Bana mesaj yazmışsınız ama ben uzun zamandır girmiyordum. Kusura bakmayın geç cevap veriyorum o yüzden. Şu an durumunuzu merak ettim. Nasılsınız? İnşallah tutunmuştur embriyonuz. Ben en kısa zamanda kalan embriyomla tedavime devam etmek istiyorum fakat içimde bir şüphe var. Sonuçta çözüldü ve tekrar donduruldu hem de 5. gün embriyosuydu. Bakalım ne olacak. Hakkımızda hayırlısı artık.
Umarım öyledir. Teşekkür ederim yorumunuz için.Dondurulan embriyo stres testinden geçmiş güçlü embriyodur diyor uzmanlar. Sizinki 2 kere geçmiş daha güçlü bir embriyodur inşallah. Pozitif düşünün. Allah hepimizin yardımcısı olsun...
10 üzeri olması lazım demişlerdi bana. Kaç sizinki?Kızlar lütfen yardım edin yarın transferim var ve bu gün için progesteran tahlili yaptırmamı ve sonucu hastaneye bildirmemi istediler sonucu mesaj attıö aradım herhangi dönüş yapan olmadı şimdi progesteran sonucumun kaç olması lazım transfer için herhangi bi sıkıntı varmıdır acaba
Maalesef tutunamadı şuan kalan tek embriyom var onu yapcağız bu aylardaBana mesaj yazmışsınız ama ben uzun zamandır girmiyordum. Kusura bakmayın geç cevap veriyorum o yüzden. Şu an durumunuzu merak ettim. Nasılsınız? İnşallah tutunmuştur embriyonuz. Ben en kısa zamanda kalan embriyomla tedavime devam etmek istiyorum fakat içimde bir şüphe var. Sonuçta çözüldü ve tekrar donduruldu hem de 5. gün embriyosuydu. Bakalım ne olacak. Hakkımızda hayırlısı artık.
Canım benim ki 4310 üzeri olması lazım demişlerdi bana. Kaç sizinki?
Canım benim ki 43
İnşallah canım inşallahBi sıkıntı olmaz öyleyse bebişleriniz size tutunur inşallah :)
Ya nasıl acmıyorlar telefonu çıldırıyorum onların bu huyuna bana da sonuç bakıp değerimi soylememislerdi Rabbim hayırlısını versin hakkindaİnşallah canım inşallah
Amin canım aminYa nasıl acmıyorlar telefonu çıldırıyorum onların bu huyuna bana da sonuç bakıp değerimi soylememislerdi Rabbim hayırlısını versin hakkinda
merhaba.Kızlar lütfen yardım edin yarın transferim var ve bu gün için progesteran tahlili yaptırmamı ve sonucu hastaneye bildirmemi istediler sonucu mesaj attıö aradım herhangi dönüş yapan olmadı şimdi progesteran sonucumun kaç olması lazım transfer için herhangi bi sıkıntı varmıdır acaba
Yok canım uyutulmuyor zaten uzun bi işlemde değil işlem maksimum 10 sürüyor hazırlık işlemleri de dahil ağrısız acısız bi işlem serum felan da yokmerhaba.
bir şey soracağım.
zeki bey yumurta toplama işlenminde uyutuyor mu?
yani kaç saat sürüyor? neler yapılıyor ? transfer gibi sonrasında serum vs. oluyor mu?
Yok canım uyutulmuyor zaten uzun bi işlemde değil işlem maksimum 10 sürüyor hazırlık işlemleri de dahil ağrısız acısız bi işlem serum felan da yok
Toplama işleminde uyutuluyorMinel00
Bu kadar kalitesiz öz savunma yapılmaz. Bence artık haddini bil ve benle muhatap olmaÇok ala bi yerde okudugun yazindaki yazım yanlislarindan belli
Kızlar sizler iğnelerinizi nerde yaptırıyorsunuz
Ne iğnesi progesteron mu iğne yerine hap ve jel neden vermiyor hoca ben devam etseydim ısrar edecektimKızlar sizler iğnelerinizi nerde yaptırıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?