Canım benim burundna baya bi parça gitti ama bilemiyorum :) Fakat herkes değişir.Yani inan korkacak bişey yok.Ameliyat sonrası moraracağım diye vazgeçiyorsan demek ki çokta hazır değilsin belki ameliyata.Ben ameliyat sonrası böyleydim.Fakat dün burnum bantlı da olsa arkadaşlarla buluştum gezdim.Hemen toparladım kendimi.Sonuçta ağrım sızım hiç olmadı ki.Banlara sanırım haftaya salı ya da çarşamba olabilir bilemiyorum.Bi süre daha bantlı kalacak.Yandan Zühtü Beyde foto çekmedi çünkü çok şiş daha bişey belli değil dedi.Fakat ben direk ön profilden foto koydum ki görün.Çünkü genelde herkes yan profilden koyuyor.Yandan da bantlı var fakat şiş gördüğün üzere.Ben de gördüüüm:sm_cool: Lakitocum çok güzel görünüyor burnuşun güle güle kullan:)
Bu morluk benim de içimi fena yaptı Acaba burundan giden parçayla mı orantılı bu morluk derecesi yoksa herkesin mi boyle oluyor Biraz vazgecer gibi oldum acıkcası 7gunde geçmiş gitmiş gerçi hepsi ama..
Bantlara ne zaman veda etceksin yan profilden hala merak ediyorumboshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile
frapan .!.:Ben de gördüüüm Lakitocum çok güzel görünüyor burnuşun güle güle kullan:)
Bu morluk benim de içimi fena yaptı Acaba burundan giden parçayla mı orantılı bu morluk derecesi yoksa herkesin mi boyle oluyor Biraz vazgecer gibi oldum acıkcası 7gunde geçmiş gitmiş gerçi hepsi ama..Bantlara ne zaman veda etceksin yan profilden hala merak ediyorum
Lakito .!.:Canım benim burundna baya bi parça gitti ama bilemiyorum :) Fakat herkes değişir.Yani inan korkacak bişey yok.Ameliyat sonrası moraracağım diye vazgeçiyorsan demek ki çokta hazır değilsin belki ameliyata.Ben ameliyat sonrası böyleydim.Fakat dün burnum bantlı da olsa arkadaşlarla buluştum gezdim.Hemen toparladım kendimi.Sonuçta ağrım sızım hiç olmadı ki.Banlara sanırım haftaya salı ya da çarşamba olabilir bilemiyorum.Bi süre daha bantlı kalacak.Yandan Zühtü Beyde foto çekmedi çünkü çok şiş daha bişey belli değil dedi.Fakat ben direk ön profilden foto koydum ki görün.Çünkü genelde herkes yan profilden koyuyor.Yandan da bantlı var fakat şiş gördüğün üzere.
Benim burnum gitgide şişiyor mu ne :) Dolma gibi oldu
[ı]zühtü bey bana duş alma demedi ama alçımı ıslatmamamı söyledi.kesinlikle yanlış anlamadım. Alçım nasıl bişey bilemiyorum ama bana normal alçı gibi geliyo.sadece çarşamba günü alçım alınacağı için sabahtan güzelce duşunu al, böylece alçında yumuşasın dedi.yani eğer yumuşayacaksa normal alçıdır sanırım.tabi ank32cim daha iyi bilr nasıl bi alçı olduğunu :)[/ı]
:) sitede okuduklarima göre hergün bi sisiyomus bi iniyomus yani cok normal bisey olsa gerek kaydirigubbakcemile2
kaydirigubbakcemile2oske.06 .!.:Bende olsamda benim burnumda sissse :)
Bende olsamda benim burnumda sissse :)
inş sende olursunda senin burnunda şişerraklinialirimsmilesositososito
Kızlar yarın yada pazartesi Onep'e gidip tekrar görüşcem tasarımın fotosunu mail olarak alıp albümde gösterebilirim bu kez =)
Birde doktorlar sanki düz bi burun yapıyolar, acaba yüze göre mi aklıma o geldi acaba bana kavisli yakışmaz mı yoksa genel olarak mı böyle yapıolar
Kızlar yarın yada pazartesi Onep'e gidip tekrar görüşcem tasarımın fotosunu mail olarak alıp albümde gösterebilirim bu kez =)
Birde doktorlar sanki düz bi burun yapıyolar, acaba yüze göre mi aklıma o geldi acaba bana kavisli yakışmaz mı yoksa genel olarak mı böyle yapıolar
peki ya benn -tatlicadiarzu-[/QUO
seni unuturmuyum datlumm inş seninde burunun yapılırdaa oda şişerrPPPP
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?