Tüp Bebek Merkezleri dr zeki akkumda tüp bebek

Illa ki her yerde sıkıntı olur sorunsuz sıkıntısız yerde yoktur ama mesela benim zeki beyde yasadigim ufak tefek sıkıntım çok olsa muaneye 10 dk geç girmemdi bu da benim icin çok büyük sorun teşkil etmiyordu acaba arkadaş ne yaşadı

Aynen insan olarak günümüz günümüze tutmuyor olabilir çok büyük sıkıntı olmadıktan sonra evet bende merak ettim sorun neydi acaba . sizin de hayırlı olsun gebeliğiniz

Aynen insan olarak günümüz günümüze tutmuyor olabilir çok büyük sıkıntı olmadıktan sonra evet bende merak ettim sorun neydi acaba . sizin de hayırlı olsun gebeliğiniz
Bayanlar benim 2 yıldır bebeğim olmuyordu ve bir nedeni yoktu. Zeki hoca da embriyolar 3. Güne ulaşılamadı dendi ve Ankara daki tedavimde 5 tane birinci Kalite 7 tane ikinci kalite embriyo 5. Güne kadar ulaştı. Zaten oraya gidenler bilir sözleşme yaparken transferden önce ve sonra olarak parayı ikiye ayırıyorlar. Bu bana garip gelmişti sanki olmayacağını biliyorlar gibi... Esimin sperm testinide taransferden 1 gün once almislardi.Olmayınca da tabi ilgi ve muhatapta birden kesiliyor. Benim yaşadığım bunlar kızlar memnun olanlar illaki vardir. Ama benim içimde kalmıştı paylaşmak istedim.

Birde zeki hoca ilk günden son güne kadar hep aynı göbek iğnesi yaptı. Ama diğer doktorum her 3 günde bir kan degerlerime göre dozaslarimi değiştirdi. Hayatta herseyin bir nedeni vardır belki bebim o sureci yaşamam lazimdi.insallah orada tedavi olan arkadaşlar güzel sonuçlar alir.

Olması gereken bu zaten yani 2 ya da 3 günde bir e2 değerine kanda bakıp dozajı ayarlamak.. Eğer zeki hoca hiç kan almadan aynı dozda devam ediyorsa büyük problem bence

Olması gereken bu zaten yani 2 ya da 3 günde bir e2 değerine kanda bakıp dozajı ayarlamak.. Eğer zeki hoca hiç kan almadan aynı dozda devam ediyorsa büyük problem bence
Bana da hiç tahlil yapmadan dozaj artırdı ben de arkadaşa katılıyorum üstelik ben istedim transferden iki gün önce yaptı sonucu da söylemediler asla tavsiye etmiyorum

Birebir aynı şeyleri yaşamışız orda canım neyse ki hamilesin Rabbim devamını getirsin

Allah Allah sebeb ne acaba şu an en yeni tedavi olan benim zeki hocaya dozu arttırma gereği duyduğunda kana aldılar ona göre karar verdi. Opu öncesi transfer öncesi de alındı hep kanım

Şu an transferin 10. Gününde idrar testimde binlerce şükür çift çizgiyi gördümkan tahlilinide 12.gun yapacağım.
Hayırlı olsun canım ne mutlu gene nasip olmuş Allahım devamını getirsin sağlıcakla

Allah Allah sebeb ne acaba şu an en yeni tedavi olan benim zeki hocaya dozu arttırma gereği duyduğunda kana aldılar ona göre karar verdi. Opu öncesi transfer öncesi de alındı hep kanım
Iste merkezin tutarsizligi hakkım haram olsun onlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…