Dr. Zühtü Demir Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

• Konu Sahibi Konu Sahibi ank32
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

cnm kafana bişi takılmasın.doktor bey sadece benim için istanbul'a gelmiyo.geçen haftada istanbul'da başka ameliyatları vardı görüşmeye gittiğimde.buseferdede benden sonra ameliyatları vardır diye düşünüyorum ona göre program yaptık çünkü.. doktor bey saolsun istanbuldada talep arttığı için hastaları için burayada geliyo opuyorumnanaktan bu yeni bişi diilmiş yani..

Çok tutmayın Zühtü beyi orda benim de acil ihtiyacım var :) Ani bir kararla En kısa zamana randevu almayı dusunuyorum

tşk biraz rahtladım.daha önce duymamıştım böle bişeyde tedirgin oldum

Oldu mu Çilekim yaa MAC MAC dedin aklıma soktun Bende bi ara gideyim olmazsa.Bende makyaj yapmayı özledim.Tamam yapıyorum ama sınırlı.Gönlümce doya doya yapamıyorum ki.

ihtiyacında yok zaten hayatım yapmasanda cok guzelsin

hadi kızlar kapıyı ben açtım hepinizin fıstık gibi burunları oldu işte şimdi hepinizden çeyrek altın toplucam :):) bayanssulusmile burda zühtü beyin iyi bir doktor oldugunu farkettirene kadar az kavga etmedim insanlarla neler çektim neler :)o dönem herkes nee zühtümü isme bak diyodu ve sadece ank32 ile karsılasmıstım ona ameliyat olan şimdi gittikçe çoğalıyoruzzz yuppiiolumunekankayizsmile

cnm paylaşımcı kişiliğinden dolayı çok teşekkür ederim a.s. inşallah benimde fıstık gibi bi burnum olur opuyorumnanaktan

insanları ismiyle değerlendirirsek yanii...onu söleyende halt etmişş..

saol çilekcim nak32 ve sen sayesindee tanıdıkk ve evet çoğalıyoruzz fazlasıylaa..

frapan valla sende az deilsin kızz nasıl ikna etcem derken hemen yarına alcan randevuyu enrdeysee...

süper girll rexmi buraya ekliyorum hemen silecem bak ve akrar ver:))))

Son düzenleme:
girl albümüne ekle canımm resmii görsün arakdaşlarr.benim yaptığım süper oldu kandımcaa.....:))

kızlar sevgili pek değerli arkadaşımız teknologun opuyorumnanaktan yaptığı tasarımıda albüme ekledim ben çok sevdim zemuszemus bi bakın altına yorum yazın olur mu hangisi olsun sizce?ben yorum yazamıyorum alta malum 100 mesaj kaydirigubbakcemile5

Ya kızlar bişeyi çok merak ettim tasarım yapılıyo ya ondan daha mı güzel bi burun oluyo yapılınca yoksa tasarımla aynı mı oluyo ?

gerçekte daha iyi olduğunu söylüyorlarr ..ama tasarım sadecee bir fikir vermek içinn.işini iyi yapann daha güzel yapıyorr bana göree...birde hastanın ne istediğini iyi anlatıp doktorune ne istediğini iyi sölemeli..karşılıklıı tasarım yapmak daha mantıklı..

evt ben hiç bişe sölememiştim iki şey var kafamda onlar için tekrar gidicem. Yeni bi tasarım isticem sonrasında kesin karar verip tarih alıcam

çilekkk beni arkdşlığa kabul etsene fotolarını çok merak ediyorum eminimki çok güzel olmuşturrr :icecream:

ihtiyacında yok zaten hayatım yapmasanda cok guzelsin
Böyle güzel hanımlardan iltifat almakta güzel oluyor :) E sen böyle deyince sorarlar adama, sanki senin ihtiyacın mı var sen neden yapıyorsun diye:içelim: :)

Zühtü Beyden komisyon isteyin bence %5kaydirigubbakcemile3laelaelaelaelae Ya da bize diğer ameliyatlarımızda indirim yapsındelikafadulden

evet cnm yaa burda belirli doktorlar haricinde kimse zühtü beyi tanımıyodu vallahi azmı dil döktüm iyidir hoştur diye azmı olumsuz yorum aldım ohoooo ne kavgalar neler neler,inşallah hepinizin burunları çok süper olur gittikçede çoğalırız zühtü beyden komisyon almak yerine ömür boyu butun estetik operasyonlarımı ücretsiz karsılamasını isteyebilirim :):) şimdilik bi ihtiyacım yok ama yaşım 90 olmuş mesela ay yaptırırım ben öyle buruş buruş dolaşamam ajda pekkan gibi olurum muhtemelen :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…