Dr. Zühtü Demir Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

• Konu Sahibi Konu Sahibi ank32
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Eklerim tabi ama henüz resim yüklemedim.

Benim eşim yok =) Olsa da karıştırmam.Biraz dikkafalı bir yapım var.Benim de ailem ne gerek var senin burnun güzel filan dediler.Ufak çapta fırtına estirdim evde.Sonra nasıl istiyorsan öyle yap karışmıyoruz dediler. =) Ben de yaptırdım.Her anında yanımda oldular sağolsunlar.Eşin de anlayışlı davranır umarım.Nasıl mutlu olacaksan öyle olsun. :)

kusura bakma yanlıs anlamısım tesekkur ederım

zühtü demir mi ünal şahin mi fatihdağdelen mi offffffff offfffffff

oncelıkle hangı sehırdesınız mesela fatıh dagdelen ıstanbulda dıye bılıyorum eger ıst.gıtme ımkanınız varsa butcenıze uygunsa fatıh dagdelenı televızyonda cok ızledım ama yaptıgı burunları gormedım zuhtu demır ank.da ıyı bır cerrah yaptıgı burunlarda gayet guzel
unal sahının yaptıgı burunları hıc gormedım.ıstanbula gıtme ımkanınız varsa bırde emre ılhanı dusunun cok guzel burunlar yapıyo burdan resmını gorduklerım cok guzel ve memnunlar bu ısler bırazda sans umarım sans sızden yana olur ve mutlu olursunuz ,lutfen gelışmelerden haberdar edermısınız

bu sprey fikri cok iyiymis.haklisin aslinda kisin hasta olma ihtimali cok fazla.carsamba buyuk gun o zaman.eminim cok guzel olmustur...

sızde zuhtu beyı burdan mı buldunuz zuhtu hoca onceden dıskapı ssk da calışıyormus bu konu hakkında bılgınız varmı

biz zuhtu beyi netten bulmadik.kizkardesimin cok sorunlu bi burnu vardi kucukken iki katli balkondan dusmus sadece burnunun ustu cizilmisti.buyudukce burunda cok cidi bi egrilik soz konusu oldu.hatta son zamanlarda burnuna dokundukca kemikler disaridan belli oluyodu uclari.ameliyat olmaya karar verdi ama bu konuda hicbir fikrimiz yoktu acikcasi.bi akrabamiza danistik.hemsire olan bi komsusu zuhtu beyi onermis.o zaman zuhtu bey diskapi hastanesindeydi evet.ayni zamanda onep plastik cerrahide de calisiyodu.iyikide bize zuhtu beyi onermisler.kardesim 4 yil olmasina ragmen cok memnun.ve bende zuhtu beye olmayi dusunuyorum.

canim esini al biranonce doktoruna gotur.sende zuhtu beyi dusunuyosun sanirim.oraya gidip burnunu bi tasarim yaptiktan sonra bak esinde ikna olcak.doktordan duymasi daha iyi olur.

zühtü demir mi ünal şahin mi fatihdağdelen mi offffffff offfffffff

fatih dagdelen i hic duymadim.yanlizca tv de gordugum kadariyla taniyorum ben de zuhtu beye ameliyat olcam insallah.kardesimin ameliyatini yaptigi ve cok guzel bi sonuc aldigimiz icin.kendisi bize her konuda cok yardimci oldu cok iyi ve kibar bi doktor.ama zuhtu beye ameliyat olamiycak olsaydim eger kesinlikle unal sahini tercih ederdim.cunku o da cok tecrubeli bi doktor.

Son düzenleme:
merhabalar zuhtu beyle gorusmenızın nasıl gectıgını ve sonuc hakkında bılgılendırıımısınız

Görüşme olumlu geçti muayene ücreti almıyor Zühtü Bey. Adım adım anlattı gayet iyi bir doktora benziyor zaten o da benim gibi doğal burundan yana öyle küçük, kalkık burunlara pek olumlu bakmıyor zaten benim gibi :) Ama bana yaptığı tasarımı tam olarak hatırlayamıyorum çıktı vermedi biraz içime sinmediği hissediyorum o yüzden bi ara tekrar gidip hem kbb için tomografi sonuçlarımı vericem hem de bir daha konuşucam. Fakat dediğim gibi eski hastalarını gösterdiğinde hepsi çok başarılı olmuş o yüzden güvendim 20 ağustosta ameliyat olucam inşallah :)

canim esini al biranonce doktoruna gotur.sende zuhtu beyi dusunuyosun sanirim.oraya gidip burnunu bi tasarim yaptiktan sonra bak esinde ikna olcak.doktordan duymasi daha iyi olur.

merhaba evet tatlım ben zuhtu hocayı bu forumdan buldum yaptıgı burunları gorunce karar verdım ama esım once kbb doktoruna goturecekmıs benı cunku kemık egrılıgı var eger kbb cı gerek gorurse amelıyat olursun yoksa gerek yok dıyor ama bakıcaz umarım benım ıstedıgımı dusunerek ızın verır

20 agustosa gun mu aldınız super umarım ıstedıgınızden guzel olur ıyı sanslar

tatlım bırde ucretını ne kadar soyledı ozelden yazarmısın

kızlar bende burun için zühtü beyi düşünüyorum ama cok endişelerim var ameliyattan sonra cıkacak burun ya bana yakısmazsa istedigime uygun burun olmAzsa diye korkuyorum doktora anlatıyoruz sunu bunu istıyoruz dıye ama eli neye alısmıssa onu yapar mı acaba evet burnumda sorun var ama cirkin durmuyo. ya amelıyattan sonra yakısmayan bır burun olursa psikolojim bozulursa sonucta herkesın güzellik anlayışı farklı doktorun yuzume yakıstırdıgını ben yakıstırmayabılırım zühtü bey yandan burnumun nasıl olacagını gosterdi ama önden göstermedi yani işim doktora kaldı o neyi yakıstırırsa öyle olacak gibi yani bende begenmemekten korkuyorum.offff cok endişeliyim

mrh tasarımı yandan begenmıssın zaten gercekten su ankı burnundan rahatsızlık duyuyorsan yaptırırsın bende de sızın gıbı korkular var ama yaptıranları gorunce heveslenıyorum sımdıkınden daha kotu olamaz dıye dusunuyorum umarım oyle olur ıyı sanslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…