Dr. Zühtü Demir Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

• Konu Sahibi Konu Sahibi ank32
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çok teşekkür ederim:) burnumda kemer yok burun ucu biraz uzun sadece. bir soru daha soracağım izniniz olursa, siz ameliyat oldunuz mu acaba? kendi kendime olup dönebileceğim bir sürecim olur mu dersiniz?

Yok 20 ağustosta olucam inşallah son günlerimi yaşıyorum bu burunla

Kızlar merhaba tekrar burunla kafayı bozmuş durumdayim bu aralar :) bi yerde okudum kalın derili burun estetikte guzel olmaz falan diye. Gerçi tam olarak da anlayamadım kendi burnumu ama kötü olur mu cidden ya korktum şimdi zuhtu bey pek bahsetmedi ama

Canım ne öyle her şeyi okursan kafayı yersin.Yok şöyle oluyormuş yok böyle oluyormuş.Gerçekten kararlıysan okuma birşey git yaptır.Ben Ankara'da estetik cerrah diye google'da arattım.Kadınlar klubünü buldum.Doktor yorumlarına,hastalarına ve resimlerine baktım.Karar verdim gittim oldum.Öyle herşeyi okur,ciddiye alırsan paranoyak olursun yaptıramazsın bak benden söylemesi.Herkes birşey söylüyor sen kafana takılanları ara doktora sor daha sağlıklı olur.

kalın derili burun ? ilk defa duydum valla. Bencede tamamen doktor ile alakalı bir durum bu. Doktorun sana güven veriyorsa kalın deri ince deri inan fark etmez. Kafanda olan tüm soruları iyi bir cerrah rahatlıkla cevaplayacaktır emin ol :)

sanirim bende kadinlar kulubunde gordum kalin burun derisi diye bahsedildigini.yanliz guzel olmadigi deil sadece kalin derili burunlarin daha gec iyilestigi sisliklerinin normal derilere nispeten daha gec indigi soyleniyodu.ama ne kadar dogru bilemiyorum canim.

Kızlar ayrı ayrı yazamadim burdan yaziyim dedigim gibi 15 gün kaldığı için paranoyak oldum resmen o yüzden ameliyat olana kadar burun dusunmicem çünkü dediğiniz gibi her kafadan bi ses çıkıyor buradan okudum bu deri olaylarını korktum ama arada geliyorlar bana estetik yaptiranlarda oldu mu benim gibi tedirginlik saflık paranoyaklasma

Aynen hiç okuma kendine yazık edersin.Zaten ameliyat gününü almışsın.Ben hiç birşey okumadım.Öyle rahattım ki.Sanki odada uyudum uyandım.Hele odada sana bir sakinleştirici yapacaklar ki sorma.Ben öyle güzel bişe görmedim.Şundan bi tane daha verin eve götürcem dedim de vermediler Çok rahat olacak ameliyatın hiç merak etme.Bir de resim koy lütfen ameliyattan sonra.=)

Yok 20 ağustosta olucam inşallah son günlerimi yaşıyorum bu burunla

istediğin burnu tasarladı mı xyzm? nasıl karar verdiniz yeni burnunaa:)) zühtü bey 18inde gelicekmiş tatilden hemen istediğim burna karar verip kurtulmak istiyorum ama karar veremiyorum tek basıma, yandan böyle gözüksün ama öndende böyle gözüksün fln diyorum:)) bütün derdimi anlatıcam inş zühtü beeye:)

selam kızlar burun her nekadar şekli seçmeye çalışsanızda istediğiniz sekil tam olarak olmayacaktır ben ameliyatımı yıllar önce oldum zorlu bir süreç bekliyor sizi geçmiş olsun şimdiden

ızmırde bır doktordan bahsetmıştım fıyatının uygun oldugunu ve ablamın bır arkadasının yaptırdıgını yazmıstım ısmını ogrendım izmırde olmak ısteyenler aratırabılır dr.tamer kanoğlu buca tıp merkezı pınartepe ıyı sanslar

arkadaslar merhaba,

ben de fikirlerinizi almak için zühtü beyin yaptığı tasarımı ve su anki resimleri ekledim. vakti olanlar bakıp yorum yapabilirse sevinirim. daha benim 1,5 ayım var ameliyata bi tasarım daha yaptırabilirim ya da beğenmediğim yerleri belirleyip söyleyebilirim. çok saolun :)

arkadas olarak eklermısın tatlım resımlerınıe bakabılırmıyım

teşekkürler canım. yandan iyi görünüyo da. önden ben pek beğenmedim. ama doktor tasarımı yaparken, önden yapılan tasarımlar pek iyi olmuyor, gerçekte çok daha iyi oluyor dedi. bakalım artık :)

önden de mi varmış tasarım bak hiç sölemedi zühtü bey, 20snde randevum var, gidiyimde bende sorıyım:) tasarımlarıda ekliycem 20sinde yorumlarınızıda bekliycem, heyecanlı ve sabırsızım:)) daha göeremediğim için bişey diyemedim ama eminimki yüzüne çok güzel yakışmıştır:)

teşekkürler canım. yandan iyi görünüyo da. önden ben pek beğenmedim. ama doktor tasarımı yaparken, önden yapılan tasarımlar pek iyi olmuyor, gerçekte çok daha iyi oluyor dedi. bakalım artık :)

rıca ederım tatlım evet bende oyle duymustum onden yapılan tasarımlar cok gercegı yansıtmıyormus benım fıkrım suankı burnunda cok sorunlu olmadıgı ıcın emınım guzel olur yandan tasarım zaten guzel ıyı sanslar sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…