Dr. Zühtü Demir Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

• Konu Sahibi Konu Sahibi ank32
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

burnunu yukarı hava kaldırdığında bi delik öbür delikten daha farklıysa bunun sebebide ödemler bi tarafla cok oynanmıştır.bide burunda iyi bak ödem olarak bi taraf daha şiştir.ilerde bu fark kapanıyor.zamanla ödemler indikce şimdi sen aynada eminim incelemeye almışssındır cünki bunu bende hergün yaptım:)) korkma zamanla o fark kalmayacak benimde öyleydi..yanlız suda var ameliyat olmadan önce normaldede o fark olur.kimsenin burun delikleri eşit değildir:) herkesde milimlik farklılık vardır.buda kul yapısı sonuçta ama endişe etme düzelcek

Ameliyatta önce vardı da şimdi daha da farklı oldu.Umarım düzelir.

Ameliyatta önce vardı da şimdi daha da farklı oldu.Umarım düzelir.

ilerde düzelir canım şimdi cok yeni neresine baksan bi hata kusur bulursun şişken daha yaralar iyileşmeden sonuç belli olmaz.en zoruda bekleme kısmı işte burun yaptırmak kolayda sonucu beklemek en zoru seni cok iyi anlıyorum.

Haklısın canım.Umarım sağlıklı bir şekilde geçer gider sıkıntılar.Çok teşekkür ederim desteğin için. :)

Zuhtu beyin yaptigi tasarimi albumume ekledim. Iyi yada kotu, yakismis yakismamis gibi yorumlarinizi bekliyorum. Hala kararsizim. Biran once karar vermeliyim(

papılıo sk keske resımlerınızı kaldırmasaydınız amelıyat olmayı dusunen bızlere arasıra bakmak kararsızlıgımızı ve korkularımızı alıyordu hoscakalın

Zuhtu beyin yaptigi tasarimi albumume ekledim. Iyi yada kotu, yakismis yakismamis gibi yorumlarinizi bekliyorum. Hala kararsizim. Biran once karar vermeliyim(

canım tasarımına baktım yorumda yaptım herşeyin hayırlısı olsun

Arkadaslar ben Zuhtu beyden baska doktora gitmedim. Zuhtu Beyde soylenen fiyati herkes biliyo zaten standart. Ankara'da burun ameliyatı bu fiyatlar dami? Standart mı, burnun özelliğine göre değişiyor mu fiyatlar? Baska doktora giden varsa soyleyebilir mi ne kadar?. Ben 3-3,5 diye dusunuyordum. Ameliyattan sonra bana cok pahalıya olmussun derler mi yoksa bu fiyat genelde boyle mi?

ankara ve istanbul arasında çok fark var mı bilmiyorum devlette yapılanları da bilmiyorum ama özelde istanbul 7-15 bin arası
izmir 3,500-500 arası
ankara'da da yüksek olsa gerek diye düşünüyorum

bugun randevuya gittim zuhtu beye. igrenc gecti. hic ilgilenmedi bile.fotograf üzeindeki yaptıgı düzeltmeye bile ugrasmadı.anlamadım nıye boyle yaptı

ankara ve istanbul arasında çok fark var mı bilmiyorum devlette yapılanları da bilmiyorum ama özelde istanbul 7-15 bin arası
izmir 3,500-500 arası
ankara'da da yüksek olsa gerek diye düşünüyorum

boyama kıtabı sız sanırım ızmırde olmayı dusunuyorsunuz benım ablamın ıs arkadası ızmırde bır doktora estetık yaptırmıs hem memnun hemde ınanın fıyatı cok uygun 2bıne felan yaptırmıs aynı doktora yegenıde yaptırmıs sonra kendısı de karar verıp yaptırmıs

tesadufen sıtelerde gezınırken kapalı amelıyatlarda burun ucu dusmesı oluyormus yalnız uc ay ıcınde duserse dusuyormus sonrasında bır darbe alınmadıgı takdırde bısey olunmayacagı yazıyordu yalnız yazanda bır plastık cerrah bek ılk defa duydum zuhtu demır de kapalı yapıyo

kardesimde de vardi ilk zamanlar.sisler inince duzelmisti

doktorun adini biliyormusun kimmis ?

normalde hic oyle biri deil aslinda sasirdim simdi.

bende cok sasırdım cunku herkes cok ilgili falan diyodu ama benim icin tam bır hayal kırıklıgı oldu.yaptıgı tasarım önden bi garip oldu. ben onden mudahale istememistim aslında sadece kemeri halletsin diye gittim sonra burasınında yapılması gerek falan dedi buyuk kalır falan dedi bende tamam dedim mantıklı geldı ama sonra bı tasarım yaptıkı sankı burnumun ucu dayak yıyıpde ıcıne cokmus gıbı oldu. cok moralım bozuldu

fotona baktımda bence o yapıln iki tarafa yapılan mudalenın farklı olmasından dolayı olusan odemden oluyo benım arkadasımında oyleydı gecti sonra ama bıraz zaman alıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…