- 30 Ekim 2013
- 67
- 56
- 48
ekledim seni bakabilirsin
iki kaşımın ortası hala çok şiş:) yandan bakınca tümsek varmış gibi:)alçı alındığında fark ettim, yrn bantlarım çıkcak hala öyle:) bi de burun kanadım, sola çekiyo burnum sayesinde:) bi de çok gülünce acıyo burnum:)) ufak tefek şeyler var işte ama yine de memnunum:) iyiki de olmuşum bunların hepsi geçici sonuçta:) sabırla sabrediyoruz:) yrn 16.30 da gidicem zühtücüğüme alsın bantlarımı da şiş burnumu cıbıldak göriyim ehueheu:))
snn dikişlerin düşmeye başladı mııııııı????:)
Mrb,Merhaba ankarada burun ameliyatı olmak için araştırma yapıyorum da sizi de ekledim fotoğraflarınıza bakabilmek için. Yardımcı olursanız sevinirim.
Mrb,
Bende sizin gibi araştırma içerisindeyım
Ben yeni başladım araştırmaya bir hayli de kafam karıştı. Siz netleştirebildiniz mi biraz da olsa?
Tevfık sözen
Ahmet ışıkdemir
Selçuk ışık
Aklımda olan doktorlar
E-mail adresini mesaj atarsan mail yollayabilirim tüm sürecin fotolarini.
Birini duydum diğer ikisini duymamıştım. Araştırdıkça kafam daha çok karışıyor benim. Zühtü beyin hasta yorumlarını okuyunca onunla da mı görüşsem diye düşünmeye başladım ben..
Ben de bakabilir miyim footğraflarınıza acaba, arkadaş olarak ekledim sizi. Bir de memnun musunuz ameliyatınızın üzerinden baya zaman geçmiş.
Zuhtu hocada iyi bir cerrah hastalarıda memnun
Benim yazdığım dk lardan sızın duyduğunuz hangısı
Ameliyatınızı ne zaman duşunuyorsunuz
Uzatmamak en güzeliTevfik Beyi duymustum..Araştırmaya başladım birkaç doktor adı netleştirdikten sonra kafamda, yüz yüze görüşüp karar vereceğim, çok da uzatmak istemiyorum..
zühtü beyin merakımdan forumda olan arkadasların fotolarını baktım
Eki Görüntüle 988979 Eki Görüntüle 988980 Eki Görüntüle 988981 Eki Görüntüle 988982 Eki Görüntüle 988983 Eki Görüntüle 988984 Eki Görüntüle 988985
bu kadar bulabıldım
Evet fotoğrafları bulmak sıkıntı oluyor biraz teşekkürler
Ben de ankarada burun ameliyatı için araştırma yapıyorum. Sizi de ekledim fotoğraflarına bakabilmek için. Kabul ederseniz sevinirim.
canım ekledim seni bakabilirsin
merabaaa:)3 ay önce zühtü hoca burun ameliyatımı yaptı ben şu an çok mutluyum istediğim gibi hiçbir abartı yok beni ilk defa görenler estetik yok sanıo hatta..bünye meselesi gerçi ama şişliklerim bile çabucak geçti o da çok fazla yeşilçay içmemden sanırım:) ben de bilgisayar tasarımını ilk yaptığında beğenmemiştim ama kesinlikle fikrini paylaşman çok önemli 2.görüşmemde kalkıklık deil çok hafif kawis istediğimi söledim we güzel de oldu:)buraya henüz foto yükleyemiorm ama instagramn warsa ordan bakabilirsin fotolarıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?