Evet çok utanmıştım. Ne kadar mütevazi ama değil mi.İstese hemşirelerden birine de bırakabilirdi. Gerçi biz utanıyoruz fakat onlara göre gayet sıradandır aslında.:sm_cool: adam burnunu temizledi kaşının iğrençliği solda sıfır kalır sanırım:)
Peki şişlikler gidince burun delikleri de büyür mü?
evet büyüyor maleseffff bende ilk actım cıktıgında ay minicik burun deliklerim olmus demiştim ki bende kucultme işlemi yapılmadıgı halde,ama şişler inince ameliyat öncesi boyutuna geldiler ve biri buyuk biri kucuk kaldı
Burnunun nesinden şikayetçi olacaksın ki fındık gibi burun :) Sanada yakışmış ayrıca.Herkese yakışmaz mesela o kadar miniş.anneminkiler kucultuldu cunku onun burnu cok kemerlıydı ama onunda delikleri ilk gunku kadar minik kalmadı,benim burun deliklerimi kucultmeye gerek gormedi zuhtu bey,yukarı baktırıcam onları sorun kalmıcak demıstı,şikateycide değilim hani kotu değil bide nefes sorunu yaşamak istemiyorum
Burnunun nesinden şikayetçi olacaksın ki fındık gibi burun :) Sanada yakışmış ayrıca.Herkese yakışmaz mesela o kadar miniş.
evet kucuk ama benim yüzümde cok kucuk hap suratlı derler bana insanlar hatta
bülent ersoyunda burnu kucuk lülülülülülü yok zühtü bey çene ve yüze uyumlu yapıyo burunları öle ucu uzun burun hiç yapmıyor yani dikkat ettiğim kadarı ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?