- 21 Temmuz 2013
- 722
- 595
- 123
Eklerim tabi ama henüz resim yüklemedim.sızın esınız ne guzel sorun cıkartmamıs cocuk varmı benım cocuklarda sıkıntılı kucugum bıraz huysuz ve ben kendı aılem dısında kımseyle bu konuyu paylasmadım esımın aılesınden kımseye soylemıycem olana kadar cunku her kafadan bır ses cıkıyo onuda ıstemıyorum onun ıcın amelıyat zamanında cocuklar anlamında esımın bakması ızın alması lazım agustosun sonuna dogru ızıne ayrılacak ozaman en azından muayene ıcın dıretecem
Evet buradan buldum.Sonra araştırdım.Baya kafama yattı eğitimi,tecrübesi filan.Sonra muayeneye gittim.Karar verdim,yaptırdım.sızde zuhtu beyı burdan mı buldunuz zuhtu hoca onceden dıskapı ssk da calışıyormus bu konu hakkında bılgınız varmı
Bence doktorların hakkında yazılan yorumlara ve yaptığı çalışmalara bakın.Yaptıkları burunları inceleyin.Burada bir sürü resim var arkadaşlardan.zühtü demir mi ünal şahin mi fatihdağdelen mi offffffff offfffffff
Benim eşim yok =) Olsa da karıştırmam.Biraz dikkafalı bir yapım var.Benim de ailem ne gerek var senin burnun güzel filan dediler.Ufak çapta fırtına estirdim evde.Sonra nasıl istiyorsan öyle yap karışmıyoruz dediler. =) Ben de yaptırdım.Her anında yanımda oldular sağolsunlar.Eşin de anlayışlı davranır umarım.Nasıl mutlu olacaksan öyle olsun. :)sızın esınız ne guzel sorun cıkartmamıs cocuk varmı benım cocuklarda sıkıntılı kucugum bıraz huysuz ve ben kendı aılem dısında kımseyle bu konuyu paylasmadım esımın aılesınden kımseye soylemıycem olana kadar cunku her kafadan bır ses cıkıyo onuda ıstemıyorum onun ıcın amelıyat zamanında cocuklar anlamında esımın bakması ızın alması lazım agustosun sonuna dogru ızıne ayrılacak ozaman en azından muayene ıcın dıretecem
Benim eşim yok =) Olsa da karıştırmam.Biraz dikkafalı bir yapım var.Benim de ailem ne gerek var senin burnun güzel filan dediler.Ufak çapta fırtına estirdim evde.Sonra nasıl istiyorsan öyle yap karışmıyoruz dediler. =) Ben de yaptırdım.Her anında yanımda oldular sağolsunlar.Eşin de anlayışlı davranır umarım.Nasıl mutlu olacaksan öyle olsun. :)
Estağfurullah =) Bol şans.Herşey gönlünce olsun.kusura bakma yanlıs anlamısım tesekkur ederım
zühtü demir mi ünal şahin mi fatihdağdelen mi offffffff offfffffff
Burnum iyileşiyor.Şu an 10.günüm.Hala şişlikler var tabi.Bir de alçı çıktıktan sonra bant yapıştırdı doktor.Daha tam göremiyorum burnumu.Çarşamba bant çıkacak o zaman daha belli olur.Ben de senin gibi endişeliydim yazın yaptırma konusunda.Hem acı hem de sıcakla mücadele edemem dedim.Ama Ankara'da aşırı sıcak yok zaten.Ayrıca bizim ev de güneş almıyor.Hiç sıcakla sorunum olmadı.Ameliyatın olduğu akşam biraz sıcaktı.Ona da çözüm bulduk.Küçük bir havluyu ıslatıp elini,kolunu,bacaklarını siliyorsun arada.Bana annem ve kardeşim yaptı.Sonra başka bir yönteme geçtik.Hani çanta için sprey başlıklı kolonyalar var,fısfıslı.Onlardan bir tanesinin içine su doldurup dolaba attık.Sıcakladıkça öyle parfüm gibi kolumuza bacağımıza sıktık.Baya işe yarıyor.Ben kışın olmak çok sağlıklı mı bilemiyorum.Soğuk burnun akacak,hapşırıp,öksüreceksin filan sanki zor olur gibi.Yazı tavsiye ederim.
sızde zuhtu beyı burdan mı buldunuz zuhtu hoca onceden dıskapı ssk da calışıyormus bu konu hakkında bılgınız varmı
sızın esınız ne guzel sorun cıkartmamıs cocuk varmı benım cocuklarda sıkıntılı kucugum bıraz huysuz ve ben kendı aılem dısında kımseyle bu konuyu paylasmadım esımın aılesınden kımseye soylemıycem olana kadar cunku her kafadan bır ses cıkıyo onuda ıstemıyorum onun ıcın amelıyat zamanında cocuklar anlamında esımın bakması ızın alması lazım agustosun sonuna dogru ızıne ayrılacak ozaman en azından muayene ıcın dıretecem
zühtü demir mi ünal şahin mi fatihdağdelen mi offffffff offfffffff
bu sprey fikri cok iyiymis.haklisin aslinda kisin hasta olma ihtimali cok fazla.carsamba buyuk gun o zaman.eminim cok guzel olmustur...
merhabalar zuhtu beyle gorusmenızın nasıl gectıgını ve sonuc hakkında bılgılendırıımısınız
canim esini al biranonce doktoruna gotur.sende zuhtu beyi dusunuyosun sanirim.oraya gidip burnunu bi tasarim yaptiktan sonra bak esinde ikna olcak.doktordan duymasi daha iyi olur.
Görüşme olumlu geçti muayene ücreti almıyor Zühtü Bey. Adım adım anlattı gayet iyi bir doktora benziyor zaten o da benim gibi doğal burundan yana öyle küçük, kalkık burunlara pek olumlu bakmıyor zaten benim gibi :) Ama bana yaptığı tasarımı tam olarak hatırlayamıyorum çıktı vermedi biraz içime sinmediği hissediyorum o yüzden bi ara tekrar gidip hem kbb için tomografi sonuçlarımı vericem hem de bir daha konuşucam. Fakat dediğim gibi eski hastalarını gösterdiğinde hepsi çok başarılı olmuş o yüzden güvendim 20 ağustosta ameliyat olucam inşallah :)
Görüşme olumlu geçti muayene ücreti almıyor Zühtü Bey. Adım adım anlattı gayet iyi bir doktora benziyor zaten o da benim gibi doğal burundan yana öyle küçük, kalkık burunlara pek olumlu bakmıyor zaten benim gibi :) Ama bana yaptığı tasarımı tam olarak hatırlayamıyorum çıktı vermedi biraz içime sinmediği hissediyorum o yüzden bi ara tekrar gidip hem kbb için tomografi sonuçlarımı vericem hem de bir daha konuşucam. Fakat dediğim gibi eski hastalarını gösterdiğinde hepsi çok başarılı olmuş o yüzden güvendim 20 ağustosta ameliyat olucam inşallah :)
kızlar bende burun için zühtü beyi düşünüyorum ama cok endişelerim var ameliyattan sonra cıkacak burun ya bana yakısmazsa istedigime uygun burun olmAzsa diye korkuyorum doktora anlatıyoruz sunu bunu istıyoruz dıye ama eli neye alısmıssa onu yapar mı acaba evet burnumda sorun var ama cirkin durmuyo. ya amelıyattan sonra yakısmayan bır burun olursa psikolojim bozulursa sonucta herkesın güzellik anlayışı farklı doktorun yuzume yakıstırdıgını ben yakıstırmayabılırım zühtü bey yandan burnumun nasıl olacagını gosterdi ama önden göstermedi yani işim doktora kaldı o neyi yakıstırırsa öyle olacak gibi yani bende begenmemekten korkuyorum.offff cok endişeliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?