Süpriiiiz hesabı.İyi bakalım bol şans.Soracağın bir şey olursa çekinme sor.
Canım çok saol bilgilendirdiğin için kararlıyım artık kesinlikle Zühtü Bey hele ki senin burnunu gördükten sonra kesin diyorum :) Baktım albümüne ve çok doğal bir burnun var hiçkimse anlamıyordur eminim estetik olduğunu. Tasarımımda biraz uzun durdu burnum çok doğal ama yaptırmışken daha güzel olsun diyorum senin burnunu örnek olarak gösterebilir miyim rica etsem sorun olmaz değil mi?
Yok alınmıyor.Sadece ameliyat için ödeme yapıyorsunuz karar verince.muayene icin ücret alınıyo mu yada ılk gıttıgın ıcın herhangi bisey için
Yok alınmıyor.Sadece ameliyat için ödeme yapıyorsunuz karar verince.
Sağlığım iyi çok şükür.Alçım da çıktı.Şu an bantlarla devam ediyorum.Aslında resim yükleyecektim ama biraz takıntılıyım şu ara.Burun deliklerimin biri diğerinden farklı.Ona kafayı taktım canım sıkıldı. :/senin durumun nasıl alcın cıktı mı
zühtü bey, muayeneden ücret alıyor mu ki? benim 2.ameliyatım olacak, revizyon olacağım. ama doktor konusunda aklım çok karışık. acaba doktor beyin revizyon başarısı nedir, bir bilginiz var mı?
Canım çok saol bilgilendirdiğin için kararlıyım artık kesinlikle Zühtü Bey hele ki senin burnunu gördükten sonra kesin diyorum :) Baktım albümüne ve çok doğal bir burnun var hiçkimse anlamıyordur eminim estetik olduğunu. Tasarımımda biraz uzun durdu burnum çok doğal ama yaptırmışken daha güzel olsun diyorum senin burnunu örnek olarak gösterebilir miyim rica etsem sorun olmaz değil mi?
Çok teşekkürler canım, karar verdim pazar günü ameliyat oluyorum inş :)
yanlışlık oldu ank32 yi eklemem gerekiyordu:)
Kızlar merhaba tekrar bunu söylememiştim daha önce fakat henüz 18 yaşındayım :) hemen genç yaşta yaptırayım dedim ama şöyle bi korkum oldu bu sene sınavlara gireceğim ve hedefim yüksek açıkçası tıp,diş gibi yerleri istiyorum bu burun estetiği olayı sınavları etkiler mi çünkü çoğu kişi tam iyileşme süresi 6 ay diyor ve ben en fazla 1 ay ayırabilirim şu işe
arkadaşlar zühtü bey istanbulda ameliyat yapıyor mu, bilginiz var mı?
Ameliyat sonrası masaj yaparken çıtırtı şeklinde ses geliyor muydu burnunuzdan acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?