Tüp Bebek Merkezleri dr zeki akkumda tüp bebek

Değişiyor rahim dinlendirme daha iyi oluyor.. bi gün sonra normal yaşantına dönebilirsin demişti bana ama ben izin rapor derken sonuca kadar evde dinlendim. Zeki bey gerçekten çok iyi bi doktor soru hazırlıyorum sormak için sormama fırsat vermeden kendi zaten sorularımı cevaplıyor memnun olmayan pek görmedim

Teşekkür ediyorum gerçekten. Içime su serptiniz .:) sigara kullanıyor musunuz acaba. (SON SORU) :)
Canım şimdi mustafa bahçeci nın videosunu izledim tüp bebekte öncesi tedavi sürecinde nasıl beslenmeliyiz diye diyo ki sigara içen çift normal yolla gebelik istiyorlarsa sigara kullandıkları için %60 olmama oranı var tüp bebek tedavisinde ise kullanılıyo bu oran %32 kötüye etkilemekte diye açıklama yapmış

Him anladım canım. Günaydın bu arada .

O zaman kararım kesin zeki beye gidicez.:)

Merhaba arkadaşlar önümüzdeki günlerde dicle tip fakültesinde 3. rahim filmini cekecem ve Tüp bebeğe başlamayı düşünüyoruz. Tüp bebeği bahcecide yapmayı düşünüyoruz Size sor şu ön görüşme yapmayı düşünüyoruz tahliller raporları göstermek için bunun için muayene ücreti alınıyor mu acaba

Iste bunu hiç düşünmemiştim. Acaba alınıyor mu .?

Sanırım ön görüşme olarak vermiyorlardı ücret ama neden 3 kere rahiö filmi çektiniz ki

275 tl muayene ücreti ödeniyor. Ama tedaviye başlayacaksanız eğer. Muayene ücreti alınırsa tahlillerinizi kontrol ediyor ve sizi muayene ediyor. Diğer türlü sadece tüp bebek süreci hakkında size bilgi veriliyor, herhangi bir kontrol yok diye biliyorum.

Ön görüşme ücretsiz bahceci de elinizde ne varsa sperm testi hormon hsg sonućlarini götürün zeki bey dikkatlice inceleyip not ediyo karşılaştırıyo tedaviye nasıl başlanılıcaksa anlatıyo nasıl bi süreç işlenmesi istediğini. tedaviye başladığınızda ilk 275 tl muane ücretini ödüyosunuz diğer kontrollerden alınmıyor.

Off ya arkadaşlar. Hesapladım reglimin birinci günü haftasonuna denk geliyor. Acaba dr. ZEKI Bey hastanede mi o günlerde.

Zeki hocaya diyarbakir'da iken bir tüp bebek yaptırdım. İlk konusmamda bana da doğru karar gibi gelmişti ama süreç içerisinde ve Ankara ya tayinimiz çıkıp burada tedavi olunca anladık ki gerçekten talihsiz bir seçimmis. Cunku ilk zamanlar ilgisi hat safhada iken parayı ödedikten sonra tamamen farklı bir yaklaşım oldu. Açıkçası internetteki yorumlarin coguda bana aldatıcı geldi.

Canım Ankarada gördüğün tedaviyle hamile kaldın mı peki

Ben zeki beyin hastasıyım ve 5 haftalık hamileyim Allah razı olsun ondan ve ekibinden herşeyi ile harikaydılar . Ilgileri alakaları çok iyiydi . Tedavimim hakkinda detayli bilgilendirmesi kullanmam gereken igneleri ilaçları orda gösterdikleri halde sonrasında tekrar arayıp ignemi randevu saatimi hatırlatması yada randevu saatinde bi değişim olduğunda arayıp bilgi vermeleri herşeyiyle çok iyiydiler

Bende sana kesinlikle katılıyorum hiç arkadaşın dediği gibi bi durum olmadı bu zaman kadar ne zaman mesaj atsam anında dönüş yapıyor hoca benim sormak istediğim sorulara kendi ben sormadan söylüyor. Tüm doktorlar öyle bi günleri bi günlerine tutmadığı oluyor ama şükür ben hiç pişmanlık yaşamadım şuana kadar ne parayı alınca değiştiler ne başka bişey her zaman ılımlı her zaman ilgiliydi tüm gebeliğim boyunca devam etmeyi bile düşünüyorum sezaryen ücreti çok uçuk değilse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…