Kızlar yarın yada pazartesi Onep'e gidip tekrar görüşcem tasarımın fotosunu mail olarak alıp albümde gösterebilirim bu kez =)
Birde doktorlar sanki düz bi burun yapıyolar, acaba yüze göre mi aklıma o geldi acaba bana kavisli yakışmaz mı yoksa genel olarak mı böyle yapıolar
peki ya benn -tatlicadiarzu-[/QUO
seni unuturmuyum datlumm inş seninde burunun yapılırdaa oda şişerrPPPP
:sm_cool: :lepi: kaydirigubbakcemile2 insallah
Bende ki fotoyu arkadaşıma gösterdim kavisli bu burun dedi neyse yarın inşallah sizede gösterebilirim düşüncelerinizi açık açık söyleyin bana olur mu :) Olmadı biraz daha tartışırım doktorla :)
herkesse yi akşamlarr.
nehiyy bana resmini gönderr kavis çizeyim sanaazemuszemus
ank naber şekrr... benimd eburnum şiişsin lütfennn:kedi:
lakito enrdee yeni burnunu kutlaya lutlaya bir hal oldu sanırımm nerdesinnn fıstıkımmbayanssulusmile
herkesse yi akşamlarr.
nehiyy bana resmini gönderr kavis çizeyim sanaazemuszemus
ank naber şekrr... benimd eburnum şiişsin lütfennn:kedi:
lakito enrdee yeni burnunu kutlaya lutlaya bir hal oldu sanırımm nerdesinnn fıstıkımmbayanssulusmile
sömestr'de çünkü annem o zaman gelicek tam belli değil aslında tarihi ama zaman kaybetmeden gün almam gerekiyo.. birde kızlar bu burun ile dudak hizası varya sizin oralarda bi değişiklik oldu mu ?
dudak ile burun arasında bi girinti oluşuyo o çok güzel oluyo o hiç geçmiyo dimi hep öyle kalıyozemuszemus
Dr'a bunu da belirtiyim mi benim orda girinti yok sanki düz gibi duruyo tasarımdada öyle düz
cilek.35 senin burnun ve dudakların arasındsa ki kıvrım çok güzel duruyo :) ameliyattan sonra mı oldu yoksa öyle miydi
ayy bende hiç sevmiom onu öle dudakla burun payımın arası çok az hatta ben zuhtu beye onu anlatmaya calıstım 2 saat hı hı dedi ama hala aynı o alan genişlemedi,ameliyatla alakası yok onun cnm diş yapısı dudak ve çene yapısına bağlı bişi,benim alt çenem üst çenemden daha geride kapanıyo dolayısı ile dudaklar üst üste binince bir ördek görüntüsü olusturuyorum o yüsden :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?