Hayırlısı olsun inşallah 44 Malatyadasiniz galiba :) Malatya da neden yapmadınızİnşallah olumlu sonuç alırsın bana Diyarbakır çok yakın olmasına rağmen zeki hocaya güvenmedim şu an şişli mamorial da tedavi oluyorum 1 ay sonra transferim var hayırlısıyla
Yok Malatya değil aceleyle ilk aklıma gelen rakam :)))Hayırlısı olsun inşallah 44 Malatyadasiniz galiba :) Malatya da neden yapmadınız
:) :)Yok Malatya değil aceleyle ilk aklıma gelen rakam :)))
Hamile kaldığını öğrendikten sonra siirtte devam ettim kontrollerime siirtte de doğum yapıcam InşAllahSelam arkadaşlar zeki hocada hamile kalan arkadaşlar Doğumu nerde yaptınız yada yapacaksınız halen kontrollerinize zeki hocaya mı gidiyorsunuz
Ben kontrollerime Batman’dan gidip gelip devam ettim Doğumuda Zeki hoca yaptıracaktı ama bir gece tansiyonum çok yükselince oraya gidemeden acil Doğuma aldılarSelam arkadaşlar zeki hocada hamile kalan arkadaşlar Doğumu nerde yaptınız yada yapacaksınız halen kontrollerinize zeki hocaya mı gidiyorsunuz
Canım doğum fiyatları ne kadardı bahceçide bi bilgin var mı nasip olursa orda doğumu düşünme durumumda var daBen kontrollerime Batman’dan gidip gelip devam ettim Doğumuda Zeki hoca yaptıracaktı ama bir gece tansiyonum çok yükselince oraya gidemeden acil Doğuma aldılar
Geçmiş olsun sağlığı iyidir inşallah.. bende devam ediyorum Doğumu da orda düşünüyorum çünkü herşeymi biliyor ve çok memnunum her gittiğimde bebeğin herşeyne bakıyor çöl pozitif ama fiyat hakkında pek bilgim Yok kontrole gittiğimde soracağım geçen konuştuk doktor beyle yapıyorum Doğumu dedi Doğumhanesi olmadığından başka yerde yapıyor diye biliyorumBen kontrollerime Batman’dan gidip gelip devam ettim Doğumuda Zeki hoca yaptıracaktı ama bir gece tansiyonum çok yükselince oraya gidemeden acil Doğuma aldılar
Genesis hastanesinde Doğum yaptırıyor yanılmıyorsam 3500 demiştiler 3-4 ay oldu soralıCanım doğum fiyatları ne kadardı bahceçide bi bilgin var mı nasip olursa orda doğumu düşünme durumumda var da
Teşekkür ederim 32. Haftada doğdu bebeğimiz 24 gün yoğunbakımda kaldı şimdi çok şükür iyi 3 aylık oldu :)Geçmiş olsun sağlığı iyidir inşallah.. bende devam ediyorum Doğumu da orda düşünüyorum çünkü herşeymi biliyor ve çok memnunum her gittiğimde bebeğin herşeyne bakıyor çöl pozitif ama fiyat hakkında pek bilgim Yok kontrole gittiğimde soracağım geçen konuştuk doktor beyle yapıyorum Doğumu dedi Doğumhanesi olmadığından başka yerde yapıyor diye biliyorum
Canım mesajlarına baktımda yazmak istedim benimde 13. Hafta kontrolümde Zeki hoca plasenta aşağıda dedi zamanla yukarı çıkabilir dedi o gün çok fazla yorulmuştum o gece çok yoğun kanamam oldu hemen bitti ama sonra 18. Hafta sabah uyandım bir anda yine kanamam oldu ama Çeşme gibi yine kendimi yormuştum demem o ki bol su iç ilişki yasaktı bizde kendini yorma eğilip çömelme hareketleri yapma benim26. Haftadan sonra yukarı çıkmaya başlamıştı tam ondan kurtuldum diye sevinirken tansiyon problemim çıktı kısmet böyleymiş hiç kanama olmadanda çıkan var ama sen temkinli olGeçmiş olsun sağlığı iyidir inşallah.. bende devam ediyorum Doğumu da orda düşünüyorum çünkü herşeymi biliyor ve çok memnunum her gittiğimde bebeğin herşeyne bakıyor çöl pozitif ama fiyat hakkında pek bilgim Yok kontrole gittiğimde soracağım geçen konuştuk doktor beyle yapıyorum Doğumu dedi Doğumhanesi olmadığından başka yerde yapıyor diye biliyorum
Sevindim rabbim acısını göstermesin gidin tabi öpsün dedesinin elini :) çok şükür şuan çıktı yukarıya sıkıntı Yok dedi ama tedbir olarak hlen ilişki yok dikkat etmeye çalışıyorm artık Allah'a emanet sağ Salim kucağımıza almayı da nasip etsin..Canım mesajlarına baktımda yazmak istedim benimde 13. Hafta kontrolümde Zeki hoca plasenta aşağıda dedi zamanla yukarı çıkabilir dedi o gün çok fazla yorulmuştum o gece çok yoğun kanamam oldu hemen bitti ama sonra 18. Hafta sabah uyandım bir anda yine kanamam oldu ama Çeşme gibi yine kendimi yormuştum demem o ki bol su iç ilişki yasaktı bizde kendini yorma eğilip çömelme hareketleri yapma benim26. Haftadan sonra yukarı çıkmaya başlamıştı tam ondan kurtuldum diye sevinirken tansiyon problemim çıktı kısmet böyleymiş hiç kanama olmadanda çıkan var ama sen temkinli ol
Evet hepsi dahildi o zamanSevindim rabbim acısını göstermesin gidin tabi öpsün dedesinin elini :) çok şükür şuan çıktı yukarıya sıkıntı Yok dedi ama tedbir olarak hlen ilişki yok dikkat etmeye çalışıyorm artık Allah'a emanet sağ Salim kucağımıza almayı da nasip etsin..
zeki hocanın ameliyatı öyle uçuk bi fiyat değilmiş memorialda sordurdum Neval hoca 3400 filan yapıyormuş Doğum fiyatları az çok bu kadar demek zeki hocada devam edecem galiba hastane dahilmi acaba o 3.500 tl ye:)
O zaman kararım kesin zeki beye gidicez.:)
Merhaba arkadaşlar önümüzdeki günlerde dicle tip fakültesinde 3. rahim filmini cekecem ve Tüp bebeğe başlamayı düşünüyoruz. Tüp bebeği bahcecide yapmayı düşünüyoruz Size sor şu ön görüşme yapmayı düşünüyoruz tahliller raporları göstermek için bunun için muayene ücreti alınıyor mu acaba
Güzel sonuçlarını alalım InşAllah bizde tedavimizi olduk yüzümüz güldüMerhaba. Hayır ücret almıyorlar ben de geçen ay ön görüşme için gitmiştim. Hiçbir ücret almadılar. Bu ay adetimin 3. Gününde muayene oldum ve başladım.
Canım 3 gün önce esimin sperm sayısında düzelme olduğunu gördük. Ve bu tedaviyi en sona bırakacağız bi kaç ay daha bekliycezKesinlikle sana katılıyorum. Bence hiç düşünme daha fazla ve bir an evvel başla. Me kadar araştırırsan o kadar aklın karışıyor. Ben gittim Bahçeci Diyarbakır’a ve başladım tedaviye şuan ilaç takibindeyim ve bugüne kadar bir aksilik olmadı olmayacak da eminim. Herkes güzel sonuçlar alır inşallah. Gerçekten zor bir sürecin içerisindeyiz. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Hadi güzel haberlerle gel InşAllah canımCanım 3 gün önce esimin sperm sayısında düzelme olduğunu gördük. Ve bu tedaviyi en sona bırakacağız bi kaç ay daha bekliycez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?