- 1 Mart 2017
- 41
- 24
- 88
Ben bulunduğum yerde bir doktora gittim kese için. O doktorum salam, sucuk, sosis, hazır gıda, kekik, maydonoz, nane yeme dedi. Sizin de aklınızda olsun :)Aynen öyle yapmaya çalışıyorum artık
sevmiyorum zaten salamı sosisi ama iyi oldu söylediğiniz teşekkür ederimBen bulunduğum yerde bir doktora gittim kese için. O doktorum salam, sucuk, sosis, hazır gıda, kekik, maydonoz, nane yeme dedi. Sizin de aklınızda olsun :)
Canım ben dondurulmuş transfer olduğum için yaklaşık 2 ayı buldu benim süreç. Reglin 2. Günü kontrole gittim iğnelere başladık aynı gün. Yaklaşık 3 günde bir kontrole gittim yumurta gelişimi takibi için. Bi 10 gün filan iğneler devam etti. Sonra yumurta toplama işlemi yapıldı anestezi altında. Ondan yaklaşık 10 gün sonra filan tekrar adet oldum. Transfer işlemi için yeni ilaçlara başladım. 13. gün kontrole gittim sonra da transfer gününü belirledi doktor. Korkulacak birşey yok. Rahat ol bu süreçte :)Ben tedaviye yeni başlıycam ya acemiyim şimdi kızlar bana yardımcı olur musunuz aklımdaki sorulara cevap verebilir misiniz . Sizde rahim dinlendirme uyguladılar mı ? Bide ilk tedavi başlangıcından transfere kadar kaç gün geçti.
Şimdi heyecanda var ya insan hemen olsun bitsin sonucu alayım diyoCanım ben dondurulmuş transfer olduğum için yaklaşık 2 ayı buldu benim süreç. Reglin 2. Günü kontrole gittim iğnelere başladık aynı gün. Yaklaşık 3 günde bir kontrole gittim yumurta gelişimi takibi için. Bi 10 gün filan iğneler devam etti. Sonra yumurta toplama işlemi yapıldı anestezi altında. Ondan yaklaşık 10 gün sonra filan tekrar adet oldum. Transfer işlemi için yeni ilaçlara başladım. 13. gün kontrole gittim sonra da transfer gününü belirledi doktor. Korkulacak birşey yok. Rahat ol bu süreçte :)
Doktor durumuza göre sanırım dinlendirme yapıyor eğer yumurtalar kaliteli ve güzel ilerlerse rahim dinlendirme yapıyor benim ilk tedAvim başka doktorda oldu dondurulmuşum ile zeki beyde devam ettiğim için tam olarak nasıl yöntem uygulandı bilmiyorum ama adetin ilk günü aradım 2 gün gittim sonra ilaçlara başladı transfer içinBen tedaviye yeni başlıycam ya acemiyim şimdi kızlar bana yardımcı olur musunuz aklımdaki sorulara cevap verebilir misiniz . Sizde rahim dinlendirme uyguladılar mı ? Bide ilk tedavi başlangıcından transfere kadar kaç gün geçti.
Sizden yumurta topkandıktan sonraki gün döllenmiş yumurtalar için sizi arıyorlar. Sayı ve kalitesine göre beklemeye başlıyorlar. Gün gün arayıp bilgi veriyorlar. Yumurtaların kalitesi 3. güne müsaitse arayıp sizi çağırıyorlar opudan 3 gün sonra transfer ediliyor. 5. güne müsaitse 5. gün çağırırlar. Herkeste değişiyor. Opudan hemen sonra transfer olacaksa taze transfer oluyor ama.Şimdi bide anladığım kadarı ile adetin 2. Günü başlıyorum iğnelere olgunlaştığında opu oluyor toplanıp döllenmeyi bekleniliyo döllenmeden kaç gün sonra transfer oluyo. 5. Gün sonunda transfer edildiğinde taze transfer mı oluyo acaba
Sizin için zahmetli olacak gidiş gelişler. İnş. ilk defasında pozitif sonucu alırsınız. Zeki Bey gerçekten çok iyi bir doktor elinden gelen herşeyi yapıyor. Gerisi artık nasip kısmet. O yüzden bol bol dua edin.Cevaplarınız için çok teşekkür ederim kızlar gene burdan iletişimde olalım InşAllah . Zeki beyin hastası olduğum için kendimi mutlu ve şanslı hissediyorum. Siirtte yaşıyorum burdan gelip gidicem InşAllah
Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallahCevaplarınız için çok teşekkür ederim kızlar gene burdan iletişimde olalım InşAllah . Zeki beyin hastası olduğum için kendimi mutlu ve şanslı hissediyorum. Siirtte yaşıyorum burdan gelip gidicem InşAllah
Teşekkür ederim inşallah isteyen herkese tam olarak hatırlamıyırum ama 12.hafftaya kadar progestan kullandım ve halada kan sulandırıcı kullanıyorum Doğuma kadar sürecekHamilesin anladığım kadarıyla. Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inş. İlaç olarak hamilelik süresince neleri kullandın ve ne zaman bıraktırdılar?
Merhaba canım. Allah sağlıcakla bebeğini kucagina almayı nasip etsin. BEN bu reglimin 1. Günü zeki beye gidicem ön görüşme için. Benim merak ettiğim bu tedavi süreci 1 ay değil mi toplam . Ve siz transferden sonra kaç gün yattınız dinlendiniz. Bilgilendirirsen çok sevinirim. Şimdiden tesekkurler....Teşekkür ederim inşallah isteyen herkese tam olarak hatırlamıyırum ama 12.hafftaya kadar progestan kullandım ve halada kan sulandırıcı kullanıyorum Doğuma kadar sürecek
Canım bende yeni başladım zeki beyde tedaviye normalde 1 ay ama rahim dinlendirme olayı olursa ekstra 1 ayda bekletiyorlar senin durumuma göreMerhaba canım. Allah sağlıcakla bebeğini kucagina almayı nasip etsin. BEN bu reglimin 1. Günü zeki beye gidicem ön görüşme için. Benim merak ettiğim bu tedavi süreci 1 ay değil mi toplam . Ve siz transferden sonra kaç gün yattınız dinlendiniz. Bilgilendirirsen çok sevinirim. Şimdiden tesekkurler....
Teşekkür ederim cevap verdiğim için. Benim hiç bi problemim yok sukur . Esimin sperm sayısı düşük 1 bucuk yil tedavi oldu hic bi gelisme olmadi ve bu yüzden yapıcaz hayırlısıyla. Şuan hangi asamadasin canım. Inşallah hamile kalırsınCanım bende yeni başladım zeki beyde tedaviye normalde 1 ay ama rahim dinlendirme olayı olursa ekstra 1 ayda bekletiyorlar senin durumuma göre
Canım yarın randevum var InşAllah tedaviye başlayalı 4 gün oldu yarın yumurta kontrolüm var. Eşimle bende de bi sıkıntı yok ama 18 aydır nasip olmadı klomen aşılama falan oldum gebelik oluşmadı en son tüp bebeğe niyetlendik bizde hayırlısı ile hepimiz güzel haber alalım InşAllahTeşekkür ederim cevap verdiğim için. Benim hiç bi problemim yok sukur . Esimin sperm sayısı düşük 1 bucuk yil tedavi oldu hic bi gelisme olmadi ve bu yüzden yapıcaz hayırlısıyla. Şuan hangi asamadasin canım. Inşallah hamile kalırsın
Inşallah canım. Zeki bey nasıl bir doktor ilgili mi hastalarına karşı. :) Sana hiç transferden sonra yatıp dinlenmen gerektiğini söyledi mi. Ve kaç tane döllenmiş embriyo bırakıyor. Kusura bakma çok soru sordum :)Canım yarın randevum var InşAllah tedaviye başlayalı 4 gün oldu yarın yumurta kontrolüm var. Eşimle bende de bi sıkıntı yok ama 18 aydır nasip olmadı klomen aşılama falan oldum gebelik oluşmadı en son tüp bebeğe niyetlendik bizde hayırlısı ile hepimiz güzel haber alalım InşAllah
Canım ben daha yeni başladığım için sorduğun soruların hepsi ilerleyen günlerde yumurtalarıma ve rahmimim gidişatına göre belirlenicek ama zeki bey çok iyi bi doktor elinde sperm testleri hsg filmin hormon testlerim ne varsa götür detaylı bakıyo hepsine aklinizdaki herşeyi endişelerinizi dahi siz sormadan cevabını veriyo ben doktoruma çok güveniyorumInşallah canım. Zeki bey nasıl bir doktor ilgili mi hastalarına karşı. :) Sana hiç transferden sonra yatıp dinlenmen gerektiğini söyledi mi. Ve kaç tane döllenmiş embriyo bırakıyor. Kusura bakma çok soru sordum :)
Teşekkür ediyorum gerçekten. Içime su serptiniz .:) sigara kullanıyor musunuz acaba. (SON SORU) :)Canım ben daha yeni başladığım için sorduğun soruların hepsi ilerleyen günlerde yumurtalarıma ve rahmimim gidişatına göre belirlenicek ama zeki bey çok iyi bi doktor elinde sperm testleri hsg filmin hormon testlerim ne varsa götür detaylı bakıyo hepsine aklinizdaki herşeyi endişelerinizi dahi siz sormadan cevabını veriyo ben doktoruma çok güveniyorum
Yok kullanamıyorum doktor bunu hususi soruyo listeye isaretliyo sigara erkeklerde de kadınlardada çok büyük sorun bence. Estafirullah gene iletişim halinde bulunalım InşAllah aynı doktorun hastasıyız sonuçtaTeşekkür ediyorum gerçekten. Içime su serptiniz .:) sigara kullanıyor musunuz acaba. (SON SORU) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?