cilek.35 neresi ördek gibi :umursamaz: Bence gayet güzel dr'a onuda sorayım bildiğim kadarıyla dudak ve burun arasında ki hizayla oynayabiliyolar benim orda sorun var işte kağıt üzerinden resmi çekip profile koycam bakın bi fotoya görüntü bozuk olabilir ama
cilek.35 neresi ördek gibi :umursamaz: Bence gayet güzel dr'a onuda sorayım bildiğim kadarıyla dudak ve burun arasında ki hizayla oynayabiliyolar benim orda sorun var işte kağıt üzerinden resmi çekip profile koycam bakın bi fotoya görüntü bozuk olabilir ama
cilekcim acıklama süper:))bendede burunla dudak arası genişledii eskiye göree burun havaya kalkınca aradaki mesafee acıldıı.işte her insanda farklı oluyorr yüzün burunun yapısıyla alakalı bi durum olumunekankayizsmile
cnm şimdi söyle burunu kaldırmak derken bu mudahale dudak ustundekı burun kemıgı varya elınızle dokundugunuzda hıssedersınız ordan yapılmıyo o kemık hep sabıt o kemıgı kırma alma yukarıya yasıma gibi bişey yapamıyo doktorlar herkesde o kemık sabıt kalıyo yani,burun kaldırma ıslemıburunun en ucundan yapılan bişey tepe noktasından o yüzden dudak burun arasındaki payın acılması gibi bişey söz konusu olmuyo işte,benim burnum maksimum kalkık mesela ama hala üst dudagımı burun ucuma degdırebılıyorum istediğim zaman,cunku doğuştan olan septum kemiğim sabit,ama eskiden burun ucum düşüktü o alanı daha dar gösteriodu belkide,şimdi burun ucum daha yukarda mesela o yüzden o alan daha aydınlık daha belirgin genişmiş gibi gelebilir insanlara onun etkisi anca bu sekılde olur üst dudak filan kalmıyo yani ameliyat sonrasında,zaten doktorlar özelliklede vurguluyor bu kısmı,cunku burnunu eliyle kaldırıp ayna karsısına gecıyor bazıları,sonra doktora öle acaip sorular gelıyo amelıyattan sonrada bölemi olcak dişlerim goruncekmi filan gibisinden alakası yokkk septum kemiği kırılmakdıktan sonra öle bişi mumkun degıl cerrahi olarakta o kemiği kırmak mumkun değil olayın acıklaması budur 28 yıllık arastırmalarım sonucu edındıgım bılgıleri sizlere sundum -tatlicadiarzu-
Koydum resmi kızlar bakabilirsiniz kağıttan çekildiği için fotoyu bozuk oldu biraz
Koydum resmi kızlar bakabilirsiniz kağıttan çekildiği için fotoyu bozuk oldu biraz
Evet biraz daha kavis olabilir belki ben abartıyorum düz durmuyo dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?