Tüp Bebek Merkezleri dr zeki akkumda tüp bebek

Günaydın kızlar bende bi kez zeki hocada tüp bebek yaptırdım olumsuz oldu 4 tanedondurulmuş embriyom var onlar için tekrardan yaptırmayı düşünüyorum söylwdiklerinizde sonuna kadar haklısınız ilgi alaka sıfır hemşirelere ulaşmak nerdeyse imkansız ama tekrar yaptırmasam da dondurulan embriyolarım orda ne yapacam bilemedim

Günaydın canım embriyolarini al başka merkeze gigit derim imkanın varsa

Şuan gitmem zor eşimde bende çalışıyoruz izin alıp başka bi şehire gitmem inkansız

Hem hangi merkeze gideyim ki gerçekten ne zor sınavımız varmış bi türlü bebek göremedik ya
Ben de araştırma içindeyim Antep le görüştüm ama kesin bir şey yok kafamda yazı bekliyorum o vakte kadar arıyorum ama gerçekten çok zormuş tüp bebeğin sürecini de yaşamak ayrı bir zor

Artık burda kaldığımız süre içinde diyarbakırda yine en iyi yer orası orda tekrarlayacam batıya da tayinimiz çıkınca batıda tekrar deneriz

Ben de araştırma içindeyim Antep le görüştüm ama kesin bir şey yok kafamda yazı bekliyorum o vakte kadar arıyorum ama gerçekten çok zormuş tüp bebeğin sürecini de yaşamak ayrı bir zor
Aynen canım aynen. Benim 3 tüp bebek denemem oldu 3 üfe kimyasal gebelikle sonuçlandı

Evet normal muayene zamanı bile sıkıntı çıkarıyorlar ki transfer zamanları izin almak çok çok zor oluyor

Canin mahalle kavgasi istiyorsa onu burda bulamazsin,kendi kalitendekilerin yanina dön.sen yokken ben burdaydim fikrimi sen soramazsin.hemen sahiplenmissin kendi çöplügün zannederek

Çok ala bi yerde okudugun yazindaki yazım yanlislarindan belli

Herkese merhabalar. Bazılarınızı tanıyorum, bazılarınızı ise yeni görüyorum. Umarım herkesin yüzü güler bu grupta. Ben en son Ocak'ta yazmışım bu gruba. İlk tüp bebek denemem dış gebelikle sonuçlandı maalesef. Şimdi kalan tek embriyom var onun için tekrar başlamak istiyorum. Maddi olarak yeni yeni toparlanıyoruz onun için iyi hesap yapıp zamanı ayarlamam gerekiyor. Dondurulmuş transferi ne kadar biliyor musunuz? Elimde bir önceki tedavimden kalan ilaçlarım var çok şükür. Hiç olmazsa ilaç parası vermeyeceğim.

Bana mesaj yazmışsınız ama ben uzun zamandır girmiyordum. Kusura bakmayın geç cevap veriyorum o yüzden. Şu an durumunuzu merak ettim. Nasılsınız? İnşallah tutunmuştur embriyonuz. Ben en kısa zamanda kalan embriyomla tedavime devam etmek istiyorum fakat içimde bir şüphe var. Sonuçta çözüldü ve tekrar donduruldu hem de 5. gün embriyosuydu. Bakalım ne olacak. Hakkımızda hayırlısı artık.

Canım bende dondurulmuş transfer olacağım pazartesi günü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…