Dr. Zühtü Demir Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

• Konu Sahibi Konu Sahibi ank32
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
lakitomm biliyorsunkii bandajlar çıkınca hayal kırıklığı oluyorr bölee.birdee send ebenim gibi uzun bir buruna sahiptin biz hiç burun delikleirmizi görmedik aynadaa doğduk doğalı bend eşimdi etrafıma bakıyorumm ondna sonraa artistlere bakıyorum burun delikleri hep görünüyorr bizim gözümüz alışmamış canım delik görmeye :roflol::roflolndan sana tuhaf gelebilirr 3 . bir göz her zman içinn seni daha iyi bilgilendirecektirr.a.s..hele sen resimleri koyy biz sana ne olmuş ne olmamaış söleyeceğizz..buyrunnnnnnnnn

ayrıca bazılarında burunn daha yukarı kavislenirken bazılarındada şişler indikte aşağıyaa iniyorr..a.s

tasarımda dahamı dik olsun demiştin iyiki dahada dik istemedin ozma yandıydık:)))):jeyyar:

bir kız cağız vardı konuyu bakamadım şimdi domuz burnu gibi görünüyorumd emişti alçıdaykenn amaa iniyor zmanlaa.

hiç sıkma cannı çok güzle olmuş benim resimde gördüğüm kadarıylaa...helee seni yakındna görem birde anlayacağız.zemuszemus

Teknologcum alçım çıktıktan sonra da çok kalkık geldi gözüme. Bak bantlı halinin yandan fotosunu koyacağım albüme.Görürsün.Ama güzel burnum söyleyim.Daha çok yeni tazecik

taze burund apek bir güzel olurr yaa..:))merakla bekliyorum...tazecikk dumanı üstünde buruncuğuu..

taze burund apek bir güzel olurr yaa..:))merakla bekliyorum...tazecikk dumanı üstünde buruncuğuu..

canım sıra sana geliyoo senide bekliyoruzz biran evvel sende oldaa bizde azcık sana yorum yapalım datlumm:))))

Kızlar fotoğraf albümüme bakabilirsiniz.hazırladım.yorumları olumlu ya da olumsuz bekliyorum.Yalnız fotolar yeniden eskiye oldu.

lakitomm süper olmuş canımm bayıldımm...tam kıvamındaa burun deliklerim görünüyor deme hiçç...:umursamaz:

evet yaaa içim eridi alçı çıkıncaki halineee ne kadar güzel olmuşş ne olmuş biliyormjusunn..
o sertt soğuk havan gitmişş...yerineee bak gibi tatlıı havalıı...çok güzel bir hatun gelmiş..

işte benimd ene büyük sorunum oo soğuk vee sert görünüm biraz olsun yumaşayyayaım istiyorumm:icecream::roflol:

ya bende baktim hcite kalkik fln degil gayet güzel görünüyo valla cok begendim öndennnnn keske bdie yandan cekseydin neyse artik bantlar cikinca eklersin zemuszemus

ya bende baktim hcite kalkik fln degil gayet güzel görünüyo valla cok begendim öndennnnn keske bdie yandan cekseydin neyse artik bantlar cikinca eklersin zemuszemus

Canım mesela şuan bantlı ya burnumÖnden burun deliklerim görünüyor.Fakat banttan sanırım.Fotoda belli olmuyor.O bantsız halinde de biraz daha kalkık aslında.O bantsız halini bende çok beğeniyorum zaten.

Lakito bende beğendim burnunu güzel olmuş özellikle önden görünüşünü baya değiştirmiş bu konuda her doktor iyi olmuyo çileğin burnunu'da bu yüzden çok beğenmiştim seninki de öyle :)

Canım mesela şuan bantlı ya burnumÖnden burun deliklerim görünüyor.Fakat banttan sanırım.Fotoda belli olmuyor.O bantsız halinde de biraz daha kalkık aslında.O bantsız halini bende çok beğeniyorum zaten.

daha tutturmus kalkik kalkik diye o incek zaten merakk etme sonraa daha fazla inmesin diceksin
hem bantlar var hemde kalkik diyosun tabikide kalkik olcak bant var sonucta:) zemuszemus

ben herşey 10 numara olmuşş cokta yakışmışş burnuu :lepi:

Lakito bende beğendim burnunu güzel olmuş özellikle önden görünüşünü baya değiştirmiş bu konuda her doktor iyi olmuyo çileğin burnunu'da bu yüzden çok beğenmiştim seninki de öyle :)
Sağol canım.Dahada güzelleşecek o burun inşallah :)

cnm bnce de hiç kalkık fln olmamaıs gayet iyi.zaten o kadar zorluk çekio insan azıcıkta bi kalkıklıgı olmalı.tam ayarında olmus bncede.bu arada amilyattan sonraki ilk gunku resmini gordugumde ameliyattan baya korktum açıkçası:bbo:.baya morarmıs suratın.nese ama çabuk toparlanmıssın..sevindim .

Ben de gördüüüm:sm_cool: Lakitocum çok güzel görünüyor burnuşun güle güle kullan:)
Bu morluk benim de içimi fena yaptı Acaba burundan giden parçayla mı orantılı bu morluk derecesi yoksa herkesin mi boyle oluyor Biraz vazgecer gibi oldum acıkcası 7gunde geçmiş gitmiş gerçi hepsi ama..
Bantlara ne zaman veda etceksin yan profilden hala merak ediyorumboshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile

Sağol canım.O resimden bu kadar korkacağınızı düşünmemiştim açıkçası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…