çok teşekkür ederim:) burnumda kemer yok burun ucu biraz uzun sadece. bir soru daha soracağım izniniz olursa, siz ameliyat oldunuz mu acaba? kendi kendime olup dönebileceğim bir sürecim olur mu dersiniz?
Yok 20 ağustosta olucam inşallah son günlerimi yaşıyorum bu burunla
Canım ne öyle her şeyi okursan kafayı yersin.Yok şöyle oluyormuş yok böyle oluyormuş.Gerçekten kararlıysan okuma birşey git yaptır.Ben Ankara'da estetik cerrah diye google'da arattım.Kadınlar klubünü buldum.Doktor yorumlarına,hastalarına ve resimlerine baktım.Karar verdim gittim oldum.Öyle herşeyi okur,ciddiye alırsan paranoyak olursun yaptıramazsın bak benden söylemesi.Herkes birşey söylüyor sen kafana takılanları ara doktora sor daha sağlıklı olur.Kızlar merhaba tekrar burunla kafayı bozmuş durumdayim bu aralar :) bi yerde okudum kalın derili burun estetikte guzel olmaz falan diye. Gerçi tam olarak da anlayamadım kendi burnumu ama kötü olur mu cidden ya korktum şimdi zuhtu bey pek bahsetmedi ama
Kızlar merhaba tekrar burunla kafayı bozmuş durumdayim bu aralar :) bi yerde okudum kalın derili burun estetikte guzel olmaz falan diye. Gerçi tam olarak da anlayamadım kendi burnumu ama kötü olur mu cidden ya korktum şimdi zuhtu bey pek bahsetmedi ama
Kızlar merhaba tekrar burunla kafayı bozmuş durumdayim bu aralar :) bi yerde okudum kalın derili burun estetikte guzel olmaz falan diye. Gerçi tam olarak da anlayamadım kendi burnumu ama kötü olur mu cidden ya korktum şimdi zuhtu bey pek bahsetmedi ama
Aynen hiç okuma kendine yazık edersin.Zaten ameliyat gününü almışsın.Ben hiç birşey okumadım.Öyle rahattım ki.Sanki odada uyudum uyandım.Hele odada sana bir sakinleştirici yapacaklar ki sorma.Ben öyle güzel bişe görmedim.Şundan bi tane daha verin eve götürcem dedim de vermedilerKızlar ayrı ayrı yazamadim burdan yaziyim dedigim gibi 15 gün kaldığı için paranoyak oldum resmeno yüzden ameliyat olana kadar burun dusunmicem çünkü dediğiniz gibi her kafadan bi ses çıkıyor buradan okudum bu deri olaylarını korktum ama arada geliyorlar bana estetik yaptiranlarda oldu mu benim gibi tedirginlik saflık paranoyaklasma
Yok 20 ağustosta olucam inşallah son günlerimi yaşıyorum bu burunla
arkadaslar merhaba,
ben de fikirlerinizi almak için zühtü beyin yaptığı tasarımı ve su anki resimleri ekledim. vakti olanlar bakıp yorum yapabilirse sevinirim. daha benim 1,5 ayım var ameliyata bi tasarım daha yaptırabilirim ya da beğenmediğim yerleri belirleyip söyleyebilirim. çok saolun :)
canım sen bende ekli görünüyosun. bakamıyomusun?
tamam canım baktım cokda begendım
canım sen bende ekli görünüyosun. bakamıyomusun?
teşekkürler canım. yandan iyi görünüyo da. önden ben pek beğenmedim. ama doktor tasarımı yaparken, önden yapılan tasarımlar pek iyi olmuyor, gerçekte çok daha iyi oluyor dedi. bakalım artık :)
teşekkürler canım. yandan iyi görünüyo da. önden ben pek beğenmedim. ama doktor tasarımı yaparken, önden yapılan tasarımlar pek iyi olmuyor, gerçekte çok daha iyi oluyor dedi. bakalım artık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?