Tüp Bebek Merkezleri dr zeki akkumda tüp bebek

Bende zeki akkum da tedavi görücem InşAllah adetimi bekliyorum. Sende tedaviye mı başladın canım
Evet canım Zeki Hoca da tedavi gördüm ben. Burada olumsuz yorumlar okudum hakkında ama onlarla aynı fikirde değilim. Aksine Zeki Hoca'nın mükemmel bir doktor olduğunu düşünüyorum. İnşaAllah hepimizin duaları kabul olur ve hepimiz annelik duygusunu yaşarız.

Amin canım InşAllah ya tedavin bitti mi yani bi sonuç aldın mı

He

Henüz bırakmadım hala kullanıyorum. Kalp atışı duyulana kadar devam edilecek dediler.
O zaman sizde benim gibi yenisiniz hayırlı olsun bazı siteleri okudum 12 haftaya kadar kulanan varmış da ondan merak ettim benim de kestirdi perşembe günü kalp atışını duyunca söylemeyi unuttu sonra progestanı kesti onu söylemeyince tekrar hastaneyi aradım öyle bırakın dediler

Teşekkürler sizin de hayırlı olsun. Sağlıcakla kucağımıza da alırız inş. Estroferm ve progestanı kalp atışını duyunca bıraktırdılar o zaman. Kan sulandırıcı iğneye devam ediyor musunıçuz peki?

Progeston kalp atışını duyduktan sonra bi hafta sonra kullanmayı bırak crinone jeli gümde 2 defaya çıkar dedi kan sulandırıcı iğneye devam

Progeston kalp atışını duyduktan sonra bi hafta sonra kullanmayı bırak crinone jeli gümde 2 defaya çıkar dedi kan sulandırıcı iğneye devam
Jel vermediler bana. Sadece estroferm, progestan, kan sulandırıcı iğne bi de vitaminleri kullanıyorum. Kalp atışını ne kadarlıkken duydunuz?

Jel vermediler bana. Sadece estroferm, progestan, kan sulandırıcı iğne bi de vitaminleri kullanıyorum. Kalp atışını ne kadarlıkken duydunuz?
Hımm vitaminlere devam dedi.7+6 günlükken duyduk çok şükür keseyi gördükten 15 güm sonraya gün verdiler yani kalp atışını duyduktan sonra kan tahlili filan istiyor genel bi kan idrar kültür vs

B
Hımm vitaminlere devam dedi.7+6 günlükken duyduk çok şükür keseyi gördükten 15 güm sonraya gün verdiler yani kalp atışını duyduktan sonra kan tahlili filan istiyor genel bi kan idrar kültür vs
Benim randevum da ortalama o vakitlere denk geliyor. İnş. biz de duyarız. :) Teşekkürler tüm cevaplarınız için.

Rica ederim ne demek Amin inşallah rabbim isteyen herkese de nasip etsin. Duyarsınız Allah'ın izniyle. Belirti var mı​
Allah'ım tüm isteyenlere nasip etsin. Öncelikle de bu sitedekilere olsun inş. :) Belirtim pek yok arada bir kasıklarıma sancı giriyor sadece öyle bulantılarım filan yok. Kuruyemiş ve meyve yemeye çalışıyorum ama. Sizin nasıl?

Amin inşallahhh Sürekli belirti aradığımı söyledi eşim doktora. Doktor güldü şuan çok erken diye ara ara mide bulantım oluyo bi de iki kaşık yemek yesem sanki tabak tabak yemiş gibi hissediyorum doktorda zorlama yemek için kendini dedi 3 aydan sonra önemli beslenme dedi ama yine de zorluyorum yemeye çalışıyorum

:)) Demek ki gerçekten belirti arıyormuşsun :) Benim iştahım iyi, sıkıntı yaşamıyorum. Ama doktor haklı sağlıklı beslenmeye çalış sadece çok yemek önemli değildir bence de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…