Canım Ankara'da özel ameliyat yapan doktorlar içinde Zühtü Hoca'nın fiyatları inan çok uygun.Abartıp işi uçuk ücretler isteyen çok.Tercih senin tabiki,devlet hastanelerini de araştır istersen.
Evet canim en onemlisi dr secimiydi artik o da tamam ahh esim izin alabilse bu ay olcam da proje cikti sonra burnumla vedalascam sana da foto atarim :)[/QUObekliyorum mutlaka; )
Ve sonunda muhammet dilber e ameliyat oldum,albumum var nasil olmusuuuum :)))
canım ekledim seni bakabilirsin
Kızlar dikişlerim acıyo kaç gün sürecek
göremedim fotograf ben ya
Kızlar dikişlerim acıyo kaç gün sürecek
haberdar et beni yakın zmanda benmde ameliytm var ona5 gün oldu zühtü beye ameliyat oldum sonuç için sabırsızım inşallah hüsrana uğramam yaptığı burunları görmedim hiç
Canım cok gecmis olsun insallah super olur burnun beni haberdar edebilir misin gelismelerden ben hala doktor secemedigim icin olamıyorum ameliyat[/QUOTGeçmiş olsun tatlım..bende hala doktor araştırıyorum ameliyat olmaya karar vermek kolay doktor seçimi gerçekten daha zormuş.
Zühtü bey ile ilgili yorumları çok iyi buldum arayıp randevu almak istedim fakat hiçbir no dan ulaşamadım..yine başa döndüm kafam karıştı iyice
5 gün oldu zühtü beye ameliyat oldum sonuç için sabırsızım inşallah hüsrana uğramam yaptığı burunları görmedim hiç
ank32 bende ameliyat olucam resimlerini görmek istiyorum çokkkk arkadaşlara ekledim canım öpüldün kocamanından :)gecmiş olsun dikişlerin acıması enterasan ama doktorun verdiği burun için melhemler var onları kullan onlar iyi gelir.
5000 tl ödeme yaptım çok başarılı bir doktorhaberdar et beni yakın zmanda benmde ameliytm var onabir de ne kadra yaptı sana canm?
5000 tl ödeme yaptım çok başarılı bir doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?