Dr. Zühtü Demir Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

• Konu Sahibi Konu Sahibi ank32
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
xyzm bende zühtü demire ameliyat olmayı düşünüyorum da senin fotoları görmek için arkadaş olarak ekledim seni kabul edersen çok sevinirim

merhabalar amelıyat sonucunuzu dort gozle beklıyorum lutfen tasarım cızımıde de dahıl resımlerınızı paylasırmısınız bol sans dılıyorum

zühtü bey, muayeneden ücret alıyor mu ki? benim 2.ameliyatım olacak, revizyon olacağım. ama doktor konusunda aklım çok karışık. acaba doktor beyin revizyon başarısı nedir, bir bilginiz var mı?

muayene ücreti almıyor.revizyon konusuna gelince burda olanlar vardı ama tabi cok net bişey diyemem herkes ameliyat olup kayboluyor ama gidip kendisiyle görüşüp bu konuda bilgi alabilirsin.

rica ederim canım.vallaha ben demesem kimse estetik olduğunu asla anlamıyor cok doğal oldu.tabiyki benim resmimi götüren cok kişide oldu.sende götürebilirsin sorun olmaz.

Kızlar merhaba tekrar bunu söylememiştim daha önce fakat henüz 18 yaşındayım :) hemen genç yaşta yaptırayım dedim ama şöyle bi korkum oldu bu sene sınavlara gireceğim ve hedefim yüksek açıkçası tıp,diş gibi yerleri istiyorum bu burun estetiği olayı sınavları etkiler mi çünkü çoğu kişi tam iyileşme süresi 6 ay diyor ve ben en fazla 1 ay ayırabilirim şu işe

canım 1 ay zaten yeterli bir süre 6 ay dediğimiz ödemlerin gitmesi burunun yarı oturması demek.zaten bünyen cabuk iyileşiyosa ve yasında küçük kemiklerin cabuk kaynar senin.alçı 1 haftada cıkıyor.ondan sonra bandajlar var oda 1 hafta kalıyor tabi bunlar kişiden kişiyede değişir.herkesin aynı olacak diye bişey yok ama 1 ayda coktan iyileşir tek sıkıntın ödemler zaten onlar ve burun oturması 6 ayla 1 yıl oluyor.

arkadaşlar zühtü bey istanbulda ameliyat yapıyor mu, bilginiz var mı?

zühtü bey onep zamanında istanbula gidip yapıyordu.cünki burdan kkdan istanbulda zühtü beye ameliyat olanlar vardı.sonra onepten ayrılınca kendi yerini açtıktan sonra gidip yapıyormu bilmiyorum.arayıp sorabilirsin.ama onep zamaında yapıyodu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…