- 1 Mart 2017
- 41
- 24
- 88
Evet canım Zeki Hoca da tedavi gördüm ben. Burada olumsuz yorumlar okudum hakkında ama onlarla aynı fikirde değilim. Aksine Zeki Hoca'nın mükemmel bir doktor olduğunu düşünüyorum. İnşaAllah hepimizin duaları kabul olur ve hepimiz annelik duygusunu yaşarız.Bende zeki akkum da tedavi görücem InşAllah adetimi bekliyorum. Sende tedaviye mı başladın canım
Evet canım zeki beyde yaptımCanım sen de mi Zeki Akkum'da yaptırdın? İlaçları ne zamana kadar kullandırdı?
Amin canım InşAllah ya tedavin bitti mi yani bi sonuç aldın mıEvet canım Zeki Hoca da tedavi gördüm ben. Burada olumsuz yorumlar okudum hakkında ama onlarla aynı fikirde değilim. Aksine Zeki Hoca'nın mükemmel bir doktor olduğunu düşünüyorum. İnşaAllah hepimizin duaları kabul olur ve hepimiz annelik duygusunu yaşarız.
Hamilesin anladığım kadarıyla. Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inş. İlaç olarak hamilelik süresince neleri kullandın ve ne zaman bıraktırdılar?Evet canım zeki beyde yaptım
Evet canım. Şuan hamileyim Rabbim sana da nasip etsin inş.Amin canım InşAllah ya tedavin bitti mi yani bi sonuç aldın mı
Estofremi ne zaman bıraktırdı doktor size acaabaEvet canım. Şuan hamileyim Rabbim sana da nasip etsin inş.
Henüz bırakmadım hala kullanıyorum. Kalp atışı duyulana kadar devam edilecek dediler.Estofremi ne zaman bıraktırdı doktor size acaaba
O zaman sizde benim gibi yenisiniz hayırlı olsun bazı siteleri okudum 12 haftaya kadar kulanan varmış da ondan merak ettim benim de kestirdi perşembe günü kalp atışını duyunca söylemeyi unuttu sonra progestanı kesti onu söylemeyince tekrar hastaneyi aradım öyle bırakın dedilerHe
Henüz bırakmadım hala kullanıyorum. Kalp atışı duyulana kadar devam edilecek dediler.
Teşekkürler sizin de hayırlı olsun. Sağlıcakla kucağımıza da alırız inş. Estroferm ve progestanı kalp atışını duyunca bıraktırdılar o zaman. Kan sulandırıcı iğneye devam ediyor musunıçuz peki?O zaman sizde benim gibi yenisiniz hayırlı olsun bazı siteleri okudum 12 haftaya kadar kulanan varmış da ondan merak ettim benim de kestirdi perşembe günü kalp atışını duyunca söylemeyi unuttu sonra progestanı kesti onu söylemeyince tekrar hastaneyi aradım öyle bırakın dediler
Progeston kalp atışını duyduktan sonra bi hafta sonra kullanmayı bırak crinone jeli gümde 2 defaya çıkar dedi kan sulandırıcı iğneye devamTeşekkürler sizin de hayırlı olsun. Sağlıcakla kucağımıza da alırız inş. Estroferm ve progestanı kalp atışını duyunca bıraktırdılar o zaman. Kan sulandırıcı iğneye devam ediyor musunıçuz peki?
Amin inşallahTeşekkürler sizin de hayırlı olsun. Sağlıcakla kucağımıza da alırız inş. Estroferm ve progestanı kalp atışını duyunca bıraktırdılar o zaman. Kan sulandırıcı iğneye devam ediyor musunıçuz peki?
Jel vermediler bana. Sadece estroferm, progestan, kan sulandırıcı iğne bi de vitaminleri kullanıyorum. Kalp atışını ne kadarlıkken duydunuz?Progeston kalp atışını duyduktan sonra bi hafta sonra kullanmayı bırak crinone jeli gümde 2 defaya çıkar dedi kan sulandırıcı iğneye devam
Hımm vitaminlere devam dedi.7+6 günlükken duyduk çok şükür keseyi gördükten 15 güm sonraya gün verdiler yani kalp atışını duyduktan sonra kan tahlili filan istiyor genel bi kan idrar kültür vsJel vermediler bana. Sadece estroferm, progestan, kan sulandırıcı iğne bi de vitaminleri kullanıyorum. Kalp atışını ne kadarlıkken duydunuz?
Benim randevum da ortalama o vakitlere denk geliyor. İnş. biz de duyarız. :) Teşekkürler tüm cevaplarınız için.Hımm vitaminlere devam dedi.7+6 günlükken duyduk çok şükür keseyi gördükten 15 güm sonraya gün verdiler yani kalp atışını duyduktan sonra kan tahlili filan istiyor genel bi kan idrar kültür vs
B
Benim randevum da ortalama o vakitlere denk geliyor. İnş. biz de duyarız. :) Teşekkürler tüm cevaplarınız için.
Allah'ım tüm isteyenlere nasip etsin. Öncelikle de bu sitedekilere olsun inş. :) Belirtim pek yok arada bir kasıklarıma sancı giriyor sadece öyle bulantılarım filan yok. Kuruyemiş ve meyve yemeye çalışıyorum ama. Sizin nasıl?Rica ederim ne demek Amin inşallah rabbim isteyen herkese de nasip etsin. Duyarsınız Allah'ın izniyle. Belirti var mı
Amin inşaAllah.Rica ederim ne demek Amin inşallah rabbim isteyen herkese de nasip etsin. Duyarsınız Allah'ın izniyle. Belirti var mı
Amin inşallahhh Sürekli belirti aradığımı söyledi eşim doktora. Doktor güldü şuan çok erken diye ara ara mide bulantım oluyo bi de iki kaşık yemek yesem sanki tabak tabak yemiş gibi hissediyorum doktorda zorlama yemek için kendini dedi 3 aydan sonra önemli beslenme dedi ama yine de zorluyorum yemeye çalışıyorumAllah'ım tüm isteyenlere nasip etsin. Öncelikle de bu sitedekilere olsun inş. :) Belirtim pek yok arada bir kasıklarıma sancı giriyor sadece öyle bulantılarım filan yok. Kuruyemiş ve meyve yemeye çalışıyorum ama. Sizin nasıl?
:)) Demek ki gerçekten belirti arıyormuşsun :) Benim iştahım iyi, sıkıntı yaşamıyorum. Ama doktor haklı sağlıklı beslenmeye çalış sadece çok yemek önemli değildir bence de.Amin inşallahhh Sürekli belirti aradığımı söyledi eşim doktora. Doktor güldü şuan çok erken diye ara ara mide bulantım oluyo bi de iki kaşık yemek yesem sanki tabak tabak yemiş gibi hissediyorum doktorda zorlama yemek için kendini dedi 3 aydan sonra önemli beslenme dedi ama yine de zorluyorum yemeye çalışıyorum
Aynen öyle yapmaya çalışıyorum artık:)) Demek ki gerçekten belirti arıyormuşsun :) Benim iştahım iyi, sıkıntı yaşamıyorum. Ama doktor haklı sağlıklı beslenmeye çalış sadece çok yemek önemli değildir bence de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?