- 17 Temmuz 2013
- 2.479
- 3.072
- 333
bende cok sasırdım cunku herkes cok ilgili falan diyodu ama benim icin tam bır hayal kırıklıgı oldu.yaptıgı tasarım önden bi garip oldu. ben onden mudahale istememistim aslında sadece kemeri halletsin diye gittim sonra burasınında yapılması gerek falan dedi buyuk kalır falan dedi bende tamam dedim mantıklı geldı ama sonra bı tasarım yaptıkı sankı burnumun ucu dayak yıyıpde ıcıne cokmus gıbı oldu. cok moralım bozuldu
Sağlığım iyi çok şükür.Alçım da çıktı.Şu an bantlarla devam ediyorum.Aslında resim yükleyecektim ama biraz takıntılıyım şu ara.Burun deliklerimin biri diğerinden farklı.Ona kafayı taktım canım sıkıldı. :/
icine sinmediyse soyleseydin keske tasarim niye soylemedinki canim
soyledim ben senden daha iyi bilirime getirdi lafı. dogal oldu, kucuk bir mudahale olcak ve burdakınden daha guzel olcak dedi. ugrasmadı bile ya gunun son muayenelerinden bırı dıye mı boyle yaptı anlamadım
Ben de oradaydım bugün.Şaşırdım şimdi ilgilenir aslında normalde çok ilgili bir hoca.Neden öyle oldu ki anlamadım. :/bende bugun randevuya gittim zuhtu beye. igrenc gecti. hic ilgilenmedi bile.fotograf üzeindeki yaptıgı düzeltmeye bile ugrasmadı.anlamadım nıye boyle yaptı ama moralim cok bozuldu
Öyle diyorlar.Bakalım zamanla görücez bakalım.kardesimde de vardi ilk zamanlar.sisler inince duzelmisti
Evet bir taraf daha fazla işlem gördü cnm.Sabır işte beklicez bundan sonrası bir süreç artık.fotona baktımda bence o yapıln iki tarafa yapılan mudalenın farklı olmasından dolayı olusan odemden oluyo benım arkadasımında oyleydı gecti sonra ama bıraz zaman alıyo
Ben de oradaydım bugün.Şaşırdım şimdi ilgilenir aslında normalde çok ilgili bir hoca.Neden öyle oldu ki anlamadım. :/
boyama kıtabı sız sanırım ızmırde olmayı dusunuyorsunuz benım ablamın ıs arkadası ızmırde bır doktora estetık yaptırmıs hem memnun hemde ınanın fıyatı cok uygun 2bıne felan yaptırmıs aynı doktora yegenıde yaptırmıs sonra kendısı de karar verıp yaptırmıs
tesadufen sıtelerde gezınırken kapalı amelıyatlarda burun ucu dusmesı oluyormus yalnız uc ay ıcınde duserse dusuyormus sonrasında bır darbe alınmadıgı takdırde bısey olunmayacagı yazıyordu yalnız yazanda bır plastık cerrah bek ılk defa duydum zuhtu demır de kapalı yapıyo
Evet ben de çok nazik ve ilgili biri olduğunu düşünüyorum.Ben de bugün oradaydım.Normaldi ne bileyim,anlamadım valla.evet bende cok sasirdim.cok guleryuzlu canayakin bi doktor normalde...
evet mecburen. büyük şehirler uzak bana.kime yaptırmış
bende cok sasırdım cunku herkes cok ilgili falan diyodu ama benim icin tam bır hayal kırıklıgı oldu.yaptıgı tasarım önden bi garip oldu. ben onden mudahale istememistim aslında sadece kemeri halletsin diye gittim sonra burasınında yapılması gerek falan dedi buyuk kalır falan dedi bende tamam dedim mantıklı geldı ama sonra bı tasarım yaptıkı sankı burnumun ucu dayak yıyıpde ıcıne cokmus gıbı oldu. cok moralım bozuldu
Bende geldiiiimmmm :) Bende ameliyat oldum kendisine gözüm kapalı.Nasıl güvendiysem artık :) Çarşamba alçılarım alınıyor. Burnuma bant takılmadan fotosunu çekeceğim burnumun sizler için.umarım yamuk falan değildir.
Tatlım geçmiş olsun.Umarım bir an önce iyileşirsin.12 gün arayla ameliyat olmuşuz.:) Kendini iyi hissettiğinde resim filan yükle de bakalım.Merak ettim şimdi. =)İyi geceler kızlarr 24 temmuzda ameliyat oldum. bilgisayar ışıkları yüz şişken zarar verdiği için şimdi girebildim. Ameliyattan sonrası düşündüğüm gibi zor olmadı. çarşamba günü sabah 11 de ameliyat oldum o gün hiç şişlik ve morluk yoktu. 2. ve 3. gün morluklar oluştu ve yüzüm şişti. ağrım olmadı. burundaki sıkıntıya gelince şişliklerden kaynaklı bantlar sanki 10 kilo basınç yapıyormuş gbi rhasız etti :) ama buda 1 gün sürdü şu anda 5. günü tamamladım ve hiç bir rahatsızlığım yok burun tıkanıklığı haricinde. bu arada zühtü hocamın bana gönderdği çiçek de morelleri tavan yaptı :) burun ucum açıkta şu anda ve çok güzel duruyor hiç bir problem yok yamukluk vs . yuvarlak :) cuma günü de alçı alınacak o zaman tekrar yazıcam sizleree :))
İyi geceler kızlarr 24 temmuzda ameliyat oldum. bilgisayar ışıkları yüz şişken zarar verdiği için şimdi girebildim. Ameliyattan sonrası düşündüğüm gibi zor olmadı. çarşamba günü sabah 11 de ameliyat oldum o gün hiç şişlik ve morluk yoktu. 2. ve 3. gün morluklar oluştu ve yüzüm şişti. ağrım olmadı. burundaki sıkıntıya gelince şişliklerden kaynaklı bantlar sanki 10 kilo basınç yapıyormuş gbi rhasız etti :) ama buda 1 gün sürdü şu anda 5. günü tamamladım ve hiç bir rahatsızlığım yok burun tıkanıklığı haricinde. bu arada zühtü hocamın bana gönderdği çiçek de morelleri tavan yaptı :) burun ucum açıkta şu anda ve çok güzel duruyor hiç bir problem yok yamukluk vs . yuvarlak :) cuma günü de alçı alınacak o zaman tekrar yazıcam sizleree :))
bugun randevuya gittim zuhtu beye. igrenc gecti. hic ilgilenmedi bile.fotograf üzeindeki yaptıgı düzeltmeye bile ugrasmadı.anlamadım nıye boyle yaptı
tesadufen sıtelerde gezınırken kapalı amelıyatlarda burun ucu dusmesı oluyormus yalnız uc ay ıcınde duserse dusuyormus sonrasında bır darbe alınmadıgı takdırde bısey olunmayacagı yazıyordu yalnız yazanda bır plastık cerrah bek ılk defa duydum zuhtu demır de kapalı yapıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?