Mail attım canım yorumunu esirgemezsin umarım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gittim canım ben de aynı durumdayım ve cok kararsızım mutlaka haberdar et beni kararından ben tasarımı pek begenmedim ama kendisini cok sevmistim:)
İslerimin yogunlugundan dolayi siteye giremiyodum az once gordum asiri dogal olmus yapildigi kesinlikle anlasilmiyo cok guzel ayrica yolladigin icin cok tesekkur ederim:)Mailim ulaşmadı mı eline sesin çıkmadı bi daha
Bende tasarımı çok çok beğenmedim :) ama ameliyat olanların yorumları ve gördüğüm bazı resimler etkiledi beni
Ben yardımın için öncelikle çok teşekkür ederim.Ayrıca tüm samimiyetimle söylüyorum Zühtü beyin yaptığı ameliyet sonrası ilk gördüğüm fotoğraf ben çok beğendim.Hatta arkadaşıma da gösterdim o da çok beğendi.Kesinlikle içine sinsin
İfaden çok yumuşamış, çok tatlı olmuşsun....
İslerimin yogunlugundan dolayi siteye giremiyodum az once gordum asiri dogal olmus yapildigi kesinlikle anlasilmiyo cok guzel ayrica yolladigin icin cok tesekkur ederim:)
Umarım senin ki içine siner
Kimde karar kildin merak ettim seni galiba yakin zamanlarda ameliyat olucaz:)
geçen cumartesi zühtü demire ameliyat oldum arkadaslar merak ettiklerinizi sorabilirsiniz mailde atabilrsiniz . tmutlu45@gmail.com![]()
ankarada zühtü beye ameliyat olanları ve olacakları bekliyoruzz kızzlar burayaa:dance:
OrtalamA 5000 tl
Cnm attım diye haber verseydin burdan bu ara bakmadım maillere bugün mutlaka atarım
Kızlar çok işim vardı bi türlü yazamadım maillerinizi attım yorumlarınızı bekliyorum kısaca yaşadıklarımı özetliycek olursak 2 ay doktor araştırdım ferruh bingülle görüştüm Serdar Öztürk vs zühtü demir de karar kıldım doçent çeşitli yayımlanmış makaleleri ve kendi buluşu olan ameliyat yöntemler dünyada kullanılıyor tasarım hoşuma gitmemişti ama doktor bından çok güzel olur doğal olur yüzünün diğer güzellikleri ortaya daha çok çıkar dedi ikna oldum ameliyat sonrası burnumda kılcal damar oluşurmu diye en ayrıntılı soruları bile sordum sonuç ne kan kusmak ne burnumun içinde kabuklanma ne kanama ne bişey ben çok Nazlı ve canı tatlı Ağrı eşiği düşük biriyim buna rağmen çok rahatım Allah ondan razı olsun parasını alıp insanı rezil edenler var sorunuz varsa yardımcı olmaya çalışırım umarım istediğiniz gibi güzel ve sağlıklı bir burnunuz olur not benim 1 ay oldu
Baktıktan sonra yorumlarını bekliyorum
canım ekledim seni bakabilirsin