi paylaşıyoruz gayet normal ir durum size fikir sorulırsa eğer söylersiniz. Bu neyin savunması anlayamafım doğrusu
Bana mesaj yazmışsınız ama ben uzun zamandır girmiyordum. Kusura bakmayın geç cevap veriyorum o yüzden. Şu an durumunuzu merak ettim. Nasılsınız? İnşallah tutunmuştur embriyonuz. Ben en kısa zamanda kalan embriyomla tedavime devam etmek istiyorum fakat içimde bir şüphe var. Sonuçta çözüldü ve tekrar donduruldu hem de 5. gün embriyosuydu. Bakalım ne olacak. Hakkımızda hayırlısı artık.Merhaba banada sana bi benzer bi uygulama yaptılar. 3 tane embriyom kalmıştı bi tane embriyo transfer ettiler geri kalanı çözdürdüler izlemeye devam edecez dediler 5 . Güne ulaşmaları lazım dediler transfer sonrası ağlamaktan kendimi heder ettim embriyoluk geldi ve şok oldu beni o halde görünce umudum kesilmişti geri kalanlardan değişik bi uygulama gerçekten
Canım bende dondurulmuş transfer olacağım pazartesi günüHerkese merhabalar. Bazılarınızı tanıyorum, bazılarınızı ise yeni görüyorum. Umarım herkesin yüzü güler bu grupta. Ben en son Ocak'ta yazmışım bu gruba. İlk tüp bebek denemem dış gebelikle sonuçlandı maalesef. Şimdi kalan tek embriyom var onun için tekrar başlamak istiyorum. Maddi olarak yeni yeni toparlanıyoruz onun için iyi hesap yapıp zamanı ayarlamam gerekiyor. Dondurulmuş transferi ne kadar biliyor musunuz? Elimde bir önceki tedavimden kalan ilaçlarım var çok şükür. Hiç olmazsa ilaç parası vermeyeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?