Dr. Zühtü Demir Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

• Konu Sahibi Konu Sahibi ank32
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hayır canım yanlış olmuş cümle birazz...16 yaşından sonra ameliyat dendi..ama bir baktırmam egrek zühtü beye ne diyecek....ama 12 yaşında 4 sene var göz açıp kapayıncaya kadar geçerr

anladimm ama zühtü bey kbb doktoru degilki eger saglik sorunu varsa yardimci olabilir miki:uhm:

kbb gitmiştikk..bize hep sinizüt teşhisi konuldu devamlıı antibiyotik..ağır ilaçlar..
sonra bir kbb yabancı uyruklu ona gitik..
baktı bu çocuk darbe almış dedi küçükkken..
benim aklıma gelmedi öncee..sonra evet hatırkadım burnunun üstü şişmiş mosmor olmuştu..yataktan düşmüş bbası alacam diye aytaktan uzanıp almaya çalışırken yatağa vurmuştu demirinee...vee resmide var öle şiş burunlaa..

velhasıl..burnu kırık asıld erdi oymuş sıpanınn....ameliyat olcak 16 yaşından sonra..
okka gibi burnu varr bana çekmemeiş iyikide çekmemiş..babasınada çekmemiş..ama git gidee sanki kemik çıkıntıısı oluşuyorrr..
amacımız zühtü beyden fikir almakk..vee ameliyat için sıra alimd emi şimdiden:))))
belki sıra gelmez o vakitttkaydirigubbakcemile5

kızım 12 yaşındaa yafrummmmnaniknanik
bende taş gibi deilimmm:1rolleyes::dilcikar:
idare ediyorum bakım makyaj filann

12'den 16'ya pek bişey kalmamış naniknanik
Ayrıca makyaj herkese gitmiyo sana yakışmış mesela ben makyajlıyken hiç beğenmiyorum kendimi yaşlı gibi hissediyorum -tatlicadiarzu-
Yüzüm bi garip duruyo yada bana öyle geliyo
:bbo:

makyajj kendine yakıştığı gibi yapacaksınnn..
bence sen stilini bulamadınn oyüzden yakıştıramıyorsundurr..
gel ben sene yapayım bakk nasıl afet oluyorsunn..
kız kardeşimde bir makyaj yaptımm kendime bayıldı bana olmaz abla bu gitmez dedi.
ona yaptım kendinde daha çok hayran oldu..
kendi göz yapın vs vs göre yaparsan makyaj kadını harika gösterir..

kızlar ben yatttımmehrkese iyi geceler..ank seni görüyorumm..iyi geceler şekerr....

kızlar ben yatttımmehrkese iyi geceler..ank seni görüyorumm..iyi geceler şekerr....

iyi geceler cnm
Bana makyaj yapmayı öğretsen çok sevinirdim açıkcası bayanssulusmile
İnşallah yaparsında bi gün havalı havalı gezerim kaydirigubbakcemile2

bu arada frapan artik hic gelmiyo kizlar fark ettinizmi
lakitocum senin fotolarini görüp vazgecmisti frapan kaydirigubbakcemile3
ama galiba vazgecmek konusunda ciddiydi bilmiyorumkismile

Vazgecer miyim hiiçaklinialirimsmile ayrıca Lakitonun burnunu da cok begendim hatta eski burnu hiç doğal durmuyomuş şimdiki daha doğal diye düşünmüştüm
cok fazla giremiyorum finallrim var arada bi gelip fotograflara bakıyorum bir de iç geçirip gidiyorummafoldumben

iyi geceler cnm
Bana makyaj yapmayı öğretsen çok sevinirdim açıkcası bayanssulusmile
İnşallah yaparsında bi gün havalı havalı gezerim kaydirigubbakcemile2

yaparım tabi inşallah canımm..

benim gibi sende fotoğraflaramı iç geçiriyorsun kıyamam:1hug:
sen finalleri bitir hele burnun senin bekliyorr güzel burnunn:1rolleyes:

Canım morluklar korkutmasın kesinlikle.Çok teşekkğr ederim ayrıca.Bende eski burnumu şimdiden unuttum bile ne çabuk :)-tatlicadiarzu-

günaydın lakitom...
insanoğlu böle bir yaratık işte en çabuk unutan biz varlıklarızz..
boşver unuttuğun eski burun olsunn...

randevun çarşambamı şeker..sengözlerimebaksanab

ay gec kaldım ama geldim geldimmmm :) kızlar ben bıkeresınde zuhtubeye maıl yazmıstım bı sorunumla ılgılı oda cevaplarken mailin altına şöle bi not düşmüş

internetteki(kadınlarkulubu) övgü dolu sözlerin için teşekkür ederim :) ordan biliyorumki okuyoooooooooooo :) yoksa nerden bilcek benim buralarda takıldıgımı ameliyatımın 1.ayı filandı bunu söylediği zamanlar

zühtü hocamm takiptee..selam olsunn:kedi:kendisinee....kaydirigubbakcemile5

takip etmesi güzel bencee..olumlu olumsuzz insan eleştiri aldığında kendind edeğişikliğe gidebilir..

benimde fan kulubüm olsadaa bana yorum yazsalarrkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…