Dr. Zühtü Demir Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

• Konu Sahibi Konu Sahibi ank32
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canım benim burundna baya bi parça gitti ama bilemiyorum :) Fakat herkes değişir.Yani inan korkacak bişey yok.Ameliyat sonrası moraracağım diye vazgeçiyorsan demek ki çokta hazır değilsin belki ameliyata.Ben ameliyat sonrası böyleydim.Fakat dün burnum bantlı da olsa arkadaşlarla buluştum gezdim.Hemen toparladım kendimi.Sonuçta ağrım sızım hiç olmadı ki.Banlara sanırım haftaya salı ya da çarşamba olabilir bilemiyorum.Bi süre daha bantlı kalacak.Yandan Zühtü Beyde foto çekmedi çünkü çok şiş daha bişey belli değil dedi.Fakat ben direk ön profilden foto koydum ki görün.Çünkü genelde herkes yan profilden koyuyor.Yandan da bantlı var fakat şiş gördüğün üzere.

delikafadulden aaaaa morluklar yüzünden hemen vazmi geciceksin :uhm:
niye vazgeciyosunki alttarafi iki gün morluklar oluyo bi-iki hafta sonra bütün morluklarin gidiyo sonra yeni burnunla yeni bi hayata baslamis oluyosun boshayallersmile
bence simdi vazgecersen sürekli gel gitler yasarsin keske olsaydim fln diye bilmiyorumkismile
ama pisman olcaksanda yaptirma :1hug:

katiliyorum sana...
evet herkes yandan koyuyo bosver zaten tasarimini gördük..bayanssulusmile
tasarimin aynisi olcak diyodu zühtü bey tasarimdaki gibi olmusmu??? sositososito

Son düzenleme:
hmm.. zamanla görürüz artik:)

Alçı fırsat vermemiştir şişmesineguclubacismile Çok sert kalıp sonuçta.. Şişsin cnm nasıl olsa incek ve alcagı şekli biliyosun hemen hemen

Mesela herkes ucu hissizleşiyor falan diyordu, benimde alçıdayken ucu daha hisliydi ama şuan dokunuyorum burnumun ucuna daha hissiz.Daha sonra ineceği için istediği kadar şişebilir serbest :)

resımlerıne baktım güzel olmus burun güle güle eskıt.
Senın alcı sanrım normal eskı alcılardan artık plastık gıbı olanlar var sadece burun üstünde oluyor yanı yüzün yarısı bantlanmıyor ve o alcı ıslanabılır bırsey olmuyor sonradan kullanılan bantlarda aynı sekılde ıslanabılıyor.
Sanrım zühtü bey onlardan kullanmıyor.

Evet Optipiticim normal eski alçılardandı alçım benim. Bu arada teşekkür ederim.

:) sitede okuduklarima göre hergün bi sisiyomus bi iniyomus yani cok normal bisey olsa gerek kaydirigubbakcemile2

hele sabahları daha cok şişerr hergün burunun şekli değişirr:))dr sordum benim halen bazen cok şişiyorr dedim. kadınların hormonel olarak bilee bazı günlerr cok şiştiğini söyledii.bide insanların kendi yapılarıylada alakalı dedii.

Kızlar yarın yada pazartesi Onep'e gidip tekrar görüşcem tasarımın fotosunu mail olarak alıp albümde gösterebilirim bu kez =)
Birde doktorlar sanki düz bi burun yapıyolar, acaba yüze göre mi aklıma o geldi acaba bana kavisli yakışmaz mı yoksa genel olarak mı böyle yapıolar

nerdesiniz kızlar yaa pek sessiz oldu ortalık aaaaa herkes nerdee :uhm:

canım yüzüne göre yapıyolardır. bide dr. lar cok kavisli burunu sevmiyor sanırım:)) sen istediğin şekli söyle bir iki tasarım cizdir hangiisi için sinerse onu yapıtırırsın.

doktorlar hep düz yapiyo galiba..ank32ninde dedigi gibi pek sevmiyolar kavis yapmayi zormu acaba kavis yapmasi :uhm: ama sen söylersen kavis istedigini kavisli yapar sonucta hastanin istegine göre yapmasi gerekiyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…