- 14 Ekim 2014
- 1.566
- 1.229
- 133
- 37
Komtrole Cumartesi günü gideceğim canım ama ne diyeceği aşağı yukarı belli “biz elimizden geleni yaptık siz biraz kendinizi dinlendirin kafaya takmayın “ falan filancemre cemre canım çok üzüldüm. Hiç bir neden yokken niye olmuyor acaba. Çok ilginç. Doktor ne dedi peki? İnan çoğumuz senin gibi hissediyoruz. Milletin acıyan gözlerle bakmasından gına geldi bana da. Başa gelen çekiliyor maalesef.
Evet aynı nakarat biz elimizden geleni yaptık diyor tabi kendini kandırıyor sadeceKomtrole Cumartesi günü gideceğim canım ama ne diyeceği aşağı yukarı belli “biz elimizden geleni yaptık siz biraz kendinizi dinlendirin kafaya takmayın “ falan filan
Sen bilirsin ama ben asla tavsiye etmem canımKızlar ya yazıları okudum ve yıkıldımbende tüp e başlayacağım zeki hocada ve Süreyya hanım ile görüşmeye gittik, bizden spermiyogram alacağını söyledi. Sizin söyledikleriniz benim kafamı karıştırdı doktorum İzmir veya İstanbul da yerler önerdi ama bana çok zor olacağı için Diyarbakır'da yaptırmak istiyorum. Napim şimdi ben
memorial i de araştıracağım bakalım canım..Sen bilirsin ama ben asla tavsiye etmem canım
Kızlar ya yazıları okudum ve yıkıldımbende tüp e başlayacağım zeki hocada ve Süreyya hanım ile görüşmeye gittik, bizden spermiyogram alacağını söyledi. Sizin söyledikleriniz benim kafamı karıştırdı doktorum İzmir veya İstanbul da yerler önerdi ama bana çok zor olacağı için Diyarbakır'da yaptırmak istiyorum. Napim şimdi ben
haklısın canım bakalım ya şimdilik zeki beyde karar kıldım.inşallah mutlu haberler alırım bende :) Allah sağlıkla kavuştursun yavruna canımCanım biz de Ankara İstanbul zor olacağı için ilk denemeyi Zeki beyde yaptık. Önceden yazdıklarımı okursan görürsün çok umutsuzdum ama çok şükür hamileyim şimdi. Anladım ki nasipte varsa hiçbir şey engel olamıyor. Nasipte yoksa da naparsan yap olmuyor. Yine de iyi araştır içine sinecek olan neyse onu yap. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun.
haklısın canım bakalım ya şimdilik zeki beyde karar kıldım.inşallah mutlu haberler alırım bende :) Allah sağlıkla kavuştursun yavruna canım
Memoriali hiç tavsiye etmem sonuç alan o kadar az ki zeki bey kötünün iyisimemorial i de araştıracağım bakalım canım..
Bende tutmayan denemelerimde jel kullanmıştım.Son yaptığım denemede iğne kullandık ve tuttu kesinlikle iğneye bağlıyorumBizim Zeki hocayla üçüncü dememizde oldu çok şükür ilk ikisinde jel kullanmıştık ilki negatif ikincisi kimyasal oldu üçüncüde dediğiniz gibi iğne verdi o mu daha etkiliydi bilemedim 8 yılın sonunda nasip oldu ilk denememde İstanbul Memorial da olmuştu o da negatifti ben genel anlamda memnundum Zeki hocadan her sıkıştığımda bir sorun olduğunda arar görüşürdüm gece yarısı bile. Şu an yine onda devam ediyorum takiplerimi o yapıyor Batman’dan gidip geliyorum
O iğne çok kötü bir igneymis değil miBende tutmayan denemelerimde jel kullanmıştım.Son yaptığım denemede iğne kullandık ve tuttu kesinlikle iğneye bağlıyorum
Ben günde 2 ampül 120 gün devam ettim kanamalarım olduğu için alışıyorsun bir müddet sonra :)O iğne çok kötü bir igneymis değil mi
Ooo maşallah diyeyim valla:)Ben günde 2 ampül 120 gün devam ettim kanamalarım olduğu için alışıyorsun bir müddet sonra :)
Bende batmandayim canım çok sevindim senin adına bende çok istiyorum inşallah olursa Rabbim nasib ederse :)bende ilk konuşmadan memnun kaldım gerçekten :) süreç de güzel geçer inşallah da bakalım. Peki senin süreç toplam ne kadar sürdü canım .Bizim Zeki hocayla üçüncü dememizde oldu çok şükür ilk ikisinde jel kullanmıştık ilki negatif ikincisi kimyasal oldu üçüncüde dediğiniz gibi iğne verdi o mu daha etkiliydi bilemedim 8 yılın sonunda nasip oldu ilk denememde İstanbul Memorial da olmuştu o da negatifti ben genel anlamda memnundum Zeki hocadan her sıkıştığımda bir sorun olduğunda arar görüşürdüm gece yarısı bile. Şu an yine onda devam ediyorum takiplerimi o yapıyor Batman’dan gidip geliyorum
İnşallah sizede nasip olur :) adetin üçüncü günü iğnelere başladık 14. Gün yumurtalar toplandı bu süreçte üç dört kez gidip geldik . Yumurtalar toplandıktan sonra bir süre işiniz kalmıyor adet olmayı bekliyorsunuz (benim yumurta toplandıktan sonra 14. Günde oldu) adet olunca birinci günü bir hap var ona başlıyorsunuz ortalama 21 gün sonra transfer oluyor sonra en heyecanlı bekleme süreci başlıyor:) en baştan sona 2 ay sürüyor.ama isterseniz transferi erteleyebilirsiniz bir iki ay ne zaman müsaitseniz o ay ki adetle başlanıyor.Bende batmandayim canım çok sevindim senin adına bende çok istiyorum inşallah olursa Rabbim nasib ederse :)bende ilk konuşmadan memnun kaldım gerçekten :) süreç de güzel geçer inşallah da bakalım. Peki senin süreç toplam ne kadar sürdü canım .
Ben günde 2 ampül 120 gün devam ettim kanamalarım olduğu için alışıyorsun bir müddet sonra :)
Ben günde 2 ampül 120 günil
Ben günde 2 ampül 120 gün devam ettim kanamalarım olduğu için alışıyorsun bir müddet sonra
Bende ilk transferimde jel kullandım maalesef önce değerim yükselip sonra düştü kimsayal mı düşük mü onu bile bilmiyorum önceki doktorum o kadar sorumsuzdu ilkinde jel kullandım Zeki hoca genelde iğne veriyor ve ben iğneden çok korkuyorum çok yakıyor bide diyorlar doğrumu acaba estofreme başladım 13 gün sonra kontrolüm var sonra tek kalan yumurtamı transfer edecekler umArım çektiğimiz acılara değer
Canım sen de mi Zeki Akkum'da yaptırdın? İlaçları ne zamana kadar kullandırdı?Evet ben de günde iki tane bir seferde yapıyordum 12. Haftaya kadar sonra bıraktık
Bende zeki akkum da tedavi görücem InşAllah adetimi bekliyorum. Sende tedaviye mı başladın canımCanım sen de mi Zeki Akkum'da yaptırdın? İlaçları ne zamana kadar kullandırdı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?