Tüp Bebek Merkezleri dr zeki akkumda tüp bebek

Komtrole Cumartesi günü gideceğim canım ama ne diyeceği aşağı yukarı belli “biz elimizden geleni yaptık siz biraz kendinizi dinlendirin kafaya takmayın “ falan filan

Komtrole Cumartesi günü gideceğim canım ama ne diyeceği aşağı yukarı belli “biz elimizden geleni yaptık siz biraz kendinizi dinlendirin kafaya takmayın “ falan filan
Evet aynı nakarat biz elimizden geleni yaptık diyor tabi kendini kandırıyor sadece

Kızlar ya yazıları okudum ve yıkıldım bende tüp e başlayacağım zeki hocada ve Süreyya hanım ile görüşmeye gittik, bizden spermiyogram alacağını söyledi. Sizin söyledikleriniz benim kafamı karıştırdı doktorum İzmir veya İstanbul da yerler önerdi ama bana çok zor olacağı için Diyarbakır'da yaptırmak istiyorum. Napim şimdi ben

Sen bilirsin ama ben asla tavsiye etmem canım

Canım biz de Ankara İstanbul zor olacağı için ilk denemeyi Zeki beyde yaptık. Önceden yazdıklarımı okursan görürsün çok umutsuzdum ama çok şükür hamileyim şimdi. Anladım ki nasipte varsa hiçbir şey engel olamıyor. Nasipte yoksa da naparsan yap olmuyor. Yine de iyi araştır içine sinecek olan neyse onu yap. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun.

haklısın canım bakalım ya şimdilik zeki beyde karar kıldım.inşallah mutlu haberler alırım bende :) Allah sağlıkla kavuştursun yavruna canım

Bizim Zeki hocayla üçüncü dememizde oldu çok şükür ilk ikisinde jel kullanmıştık ilki negatif ikincisi kimyasal oldu üçüncüde dediğiniz gibi iğne verdi o mu daha etkiliydi bilemedim 8 yılın sonunda nasip oldu ilk denememde İstanbul Memorial da olmuştu o da negatifti ben genel anlamda memnundum Zeki hocadan her sıkıştığımda bir sorun olduğunda arar görüşürdüm gece yarısı bile. Şu an yine onda devam ediyorum takiplerimi o yapıyor Batman’dan gidip geliyorum

Bende tutmayan denemelerimde jel kullanmıştım.Son yaptığım denemede iğne kullandık ve tuttu kesinlikle iğneye bağlıyorum

Bende batmandayim canım çok sevindim senin adına bende çok istiyorum inşallah olursa Rabbim nasib ederse :)bende ilk konuşmadan memnun kaldım gerçekten :) süreç de güzel geçer inşallah da bakalım. Peki senin süreç toplam ne kadar sürdü canım .

İnşallah sizede nasip olur :) adetin üçüncü günü iğnelere başladık 14. Gün yumurtalar toplandı bu süreçte üç dört kez gidip geldik . Yumurtalar toplandıktan sonra bir süre işiniz kalmıyor adet olmayı bekliyorsunuz (benim yumurta toplandıktan sonra 14. Günde oldu) adet olunca birinci günü bir hap var ona başlıyorsunuz ortalama 21 gün sonra transfer oluyor sonra en heyecanlı bekleme süreci başlıyor:) en baştan sona 2 ay sürüyor.ama isterseniz transferi erteleyebilirsiniz bir iki ay ne zaman müsaitseniz o ay ki adetle başlanıyor.

Ben günde 2 ampül 120 gün devam ettim kanamalarım olduğu için alışıyorsun bir müddet sonra :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…