Tüp Bebek Merkezleri dr zeki akkumda tüp bebek

Ne demek rica ederim bir faydam olsa keşke ya ben de tedaviye başlayacağım zeki hocada ama benim ve eşimin sonuçlarına baktı cahilim bu konuda yeterlidir de mi onlar
Mesajınızı tam anlayamadım kusura bakmayın. Zeki hoca sizden tahlil mi istedi?

Yok ben on görüşme için gittim sadece önceden yaptırdığımız testlere baktı başka bir şey istemedi ben de diyorum sadece onlara bakması yeterli mi acaba
he anladım canım. Zeki hoca gerek görseydi isterdi diye düşünüyorum. Benden de bir şey istememişti.

he anladım canım. Zeki hoca gerek görseydi isterdi diye düşünüyorum. Benden de bir şey istememişti.
He öyle mi içim rahatladı canım çok sağ ol çok oluyorum ama bir şey daha sorabilir miyim tedavi sürecinde iğneler çok acıtıyor mu çok korkarım iğneden:(

He öyle mi içim rahatladı canım çok sağ ol çok oluyorum ama bir şey daha sorabilir miyim tedavi sürecinde iğneler çok acıtıyor mu çok korkarım iğneden:KK43:
ah sorma iğne korkusu bende de var. Hatta iğneden bayılmışlığım bile var ama bu iğneler göbekten olduğu için bi sorun olmadı bende. Benim korkum kalçadan yapılan iğneyle :) Mümkünse eşine yaptır ben kendi kendime de yaptığım zaman oldu ama biraz sakarım sanırım elime batırmıştım iğneyi. Gonal f acıtmıyor ama çatlatma iğnesi biraz yakmıştı beni. İğneler bu işin en basit kısmı bence :)

Merhaba arkadaşlar. Benim transfer gene öbür aya kaldı. Rahim duvarım gene kalınlaşmamış. Napıcam hiç bilmiyorum. Bu kadar hamileliğe yaklaşmışken bir pürüzün çıkması çok canımı sıkıyor. Estrofem işe yaramadı, climara işe yaramadı şimdi sırada femara var. Umutlarım tükenmek üzere. Duyduğunuz bildiğiniz bir yöntem varsa lütfen benimle paylaşın. Rahim duvarını nasıl kalınlaştırabilirim arkadaşlar??
Canım sıkma canını herşeyde var bi hayır de nar suyu Rahim kalınlaştırır deniyo birde bugün tvde akupunktur unda Rahim kalınlığıyla ilgili yarar sağladıgını söylüyordu bir dr zeki hoca ne diyor

Canım sıkma canını herşeyde var bi hayır de nar suyu Rahim kalınlaştırır deniyo birde bugün tvde akupunktur unda Rahim kalınlığıyla ilgili yarar sağladıgını söylüyordu bir dr zeki hoca ne diyor
Açıkçası o an hiç bir şey sorasım gelmedi dilim tutuldu sanki. Hiç beklemiyordum böyle bir şeyi. Sadece öbür ay başka ilaçla deneyeceğiz dedi. Teşekkür ederim iyi dileklerin için. İnşallah öbür ay olur. Akupunkturu hakan bey yapıyordu sanırım. Bilmiyorum onuda mı düşünsem acaba

ah sorma iğne korkusu bende de var. Hatta iğneden bayılmışlığım bile var ama bu iğneler göbekten olduğu için bi sorun olmadı bende. Benim korkum kalçadan yapılan iğneyle :) Mümkünse eşine yaptır ben kendi kendime de yaptığım zaman oldu ama biraz sakarım sanırım elime batırmıştım iğneyi. Gonal f acıtmıyor ama çatlatma iğnesi biraz yakmıştı beni. İğneler bu işin en basit kısmı bence :)
Ben de bayılıyorum bir kez bayıldım o da son iğneydi kalcadan ödüm kopar umarım kalcadan yoktur:-) sen böyle diyince açıkçası rahatladım biraz sağ ol canım:-)

Ben de bayılıyorum bir kez bayıldım o da son iğneydi kalcadan ödüm kopar umarım kalcadan yoktur:-) sen böyle diyince açıkçası rahatladım biraz sağ ol canım:-)
ne demek rica ederim. Kalçadan şimdiye kadar yani tedavi sürecinde olmadım hiç. Ama daha transferim gerçekleşmedi. Bakalım hele bi transferim olsunda kalçadan da olmaya razıyım. :)

ne demek rica ederim. Kalçadan şimdiye kadar yani tedavi sürecinde olmadım hiç. Ama daha transferim gerçekleşmedi. Bakalım hele bi transferim olsun da kalçadan da olmaya razıyım. :)

Pontik cim sanada kac gunde bir flasteri yapstiramani soylediler benim anlamadigim adetin 9cu gunu 4tane kullanilmasi lazim dordunu birden mi yapistiracaz yoksa sabah ogle aksam gece mi acaba

Pontik cim sanada kac gunde bir flasteri yapstiramani soylediler benim anlamadigim adetin 9cu gunu 4tane kullanilmasi lazim dordunu birden mi yapistiracaz yoksa sabah ogle aksam gece mi acaba
Sende farklı sanırım. Benimki şöyleydi: Adetin 1. günü 1 tane - 48 saat sonra 1 tane - 48 saat sonra 2 tane - 48 saat sonra 2 tane - 48 saat sonra 3 tane - 48 saat sonra 4 tane yapıştırdım. Yani ben 11. günde 4 tane yapıştırmış oldum. Ve eskilerini atıyorsun yenilerini yapıştırıyorsun. Hepsini aynı zaman zarfında. Ben bu işi ya yanlış yaptım ya da bende fayda etmedi :KK43:

Banada mesajla boyle gondermisti benim anlamadigim mesela 4taneyi ayri yerlere yapistirmam gerekiyor

Kızlar bu ay transfer için zeki beye gidcktm adet oldum bugün Zeki hoca şehir dışına çıkmış sordum ilaçlara başlayın dedi muayene olmadan başlayan oldumu

Kızlar bu ay transfer için zeki beye gidcktm adet oldum bugün Zeki hoca şehir dışına çıkmış sordum ilaçlara başlayın dedi muayene olmadan başlayan oldumu
Bence diğer doktora gidin. Ahmet beye yani sonuçta aynı klinik. İlaçlar bir sürü para içiniz rahat etsin. Sonra Zeki bey gelince ona devam edersin

Canım bende adet olunca aradım bana da başlayın dediler ve başladım dr muayene etmedi yani adetin 13. Günü muayeneye gidecem

Kızlar sizlere bişey soracağım. Ben climara forte flaster kullandım bu ay ve adetimin 13. günü kanamam başladı. O gün transferin iptal olacağı haberini almıştım ve yapışkanları çıkarttım. Ama benim kanamam yapışkanlar daha üzerimdeyken başlamıştı. Hala devam ediyor. Bugün 17. günü oluyor adetimin. Doktora sordum o da ilaçların etkisidir dedi ve tarlusala devam et kullanmaya dedi. İçimde ne kanıyor çok merak ediyorum. Böyle yaşayan var mı aranızda?

Kızlar aradım bnde dru ilaç başlattı 11.gün kontrol dedi ama ben 4.gün gidicem kızlar dondurulmuşlarım var zaten yeni başlamıyorum
Hormon testleri istemedi de
Pontik123 Pontik123 cnm ilaçlar dengeni bozmuş olabilir 17 gündür adetliysen çok uzun sürmüş bi gitseydin kontrol e

Back
X