Dr. Zühtü Demir Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

• Konu Sahibi Konu Sahibi ank32
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canım Ankara'da özel ameliyat yapan doktorlar içinde Zühtü Hoca'nın fiyatları inan çok uygun.Abartıp işi uçuk ücretler isteyen çok.Tercih senin tabiki,devlet hastanelerini de araştır istersen.

5000 iyi bence yani benim en üst limitim
gerçi buruna yapılacak işleme göre de değişiyormuş ücret istanbul çok pahalı 11000 isteyen doktor var :///

5 gün oldu zühtü beye ameliyat oldum sonuç için sabırsızım inşallah hüsrana uğramam yaptığı burunları görmedim hiç

5 gün oldu zühtü beye ameliyat oldum sonuç için sabırsızım inşallah hüsrana uğramam yaptığı burunları görmedim hiç
haberdar et beni yakın zmanda benmde ameliytm var ona bir de ne kadra yaptı sana canm?

Zühtü bey ile ilgili yorumları çok iyi buldum arayıp randevu almak istedim fakat hiçbir no dan ulaşamadım..yine başa döndüm kafam karıştı iyice

Zühtü bey ile ilgili yorumları çok iyi buldum arayıp randevu almak istedim fakat hiçbir no dan ulaşamadım..yine başa döndüm kafam karıştı iyice

tepe prime ve cinnahta ofisi var neden bulamadınkı 0312 284 08 09 vee 0532 745 26 28 Allah yardımcınız olsun şimdıden

arkadaşlar bu ay bende bir aksilik olmazsa Zühtü Demire ameliyat olucam ameliyat olan arkadaşlar eklerse beni sevinirim

Burnum bana çok yabancı geliyo ama güzel sanırım perşembe silikonlar alınacak toplam 15 gündür ağzımdan nefes alıyorum neyse sonuç galiba iyi buna değer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…