taze burund apek bir güzel olurr yaa..:))merakla bekliyorum...tazecikk dumanı üstünde buruncuğuu..
canım sıra sana geliyoo senide bekliyoruzz biran evvel sende oldaa bizde azcık sana yorum yapalım datlumm:))))
lakitomm süper olmuş canımm bayıldımm...tam kıvamındaa burun deliklerim görünüyor deme hiçç...:umursamaz:
ya bende baktim hcite kalkik fln degil gayet güzel görünüyo valla cok begendim öndennnnn keske bdie yandan cekseydin neyse artik bantlar cikinca eklersin zemuszemus
Canım mesela şuan bantlı ya burnumÖnden burun deliklerim görünüyor.Fakat banttan sanırım.Fotoda belli olmuyor.O bantsız halinde de biraz daha kalkık aslında.O bantsız halini bende çok beğeniyorum zaten.
Sağol canım.Dahada güzelleşecek o burun inşallah :)Lakito bende beğendim burnunu güzel olmuş özellikle önden görünüşünü baya değiştirmiş bu konuda her doktor iyi olmuyo çileğin burnunu'da bu yüzden çok beğenmiştim seninki de öyle :)
Sağol canım.Dahada güzelleşecek o burun inşallah :)
Sağol canım.O resimden bu kadar korkacağınızı düşünmemiştim açıkçası.cnm bnce de hiç kalkık fln olmamaıs gayet iyi.zaten o kadar zorluk çekio insan azıcıkta bi kalkıklıgı olmalı.tam ayarında olmus bncede.bu arada amilyattan sonraki ilk gunku resmini gordugumde ameliyattan baya korktum açıkçası:bbo:.baya morarmıs suratın.nese ama çabuk toparlanmıssın..sevindim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?