Dr. Zühtü Demir Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

• Konu Sahibi Konu Sahibi ank32
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
noluyoor burdakaydirigubbakcemile2 nehiyy mi var sırada:)
Ben duymuştum Ünal beyi forumlarda baya met ediyolardı hatta biara ben de düşündüm ama hiç yaptıgı burnu görmek nasip olmadı burda zuhtu beyin yaptıkarını görünce hemen kaydı düşüncem..
Hayırlı olur inş. yakın takipteyim..:smiley-cool:

ne zaman koyuyosun cnm foto cok merak ettim boshayallersmile

Canım şimdi koycamda yapamadım bi türlü :s Bana anlatsana nasıl koycam profilde albüme koymak istiyorum herkes görmesin

cnm oynanıyo tabide hanı ufak hilelerle yapılıyo bu, burunu kaldırıyo burun ucu daha yukarı taşındıgı için o alanı gölgelemiyo aydınlık kalıo o alan ve dolayısı ile daha genıs gorunuyo yoksa o alanı nasıl genısletıcek cerrahi olarak? et eklicek hali yok adamın :)

cnm şimdi söyle burunu kaldırmak derken bu mudahale dudak ustundekı burun kemıgı varya elınızle dokundugunuzda hıssedersınız ordan yapılmıyo o kemık hep sabıt o kemıgı kırma alma yukarıya yasıma gibi bişey yapamıyo doktorlar herkesde o kemık sabıt kalıyo yani,burun kaldırma ıslemıburunun en ucundan yapılan bişey tepe noktasından o yüzden dudak burun arasındaki payın acılması gibi bişey söz konusu olmuyo işte,benim burnum maksimum kalkık mesela ama hala üst dudagımı burun ucuma degdırebılıyorum istediğim zaman,cunku doğuştan olan septum kemiğim sabit,ama eskiden burun ucum düşüktü o alanı daha dar gösteriodu belkide,şimdi burun ucum daha yukarda mesela o yüzden o alan daha aydınlık daha belirgin genişmiş gibi gelebilir insanlara onun etkisi anca bu sekılde olur üst dudak filan kalmıyo yani ameliyat sonrasında,zaten doktorlar özelliklede vurguluyor bu kısmı,cunku burnunu eliyle kaldırıp ayna karsısına gecıyor bazıları,sonra doktora öle acaip sorular gelıyo amelıyattan sonrada bölemi olcak dişlerim goruncekmi filan gibisinden alakası yokkk septum kemiği kırılmakdıktan sonra öle bişi mumkun degıl cerrahi olarakta o kemiği kırmak mumkun değil olayın acıklaması budur 28 yıllık arastırmalarım sonucu edındıgım bılgıleri sizlere sundum -tatlicadiarzu-

Koydum resmi kızlar bakabilirsiniz kağıttan çekildiği için fotoyu bozuk oldu biraz

he bide şöle bi durum var aklıma gelmişken söliyim,o bahsettiğim kemih hep sabit kaldıgı ve burun kaldırma işlemi sadece burunun tepeucundan yapıldıgı için doktorum bana dediki nekadar kalkık istersen septumun okadar sarkıcak aşagıya kabul edıomusun dedi,tamam dedim ama şimdide cok sarkık kaldı gıbı gelıyor fotolarda belli oluyor mesela

cok güzel yazmissin cnm gercekten bilgilendirici olmus yazin :CüvCüv:

nehiyyyy benidde ekle göremedimm..

naber kızlarr kaynatınn fokur fokur bakalım:)))

teknolog gel kız cabuk cabukk bende daha yenı yetıstım dedıkoduya :)

Evet biraz daha kavis olabilir belki ben abartıyorum düz durmuyo dimi

tasarim yaptim cnm sana biraz kavis yaptim cok azda ucunu kaldirdim ama cok azcik, daha kavisli dursun diye

kaldirdim nehiyycim tasarimimi

Son düzenleme:
çilekcim geldimde beni m sıpa kucağımda aokuyorum yazamıyorumm....siz kaynatın ben okuyayaım:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…