Dr. Zühtü Demir Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

• Konu Sahibi Konu Sahibi ank32
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
zühtü bey, aldı alçımıııı,,, bantlı şimdi burnum:)) deli gibi şiş bi de ama ben bu haliyle bile iyi ki olmuşum diyorum:)

kızlarrrrr ameliyat olan fıstıklara cok gecmiş olsun..ne zamandır girip yazamadım cok fena hastalandım nasıl bir grip olduysam ölüyodum halende gecmedi.sayfama bi bakayım dedim..nasılsınızzz nasıl gidiyor hayat

çok sağol canım çok şükür
ben yarını bekliyorum şahsen
mumya sargılarım çıkacak inşaallah:d

Bende cuma gunu banyodan sonra kendim cikardim alcimi kaslarimin arasi felaket sis ama genel itibariyle begendim ayni gun gittim bant yapistirdilar yarin da kontrole gidicem. Şu bantlerda bi ciksa:))

Bende cuma gunu banyodan sonra kendim cikardim alcimi kaslarimin arasi felaket sis ama genel itibariyle begendim ayni gun gittim bant yapistirdilar yarin da kontrole gidicem. Şu bantlerda bi ciksa:))

çok geçmiş olsun. sargıların çıkınca fotograf koyar mısın canım.

canım hoşgeldin sende aramıza cok gecmiş olsun...şişlere takılma zamanla hiç kalmıyor.

hoşbuldumm güzel burunlulaaarrrrr:))) alnımın ortası indi zaten biraz:)) şiş hali bile bnmkinden kat kat iyi her türlü fitim:)

senin de ucu top gibi mi değişmiş mi

top değil gibi canım yaa, çok sivri de değil ama:) Zühtücüm de Zühtücüm bulmuş ortasını:))

çok sağol canım çok şükür
ben yarını bekliyorum şahsen
mumya sargılarım çıkacak inşaallah:d

at sargılarını göster bize güzel burnunuuuu:))) ucu top gibi mi geldi sana minik burnuşununnn??

güzel burunlarınızdan mahrum etmeyin biziiiii:)))

nekadara ameliyat oldun acaba ?? bende olmak istiyorumda öğrenci olunca, aileden de destek cıkmayınca, ücreti cooook fazla önem kazanyo haliyle...

benide eklermisin fotolarını görmek isterim şimdiden çok teşekkürler geçmiş olsun umarım çok güzel olmuştur...

benide eklermisin fotolarını görmek için teşekkürler...

benide eklermisiniz fotolarınıza bakabilmem için teşekkürler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…