arkadaşlar bende zühtü beye ameliyat olmayı düşünüyorum ve çok zor bir ameliyat olcak benimkii revizyon yani.fakat doktor beyin bir kişi için istanbula gitmesi çok tuhaf geldi bana.yaptığı burunlar ortada ama çok korktum acaba yeterli sayıda ameliyat yapmıyorda o yüzden bir ameliyat için mi oraya gidior aklıma takıldı.
cnm kafana bişi takılmasın.doktor bey sadece benim için istanbul'a gelmiyo.geçen haftada istanbul'da başka ameliyatları vardı görüşmeye gittiğimde.buseferdede benden sonra ameliyatları vardır diye düşünüyorum ona göre program yaptık çünkü.. doktor bey saolsun istanbuldada talep arttığı için hastaları için burayada geliyo opuyorumnanaktan bu yeni bişi diilmiş yani..
Oldu mu Çilekim yaa MAC MAC dedin aklıma soktunBende bi ara gideyim olmazsa.Bende makyaj yapmayı özledim.Tamam yapıyorum ama sınırlı.Gönlümce doya doya yapamıyorum ki.
Çok tutmayın Zühtü beyi orda benim de acil ihtiyacım var :) Ani bir kararla En kısa zamana randevu almayı dusunuyorum
cnm tam tersi dahada güvenmelisin doktora.düşünsene demekki istanbuldan okadar çok talep var ki doktor bey haftada bi gelip 2-3 ameliyat yapıp dönüyo:içelim:tşk biraz rahtladım.daha önce duymamıştım böle bişeyde tedirgin oldum
cnm paylaşımcı kişiliğinden dolayı çok teşekkür ederim a.s. inşallah benimde fıstık gibi bi burnum olur opuyorumnanaktanhadi kızlar kapıyı ben açtım hepinizin fıstık gibi burunları oldu işte şimdi hepinizden çeyrek altın toplucam :):) bayanssulusmile burda zühtü beyin iyi bir doktor oldugunu farkettirene kadar az kavga etmedim insanlarla neler çektim neler :)o dönem herkes nee zühtümü isme bak diyodu ve sadece ank32 ile karsılasmıstım ona ameliyat olan şimdi gittikçe çoğalıyoruzzz yuppiiolumunekankayizsmile
Böyle güzel hanımlardan iltifat almakta güzel oluyor :) E sen böyle deyince sorarlar adama, sanki senin ihtiyacın mı var sen neden yapıyorsun diye:içelim: :)ihtiyacında yok zaten hayatım yapmasanda cok guzelsin
Zühtü Beyden komisyon isteyin bence %5kaydirigubbakcemile3laelaelaelaelae Ya da bize diğer ameliyatlarımızda indirim yapsındelikafaduldenhadi kızlar kapıyı ben açtım hepinizin fıstık gibi burunları oldu işte şimdi hepinizden çeyrek altın toplucam :):) bayanssulusmile burda zühtü beyin iyi bir doktor oldugunu farkettirene kadar az kavga etmedim insanlarla neler çektim neler :)o dönem herkes nee zühtümü isme bak diyodu ve sadece ank32 ile karsılasmıstım ona ameliyat olan şimdi gittikçe çoğalıyoruzzz yuppiiolumunekankayizsmile
Böyle güzel hanımlardan iltifat almakta güzel oluyor :) E sen böyle deyince sorarlar adama, sanki senin ihtiyacın mı var sen neden yapıyorsun diye:içelim: :)
Zühtü Beyden komisyon isteyin bence %5kaydirigubbakcemile3laelaelaelaelae Ya da bize diğer ameliyatlarımızda indirim yapsındelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?