Tüp Bebek Merkezleri dr zeki akkumda tüp bebek

Birde canım hemen transfer yapılmadı rahimi dilendirme yapıldı rahim kalınlığına bakıldı ondan sonra transfer yapıldı sen kendin için en iyi şekilde araştırıp öyle başla çünkü sonra insan pişman oluyor

Doğru söylüyorsun canım seçenek de az zaten araştırmalarım memorial ve bahçeci için oluyor bakalım artık hayırlısı

Sen hangi şehirden gelip gittin canım

Ben malatyadan bahceci fulyaya gottim orasi gercekten iletisim yonunden cok cok iyi dusunenler oraya godebilir Allah herkesin gonlune gore verisn

Allah razı olsun canım fuyayi çok övüyorlar gerçekten.ne kadara mal oldu canım toplam bir de sizin problem neydi
Canim benim tupler tikali denilmisti malatyada ama orda scik cikti :) esimde cok az sorun vardi ama.bende yumurta rezerv sorunu vardi burda 1 embiryo olusturamadilar orda 2 toplama yapildi toplamda 5 tane 5. Gun embiryosu oldu sukur :) 2 si transfer edildi biri tutndi sukur oglumu bekliyoruz bugun daha klinikteki hemsire ile gorustum ben herzaman ulasiyorum.hoc sorun yasamadim digerlerini bilemem ama fulya harika biryer insallah Allahim herkese hayirli evlat verir bize yol masrafi 2 opu ilaclari otel apart tum masraflar 27000 tl tuttu 19000 tl tup bebek tuttu ama helali hos olsun paralari

Çok güzel ya maşallah sübhanallah açıkçası benim de en nefret ettiğim şey böyle hassas bir durumda doktor ve hemşirelerin ilgisizliği..o kadar para veriyoruz en azından deysin diyorum hastaneye yakın kalacak akraba da var ist.da ama bilmiyorum ya ne yapacaz çok kararsızım

Sen bilirsin canim benim bir ark yonlendirdim o nisanda dogum yapacak benim islerim.nedeniyle transferim gecikti onun hemen yapildi benden once doguracak insallah :) bu ay gorusmeye bir ark gidecek insallah onunda olunlu haberini alirim sende kendine gore dusun tasin canim iyi olur insallah

Ne güzel canım rabbim isteyen herkese yanlarında bana da nasip etsin gül yüzlü sağlıklı bir evlat inşallah.. sen de bebeğini sağlıkla kucağına alırsın umarım çok teşekkür ederim yazdigin için

Bahceciye sakın gitme canım bak ilgi alaka 0 kimseye ulasamiyorsun başta çok iyiler takı dosyan açılana kadar bej çok pişmanım ama tabi karar senin

Bizimde negatif oldu malesef sabit bir işleyişleri var herkese aynı yaklaşılıyor bence benim eşimden de test istemediler eski testlerle yorum yaptı artık kime güvenicez bilmiyorum

Bizimde negatif oldu malesef sabit bir işleyişleri var herkese aynı yaklaşılıyor bence benim eşimden de test istemediler eski testlerle yorum yaptı artık kime güvenicez bilmiyorum
Iste dediğim gibi zeki denen adam dik başlı hep inatla herkese aynı şeyi yapıyor düz mantık

3. Gün embryosu konusunda da çok diretti yok sayı az risk almayalım en iyi laboratuvar anne Rahmi fln fln
Ama bana da aynısını yaptı haberim olmadan 3.gün embriyomu transfer etmeme kararı alıp yapmadı bana sonradan söyledi biliyor musun tutma ihtimali 0 dedi nerden biliyor aptal valla aklıma geldikçe sayıyorum o adama merkez de zeki de beş para etmez

Desenize bana istanbul yolu göründü

Canım benim 4 embryomda 3.gündü 5 güne götürelim dedim kabul etmedi 3 gün transferi oldu 2 denemede nasip tabi bu işler ama en azından 2.de çözdürüp 5.güne götürelim dedim ısrar etti transfer yapalım diye bnde kabul ettim hepsi 8 hücreli denmişti transfer sırasında biri 7 hücreli dediler

Onların ne dediği belli olmuyor gerçekten 8 ken 7 nasıl olmuş hiç güvenli bir yer değil Rabbim inşallah tedaviye gerek kalmadan gönderir bize yavrularimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…